3073
Foci EB 2004
-
#1432 jó ez a kép
-
#1431 sztem ezt nem ők döntik el -
#1430 látom nagy a fejtörés,de reméljük a csehek átengedik a németeknek,csak azért is mert esetleg még a hollandokkal találkozhatnak és az nekik sem jó. -
#1429 ja én is ezt figyeltem, de az mtv-ben soha nem tudják eldönteni, hogy milyen legyen az eredményjelző -
#1428 egymás alleni mecs 1:1
nem egészen értelek
akkor szinte minden egyezne -
#1427 ígyis tudják
csak mi nem tudjuk
amúgy érdekes volt hogy a két TV közvetítésnek más volt a kijelzője
az igyik 90 percig számolt a másik kétszer 45-ig -
#1426 nem is lett volna rossz ötlet:) -
#1425 de -
#1424 pont ezért nem lehet külön időpontra rakni,mert pl,ha lejátszották volna 6kor az orosz görögöt,és 2-0 az oroszoknak,akkor portugálok lebundázzák a spanyolokkal,hogy ők nyernek 1-0,és mind2en mennek tovább mosolyogva... -
#1423 Dehogy jutnak tovabb a Hollandok.
Sajnos a Nemetek fognak tovabbmenni, a Csehek opihenni fognak, raadasul mint tudniillik, nem egy jatekosuk jatszik a Bundesligaban.
Nem veletlen volt, hogy ezeket a jatekosokat mar meglatogattak a Nemetek.
Elore boritekolom a Holland kiesest. -
#1422 egyébként azt nem értem, hogy miért kell egy időpontba rakni a meccseket... szerintem sokkal jobb lenne mind2 meccset látni és akkor a csapatok úgy fociznak hogy tudják mekkora szarban vannak.. -
#1421 ezt kérdezem én is -
#1420 de ma nem a francia-angol-horvát-svájci csoport a soros? -
#1419 szerintem is -
forzajuve #1418 dehogy verik meg a csehek a németeket! a csehek már pihiznek a nagymenők a padon, biztos továbbjutás a szemük elött, nem fogják magukat megerőltetni, ennyi épp elkég elsz a németeknek... -
#1417 szerintem lazalesz, mert a csehek megverik a németeket és hollandia biztos hogy legyőzi lettországot..
ezt már nem tudják kihúzni a lettek -
G_ArchAngel #1416 Igazából így, hogy a letteknek is van keresnivalójuk, elég kemény lesz a meccs a hollandoknak...
Arról nem is szólva, hogy mivel a csehek már továbbjutottak, így ésszerű tartalékolni a negyeddöntőre...
A németeknek van nagyobb esélyük, de lett továbbjutás sem lehetetlen egy lelkileg meggyötört Oranje ellen... -
#1415 fordítva,3an lesznek 2 pontosok -
#1414 akkor 2en leszenk 3 pontosok és az egymás elleni meccseken rúgott gólok számítanak,ami a hollandoknak a legtöbb -
#1413 deha 3-2-kapnak ki az ügy kissé bonyolultabb P -
#1412 ha a németek 1el kikapnak és a hollandok x-elnek,akkor a hollandok a nyerők -
#1411 Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény dönt, majd a gólkülönbség, a rúgott gól, a világranglista-helyezés, a fair play-rangsor vagy sorsolás határoz.
-
#1410 ez egy kicsit zavaros
ha egy nullra nyernének az nem x P -
#1409 normálisabb hangvételt
köszi -
#1408 Nemet vereseg , Holland X eseten, a Hollandok a tobvabjutok, barmilyen eredmenynel, mert Nemeteknek vereseg eseten negativ lesz a golkulonbseguk, a Hollandoknak meg 1-0s gyozelem eseteben is 4-4, azaz 0as lenne a golkulonbseguk. -
#1407 szarjál már rá! -
#1406 miért a német nyelvű táblázatot rakod be?
nem magyarok vagyunk? -
G_ArchAngel #1405 nekem pont jó:))) -
#1404 akkor kiesek az olaszok,ugyhogy az nem jó -
G_ArchAngel #1403 a lényeg egy svéd-dán 2-2 vagy 3-3... -
#1402 -
#1401 elvileg akkor így néz ki:9-2-2-2 -
#1400 Neem,a kérdésem:Németek kikapnak hollandok x-elnek? -
G_ArchAngel #1399 persze...
rosszul aludtál? -
#1398 ma svájc-francia 1-0
horvát-angol 1-0,és svájc+horvátország megy tovább -
G_ArchAngel #1397 A holland szurkolók megvették Advocaat repülőjegyét
június 21. 8:20
[MTI]
A Dick Advocaat tevékenységével elégedetlen szurkolók repülőjegyet vettek a portugáliai Európa-bajnokság szereplő holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A tikett keddre szól, az Oranje utolsó csoportmérkőzésén szerdán lép pályára Lettország ellen.
"Három perc alatt összegyűjtöttük a pénz" - mondta Johan de Laat a jegyvásárlás egyik kezdeményezője. "Advocaatnak csak az útlevelére lesz szükség és mehet, de soha többé ne jöjjön Hollandiába". A jegy a Faro-Brüsszel járatra érvényes.
Advocaat főleg azután került a kritikák kereszttüzébe, hogy a hollandok 2-0-ás vezetés után 3-2-re kikaptak a csehektől. Bírálói szerint nagy hibát követett el, amikor lecserélte a csapat egyik legjobbját, Arjen Robbent.
A hollandok egy ponttal várják az utolsó csoportmérkőzést és győzelmük mellett még az is szükséges a továbbjutásukhoz, hogy a németek ne nyerjenek a csehek ellen.
-
#1396 Tevedes ha a Nemetek nyernek , akkor mindenkeppen tovabbjutnak es a Hollandok kiesnek barmit is jatszanak.
Ugyanis a Nemeteknek 5 pontjuk lenne gyozelem eseten, a Hollandok viszont 1 pontal allnak most a csoportjukban, s szamukra igy keves lenne a gyozelem is , mert akkor is csak max 4 pontjuk lehetne. -
#1395 Hát én meg a németeknek szurkolok hogy verjék meg a cseheket, és ha kikapnak és a hollandok x-elnek akkor ??(gondolom hollandok) -
#1394 helyes
FORZA ITALY -
Hill #1393 Igen ahova csak tudom beírom, mert ezt tudnia kell mindenkinek. Mondjátok csak el mindenkinek mekkora szélhámos banda a német