3073
Foci EB 2004
-
#1712 m1,és m2 közvetiti mind2 meccset párhuzamba :) -
#1711 Valamelyik sport csatornán közvetítik előben a holland meccset? Mikor, illetve hol? -
skristof #1710 lol
akkor nálunk elég soká lehetne bevezetni.....
sajna... :((
stadionrekonstrukciós-program (ejdeszépszó :)) szágsz -
#1709 egy pillanat alatt ki tudják adni a visszajátszást a kivetítőre. emléxem a VBn volt az, h a játékosok mutogattak fel a kivetítőre, hogy nézze már meg a bíró a visszajátszást. -
#1708 hát mert jól nézett ki ez a kép, ami azután készült, hogy kettőt gurított a germánoknak :D -
#1707 a magyar? kira mi? Hajrá Magarország!! :D -
skristof #1706 nekemis teccik
de mét ponnt a torgelle van rajta? -
#1705 tetszik a logod -
#1704 látjátok én megmondtam, hogy 2-2 lesz a dán-svéd
már csak egy csapat maradt akinek még szorítok... azok a csehek -
donpedro #1703 Amúgy amellett, hogy azt mondom, hogy nem volt bunda, inkább az olaszok érdemeltek volna továbbjutást a dánok mellett. Az olasz csapat szar volt a dánok ellen, jó a svédek és a bolgárok ellen (legalábbis az összefoglaló alapján, mivel az olasz-bolgárból még csak annyit láttam), de Trapattoni és a játékvezetők hibái miatt ez kevés volt.
A svédek viszont csak a bolgárok ellen voltak jók, és az is alakulhatott volna másképp.
Bízom benne, hogy a hollandok továbbjutnak, és kiverik a svéd csapatot.
Mondjuk egy francia, holland, cseh, és portugál/angol (mindegy melyik) négyes az elődöntőkben már jó meccsket játszhat. -
#1702 Lehet,hogy fake,de szerintem eredetinek tűnik.Nem nagyon néztem a meccset,csak néha pillantottam oda. -
#1701 és? kicsit bővebben plz. manusz szinészkedett vagy mi? -
#1700 spanyol-portugal -
#1699 megnéztem ez milyen meccs? -
#1698 1659-es hozzászólást nézd meg -
#1697 ez mi? -
donpedro #1696 Egy darab transzparenst mutattak, ez kétségtelen. Nyilván az a néző rendezte le az egészet. :) -
#1695 Most volt nemrég a visszajátszása -
#1694 Láttad a Lubos Michel-es képet?(1659) -
#1693 mikor láttad a transzparenseket? nem is azt a meccset nézted? :) -
#1692 Nem azt mondom,ők is szarok voltak végig! -
#1691 hát persze, mindenki hibás csak az olaszok nem :) -
#1690 -
#1689 Ha bundáztak, majd meglakolnak érte ... -
#1688 Ha észrevettétek tele volt a stadion(svéd-dán) 2:2-es transzparensekkel,mi ez ha nem bunda?
A svédektől pedig nem áll messze a bunda gondoljunk csak a svéd-lett meccsre! -
#1687 Vagy a teljes játékidő, semmi hosszabbítás, csak színtiszta 90 perc! :) -
#1686 De, de még mindig olyan hihetetlen. -
donpedro #1685 Egyrészt két bravúr volt, másrészt mindkettő egy kézzel, teljes testtel kinyújtózva... Ami a lövéseket illeti, különösen a másodikat nehéz lenne flegmának nevezni... -
#1684 hol lax Te akváriumba'? ehhh, hát nem volt tévé felétek a vébé ideje alatt? -
#1683 nem is kell 20 perc, elég 5 vagy tíz, de akkor is több gól lenne, az nekünk lenne jobb, és szebb lenne a foci is, mert az ügyetlen rugdosós favágók kevesebbet lennének a pályán, vagy kétszer is meggondolnák, hogy belerúgjanak-e vagy sem.
Sajna a könyöklés is eléggé eldurvult mára. Pl: Bekem rendszeresen úgy jár fel fejelni, hogy akkorát lenget a kezeivel, hogy ha eltalál valakit akkor az ott is marad. De jó példa erre a Corradi is. Amikor még Chievo játékosa volt, két meccsenként leütött valakit úgy, hogy annak eleredt az orra vére.
A színészkedés a másik: annyit játszanak rá a játékosok, amivel abszolúte nem segítik a bírók munkáját, hogy az már nekem kellemetlen. Biztos sokan láttátok azt a videot, amelyiken úgy ezdenek, hogy amikor az edző sípol, mindenki helybenfutásból elesik, és hattyúhalálát játszik. EZ is jellemző ma már. Ezért is jó lenne a video.
VIDIJÓT A NÉPNEK! :DDDD -
#1682 Mi, Koreának van focicsapata? -
#1681 Csehek nekem is nagyon szimpatikusak, játéktudásban és hozzáállásban is fantasztius amit művelnek.. azért ha holnap jól elkennék a németeket még nőnének a szememben. =) -
#1680 Mindegy , Hollandoknak, Nemeteknek, Angoloknak , Portugaloknak kiesni Cseheknek meg irany az emelveny legfelso foka. :P -
#1679 :) -
#1678 ez igaz, de nélküle meg nézd meg mennyi meccs megy el a bíráskodáson. :(
pl: spanyol-korea vb meccs, és lehetne még sorolni nagyon sokáig... -
#1677 Miért? Jégkorongban az USA-ban tökéletesen működik, és nem tartanak órákig a különböző meccsek.
Pl. ha valaki azt mondja az egyik csapat valakije a hokiban, hogy szabálytalan az ütője a másik csapat játékosának, akkor lemérik, ha szabálytalan meszelik, ha nem, a másiktól meszelnek ...
Na már most 11-es szituknál lehetne ugyanezt bevezetni, ha nem adják meg. Ha a sértett fél kéri a videóvisszajátszást, akkor ha nem bizonyosodik be, hogy 11-es, pl. 20 percre kiállíttatják az egyik játékosukat ...
Pl. -
#1676 a ma este tanulsága nem szabad olasz meccset nézzni úgy hogy Bade is a közelbe van :) -
Robbb #1675 OlllééééLOÁÁÁLééé!Régen én is csíptem az olasz focit,de amit az utóbbi években művelnek az egyenesen felháborító és szánalmas.Trapa Tóni meg mongyon le,basszák fültövön,rúgják picsán!A skandináv csávók megérdemelten jutottak tovább,hajrá görögök:) -
#1674 AZ a nagy bravur kb ugy zajlott, hogy a kozeppalyas a 16 os balodlanal elvitte a labdat a 2 vedo mellet es ahelyett hogy ralotte volna a labdat 11 meterrol elkezdett kifele cselezgetni, erre visszaert meg 2 vedo, majd ezutan visszaguritott a 15 meterre allo Tomassonnak aki a kezehez lote a kapusnak a labdat flegman. -
#1673 :D