3073
Foci EB 2004
  • Breki33
    jó ez a kép

• Breki33
    sztem ezt nem ők döntik el
  • gercse
    látom nagy a fejtörés,de reméljük a csehek átengedik a németeknek,csak azért is mert esetleg még a hollandokkal találkozhatnak és az nekik sem jó.
  • Garcia
    ja én is ezt figyeltem, de az mtv-ben soha nem tudják eldönteni, hogy milyen legyen az eredményjelző
  • Breki33
    egymás alleni mecs 1:1

nem egészen értelek
    akkor szinte minden egyezne
  • Breki33
    ígyis tudják
    csak mi nem tudjuk

amúgy érdekes volt hogy a két TV közvetítésnek más volt a kijelzője
    az igyik 90 percig számolt a másik kétszer 45-ig
  • Garcia
    nem is lett volna rossz ötlet:)
  • Breki33
    de
  • Botond #1424
    pont ezért nem lehet külön időpontra rakni,mert pl,ha lejátszották volna 6kor az orosz görögöt,és 2-0 az oroszoknak,akkor portugálok lebundázzák a spanyolokkal,hogy ők nyernek 1-0,és mind2en mennek tovább mosolyogva...
  • [Jakuza]
    Dehogy jutnak tovabb a Hollandok.
    Sajnos a Nemetek fognak tovabbmenni, a Csehek opihenni fognak, raadasul mint tudniillik, nem egy jatekosuk jatszik a Bundesligaban.
    Nem veletlen volt, hogy ezeket a jatekosokat mar meglatogattak a Nemetek.
    Elore boritekolom a Holland kiesest.
  • Garcia
    egyébként azt nem értem, hogy miért kell egy időpontba rakni a meccseket... szerintem sokkal jobb lenne mind2 meccset látni és akkor a csapatok úgy fociznak hogy tudják mekkora szarban vannak..
  • Punkerwork
    ezt kérdezem én is
  • Botond #1420
    de ma nem a francia-angol-horvát-svájci csoport a soros?
  • Botond #1419
    szerintem is
  • forzajuve
    dehogy verik meg a csehek a németeket! a csehek már pihiznek a nagymenők a padon, biztos továbbjutás a szemük elött, nem fogják magukat megerőltetni, ennyi épp elkég elsz a németeknek...
  • Garcia
    szerintem lazalesz, mert a csehek megverik a németeket és hollandia biztos hogy legyőzi lettországot..
    ezt már nem tudják kihúzni a lettek
  • G_ArchAngel #1416
    Igazából így, hogy a letteknek is van keresnivalójuk, elég kemény lesz a meccs a hollandoknak...
    Arról nem is szólva, hogy mivel a csehek már továbbjutottak, így ésszerű tartalékolni a negyeddöntőre...
    A németeknek van nagyobb esélyük, de lett továbbjutás sem lehetetlen egy lelkileg meggyötört Oranje ellen...
  • Botond #1415
    fordítva,3an lesznek 2 pontosok
  • Botond #1414
    akkor 2en leszenk 3 pontosok és az egymás elleni meccseken rúgott gólok számítanak,ami a hollandoknak a legtöbb
  • Breki33
    deha 3-2-kapnak ki az ügy kissé bonyolultabb P
  • Botond #1412
    ha a németek 1el kikapnak és a hollandok x-elnek,akkor a hollandok a nyerők
  • Breki33
    Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény dönt, majd a gólkülönbség, a rúgott gól, a világranglista-helyezés, a fair play-rangsor vagy sorsolás határoz.
  • Breki33
    ez egy kicsit zavaros

ha egy nullra nyernének az nem x P
  • Breki33
    normálisabb hangvételt

köszi
  • [Jakuza]
    Nemet vereseg , Holland X eseten, a Hollandok a tobvabjutok, barmilyen eredmenynel, mert Nemeteknek vereseg eseten negativ lesz a golkulonbseguk, a Hollandoknak meg 1-0s gyozelem eseteben is 4-4, azaz 0as lenne a golkulonbseguk.
  • Matthewpamer
    szarjál már rá!
  • Breki33
    miért a német nyelvű táblázatot rakod be?
    nem magyarok vagyunk?
  • G_ArchAngel #1405
    nekem pont jó:)))
  • Matthewpamer
    akkor kiesek az olaszok,ugyhogy az nem jó
  • G_ArchAngel #1403
    a lényeg egy svéd-dán 2-2 vagy 3-3...
  • Matthewpamer
  • gercse
    elvileg akkor így néz ki:9-2-2-2
  • gercse
    Neem,a kérdésem:Németek kikapnak hollandok x-elnek?
  • G_ArchAngel #1399
    persze...
    rosszul aludtál?
  • Botond #1398
    ma svájc-francia 1-0
    horvát-angol 1-0,és svájc+horvátország megy tovább
  • G_ArchAngel #1397
    A holland szurkolók megvették Advocaat repülőjegyét

június 21. 8:20
    [MTI]

A Dick Advocaat tevékenységével elégedetlen szurkolók repülőjegyet vettek a portugáliai Európa-bajnokság szereplő holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A tikett keddre szól, az Oranje utolsó csoportmérkőzésén szerdán lép pályára Lettország ellen.
    "Három perc alatt összegyűjtöttük a pénz" - mondta Johan de Laat a jegyvásárlás egyik kezdeményezője. "Advocaatnak csak az útlevelére lesz szükség és mehet, de soha többé ne jöjjön Hollandiába". A jegy a Faro-Brüsszel járatra érvényes.

Advocaat főleg azután került a kritikák kereszttüzébe, hogy a hollandok 2-0-ás vezetés után 3-2-re kikaptak a csehektől. Bírálói szerint nagy hibát követett el, amikor lecserélte a csapat egyik legjobbját, Arjen Robbent.

A hollandok egy ponttal várják az utolsó csoportmérkőzést és győzelmük mellett még az is szükséges a továbbjutásukhoz, hogy a németek ne nyerjenek a csehek ellen.

• [Jakuza]
    Tevedes ha a Nemetek nyernek , akkor mindenkeppen tovabbjutnak es a Hollandok kiesnek barmit is jatszanak.
    Ugyanis a Nemeteknek 5 pontjuk lenne gyozelem eseten, a Hollandok viszont 1 pontal allnak most a csoportjukban, s szamukra igy keves lenne a gyozelem is , mert akkor is csak max 4 pontjuk lehetne.
  • gercse
    Hát én meg a németeknek szurkolok hogy verjék meg a cseheket, és ha kikapnak és a hollandok x-elnek akkor ??(gondolom hollandok)
  • Breki33
    helyes

FORZA ITALY
  • Hill
    Igen ahova csak tudom beírom, mert ezt tudnia kell mindenkinek. Mondjátok csak el mindenkinek mekkora szélhámos banda a német