3073
Foci EB 2004
-
kelkaposzta #1392 Már 3 helyen láttam h ezt beírtad :D -
Hill #1391 [ Rejtélyes látogatást tett vasárnap délután Rudi Völler és Michael Skibbe másodedző a cseh válogatott szálláshelyét biztosító liszaboni hotelben. Az esetet egy olasz újságíró és fotós kollegája hozta nyilvánosságra. Cseh és német részről még nem kommentálták a 'találkát'. ]
hát igen, érdemes elgondolkozni -
donpedro #1390 Kár a spanyolokért. Illetve... Kár lenne, ha azt játszották volna az EB-n amit tudnak. Sajnos ebből nem sokat láttunk. Ezzel együtt azt mondom, hogy a görög csapat sem érdemel továbbjutást, jobb lett volna a folytatásban is a hispánokat nézni, szóval mégis kár a spanyolokért... :) -
#1389 Spanyolok Én meg ezentúl az olaszoknak és a cseheknek fogok szurkolni az EB-n!
-
#1388 na legalább nem egyedül szurkolok a horvátoknak :D -
#1387 örülök a portugál győzelemnek, pl. nekem nagyon tetszett Miguel játéka, de jó volt C. Ronaldo is
holnap pedig hajrá horvátok! -
#1386 na gyerekek holnap hajrá horvátok :)legalább is részemröl. -
#1385 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. nem hiszem el......
remélem a görögök kiesnek a f***-ba...
ezek után az olaszok is kiesnek amilyen szerncséjük van X lesz a dán-svéd... -
#1384 fájó hogy ezt kell mondanom, de borzasztó gyengén játszott a spanyol csapat mind három meccsén. a görögök ellen ha végig nyomnak, simán nyerhettek volna, de beleestek ugyanabba a csapdába, amibe az olaszok,- visszaálltak védekezni. nem kellett volna.
a portugálok itt és most megérdemelték a győzelmet, de a görögök elleni vesztes meccsre, és az oroszok elleni 2-0ra bírói hátszéllel nem lehetnek büszkék. szvsz nem fognak döntőt játszani.
Raul Bravo jó játékának örülök, bebizonyította, hogy középhátvédnek ugyan ritka szar, de balhátvédként helye van a spanyol válogatottban. -
#1383 Portugál-Spa. -
_Vegeta_ #1382 sajna ez a ranglista, spanyoloknak gyozniuk kellett volna a gorogok ellen. :( -
-
_Vegeta_ #1380 Jo meccs volt. Orulok a portugaloknak, de sajnalom a spanyolokat. Az oroszok meg -
#1379 1.portugal
2.görög
3.spanyol
4.orosz -
Rudee #1378 Görögök több gólt rúgtak összesen. -
#1377 Megérdemelték a Portugálok
Jobbak voltak egyértelműen. -
#1376 mert? 4 4 pontjuk van -
Robbb #1375 A hellénekkel mi van,aztat mondjátok már!Mennek vagy maradnak? -
#1374 megérdemelték a spanyolok miattuk buktam el a tipp-mixet -
#1373 nem kiestek -
Rudee #1372 Nem. -
#1371 ja..az egy elég egyértelmű helyzet volt, csak nem vállalta be a bíró. -
#1370 most akkor mivan?tovább mentek a spanyolok? -
#1369 melyik? -
#1368 mekkora mecs volt már :)
Por-Spa: 1:0 -
#1367 EZ EGY KURVA JÓ MECCS VOLT -
#1366 spa-por: 0-1
rus-gre: 2-1 -
#1365 az te vagy,csomo szabálytalanság van és nem fúj be egyetse -
#1364 én nem vettem észre -
#1363 egyértelmű hogy a portugáloknak fúj a bíró -
#1362 kapufa!!nem igaz -
#1361 basszameg luqe....... -
#1360 ennek a bírónak milyen brutál feje van -
#1359 saez nagyon ideges,de még én..-főleg hogy 1:1-re tippeltem :D -
#1358 Cristiano Ronaldot ki kellett volna állítani... -
#1357 Amennyiben két csapat az utolsó találkozó előtt azonos pontszámmal, gólaránnyal és lőtt góllal áll és a mérkőzés döntetlenre áll a rendes játékidő végén, tizenegyes rúgásokkal döntik el az egymás közötti sorrendet.
Ha a pontok alapján holtverseny alakul ki egyes csapatok között, a következő szempontok alapján dől el a sorrend:
- egymás elleni eredmény
- gólkülönbség az egymás elleni mérkőzéseken
- az egymás elleni mérkőzéseken lőtt gólok száma - ha több mint két csapat végez azonos pontszámmal
- gólkülönbség valamennyi csoportmeccsen
- lőtt gólok száma valamennyi csoportmeccsen
- a 2002-es világbajnokság és a 2004-es Európa-bajnokság selejtezőinek eredményei alapján számított mutató
- sportszerűségi versenyben elért pontszám (többek között a sárga és a piros lapok alapján)
- sorsolás -
#1356 KAPUFA BAZZE!!!!!!!!! -
#1355 bazz,gyerünk spanyolok!!!!!!!!!!!raul egy nagyon nagy balfasz.morientest helyére!! -
#1354 szopás -
#1353 akkor ez az állitás nem helyes!