3073
Foci EB 2004
  • Dani20
    m1,és m2 közvetiti mind2 meccset párhuzamba :)
  • I.C.ram
    Valamelyik sport csatornán közvetítik előben a holland meccset? Mikor, illetve hol?
  • skristof
    lol
    akkor nálunk elég soká lehetne bevezetni.....
    sajna... :((
    stadionrekonstrukciós-program (ejdeszépszó :)) szágsz
  • repro
    egy pillanat alatt ki tudják adni a visszajátszást a kivetítőre. emléxem a VBn volt az, h a játékosok mutogattak fel a kivetítőre, hogy nézze már meg a bíró a visszajátszást.
  • Garcia
    hát mert jól nézett ki ez a kép, ami azután készült, hogy kettőt gurított a germánoknak :D
  • Garcia
    a magyar? kira mi? Hajrá Magarország!! :D
  • skristof
    nekemis teccik
    de mét ponnt a torgelle van rajta?
  • zaki
    tetszik a logod
  • Garcia
    látjátok én megmondtam, hogy 2-2 lesz a dán-svéd

már csak egy csapat maradt akinek még szorítok... azok a csehek
  • donpedro
    Amúgy amellett, hogy azt mondom, hogy nem volt bunda, inkább az olaszok érdemeltek volna továbbjutást a dánok mellett. Az olasz csapat szar volt a dánok ellen, jó a svédek és a bolgárok ellen (legalábbis az összefoglaló alapján, mivel az olasz-bolgárból még csak annyit láttam), de Trapattoni és a játékvezetők hibái miatt ez kevés volt.

A svédek viszont csak a bolgárok ellen voltak jók, és az is alakulhatott volna másképp.

Bízom benne, hogy a hollandok továbbjutnak, és kiverik a svéd csapatot.

Mondjuk egy francia, holland, cseh, és portugál/angol (mindegy melyik) négyes az elődöntőkben már jó meccsket játszhat.
  • BADE
    Lehet,hogy fake,de szerintem eredetinek tűnik.Nem nagyon néztem a meccset,csak néha pillantottam oda.
  • Punker
    és? kicsit bővebben plz. manusz szinészkedett vagy mi?
  • BADE
    spanyol-portugal
  • Punker
    megnéztem ez milyen meccs?
  • BADE
    1659-es hozzászólást nézd meg
  • Punker
    ez mi?
  • donpedro
    Egy darab transzparenst mutattak, ez kétségtelen. Nyilván az a néző rendezte le az egészet. :)
  • BADE
    Most volt nemrég a visszajátszása
  • BADE
    Láttad a Lubos Michel-es képet?(1659)
  • Punker
    mikor láttad a transzparenseket? nem is azt a meccset nézted? :)
  • BADE
    Nem azt mondom,ők is szarok voltak végig!
  • Punker
    hát persze, mindenki hibás csak az olaszok nem :)
  • Petyus_
  • a.carkey
    Ha bundáztak, majd meglakolnak érte ...
  • BADE
    Ha észrevettétek tele volt a stadion(svéd-dán) 2:2-es transzparensekkel,mi ez ha nem bunda?
    A svédektől pedig nem áll messze a bunda gondoljunk csak a svéd-lett meccsre!
  • a.carkey
    Vagy a teljes játékidő, semmi hosszabbítás, csak színtiszta 90 perc! :)
  • Petyus_
    De, de még mindig olyan hihetetlen.
  • donpedro
    Egyrészt két bravúr volt, másrészt mindkettő egy kézzel, teljes testtel kinyújtózva... Ami a lövéseket illeti, különösen a másodikat nehéz lenne flegmának nevezni...
  • Z
    hol lax Te akváriumba'? ehhh, hát nem volt tévé felétek a vébé ideje alatt?
  • Z
    nem is kell 20 perc, elég 5 vagy tíz, de akkor is több gól lenne, az nekünk lenne jobb, és szebb lenne a foci is, mert az ügyetlen rugdosós favágók kevesebbet lennének a pályán, vagy kétszer is meggondolnák, hogy belerúgjanak-e vagy sem.

Sajna a könyöklés is eléggé eldurvult mára. Pl: Bekem rendszeresen úgy jár fel fejelni, hogy akkorát lenget a kezeivel, hogy ha eltalál valakit akkor az ott is marad. De jó példa erre a Corradi is. Amikor még Chievo játékosa volt, két meccsenként leütött valakit úgy, hogy annak eleredt az orra vére.

A színészkedés a másik: annyit játszanak rá a játékosok, amivel abszolúte nem segítik a bírók munkáját, hogy az már nekem kellemetlen. Biztos sokan láttátok azt a videot, amelyiken úgy ezdenek, hogy amikor az edző sípol, mindenki helybenfutásból elesik, és hattyúhalálát játszik. EZ is jellemző ma már. Ezért is jó lenne a video.

VIDIJÓT A NÉPNEK! :DDDD
  • Petyus_
    Mi, Koreának van focicsapata?
  • Petyus_
    Csehek nekem is nagyon szimpatikusak, játéktudásban és hozzáállásban is fantasztius amit művelnek.. azért ha holnap jól elkennék a németeket még nőnének a szememben. =)
  • [Jakuza]
    Mindegy , Hollandoknak, Nemeteknek, Angoloknak , Portugaloknak kiesni Cseheknek meg irany az emelveny legfelso foka. :P
  • BADE
    :)
  • Z
    ez igaz, de nélküle meg nézd meg mennyi meccs megy el a bíráskodáson. :(

pl: spanyol-korea vb meccs, és lehetne még sorolni nagyon sokáig...
  • a.carkey
    Miért? Jégkorongban az USA-ban tökéletesen működik, és nem tartanak órákig a különböző meccsek.

Pl. ha valaki azt mondja az egyik csapat valakije a hokiban, hogy szabálytalan az ütője a másik csapat játékosának, akkor lemérik, ha szabálytalan meszelik, ha nem, a másiktól meszelnek ...

Na már most 11-es szituknál lehetne ugyanezt bevezetni, ha nem adják meg. Ha a sértett fél kéri a videóvisszajátszást, akkor ha nem bizonyosodik be, hogy 11-es, pl. 20 percre kiállíttatják az egyik játékosukat ...

Pl.
  • Punker
    a ma este tanulsága nem szabad olasz meccset nézzni úgy hogy Bade is a közelbe van :)
  • Robbb
    OlllééééLOÁÁÁLééé!Régen én is csíptem az olasz focit,de amit az utóbbi években művelnek az egyenesen felháborító és szánalmas.Trapa Tóni meg mongyon le,basszák fültövön,rúgják picsán!A skandináv csávók megérdemelten jutottak tovább,hajrá görögök:)
  • [Jakuza]
    AZ a nagy bravur kb ugy zajlott, hogy a kozeppalyas a 16 os balodlanal elvitte a labdat a 2 vedo mellet es ahelyett hogy ralotte volna a labdat 11 meterrol elkezdett kifele cselezgetni, erre visszaert meg 2 vedo, majd ezutan visszaguritott a 15 meterre allo Tomassonnak aki a kezehez lote a kapusnak a labdat flegman.
  • Dani20
    :D