Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Nem.

Szar Bayern, szar Bayern :)

b-type
ja..az egy elég egyértelmû helyzet volt, csak nem vállalta be a bíró.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Matthewpamer
most akkor mivan?tovább mentek a spanyolok?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Punker
melyik?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

b-type
mekkora mecs volt már 😊
Por-Spa: 1:0

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Glpetyus
EZ EGY KURVA JÓ MECCS VOLT

Punker
spa-por: 0-1
rus-gre: 2-1

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Matthewpamer
az te vagy,csomo szabálytalanság van és nem fúj be egyetse

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

BADE
én nem vettem észre

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Matthewpamer
egyértelmû hogy a portugáloknak fúj a bíró

Matthewpamer
kapufa!!nem igaz

Matthewpamer
basszameg luqe.......

Matthewpamer
ennek a bírónak milyen brutál feje van

Matthewpamer
saez nagyon ideges,de még én..-fõleg hogy 1:1-re tippeltem 😄

robotnyk
Cristiano Ronaldot ki kellett volna állítani...
Emery
Amennyiben két csapat az utolsó találkozó elõtt azonos pontszámmal, gólaránnyal és lõtt góllal áll és a mérkõzés döntetlenre áll a rendes játékidõ végén, tizenegyes rúgásokkal döntik el az egymás közötti sorrendet.

Ha a pontok alapján holtverseny alakul ki egyes csapatok között, a következõ szempontok alapján dõl el a sorrend:
- egymás elleni eredmény
- gólkülönbség az egymás elleni mérkõzéseken
- az egymás elleni mérkõzéseken lõtt gólok száma - ha több mint két csapat végez azonos pontszámmal
- gólkülönbség valamennyi csoportmeccsen
- lõtt gólok száma valamennyi csoportmeccsen
- a 2002-es világbajnokság és a 2004-es Európa-bajnokság selejtezõinek eredményei alapján számított mutató
- sportszerûségi versenyben elért pontszám (többek között a sárga és a piros lapok alapján)
- sorsolás

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Matthewpamer
KAPUFA BAZZE!!!!!!!!!

Matthewpamer
bazz,gyerünk spanyolok!!!!!!!!!!!raul egy nagyon nagy balfasz.morientest helyére!!

BADE
szopás

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Dani20
akkor ez az állitás nem helyes!

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Rudee
Az egymás ellen szerzett pontok száma az egymás elleni eredménytõl függ.

Dani20
én azt hittem elöbb van az egymáselleni eredmény és csak utána a golkülönbség pontazonosságnál. ezekszerint forditva???

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

robotnyk
(a) Greater number of points obtained in the matches between the teams in question.

(b) Goal difference resulting from the matches between the teams in question (if more than two teams finish equal).

(c) Greater number of goals scored in the matches between the teams in question (if more than two teams finish equal).

(d) Goal difference in all the group matches.

(e) Greater number of goals scored in all the group matches.

(f) Coefficient of points from the last two qualifying competitions for the final rounds of the 2002 World Cup and Euro 2004 (points gained and divided by the number of matches played).

(g) Fair Play conduct of the teams (final tournament).

(h) A drawing of lots by the Organising Committee
a.carkey
Az EBn méshogy van, nem?

A medve nem játék.

Rudee
Vryzas szépített, orosz-görög 2-1...

Rudee
"Tie breakers
If teams finish level on points, then the winner of the match between the sides in question will finish highest..."

robotnyk
a.carkey
Úgyhogy ha ez portugál gyõzelem, kiestek a görögök, ha még kapnak pár gólt, és miért ne?

Ez sem az a világverseny, ahol "korrekt" a rendezés. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Egymás elleni után UEFA együttható!

A medve nem játék.

robotnyk
még kapnak kettõt, és kiestek
a.carkey
Elõbb gólkülönbség, aztán egymás elleni ...

A medve nem játék.

Rudee
Azért mert pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény után nem a gólkülönbség dönt, hanem vmi más marhaság.

a.carkey
Miért is? Görögöknek nagy zakó a ruszkiktól, aztán egy 1-0-ás portugál gyõzelem, és szép portugál, spanyol továbbjutás ...

A medve nem játék.

a.carkey
A Spanyolok rövidítése véletlenül nem ESP? Szánalmas a királyi tv ...

A medve nem játék.

Rudee
Görögöknek mindegy hogy mi a vége, már biztos továbbjutók.

a.carkey
2-0

A medve nem játék.

a.carkey
RUS-GRE 1-0

A medve nem játék.

[Jakuza]
Jaja nem is tom miert emlekeztem , hogy 1 pontjuk van. 😛
Biztos meg a teganpi Holland meccs van bennem. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Rudee
De a portugálok megverték az oroszokat, az máris 3 pont. Ha nyernek az még 3, a 6 pedig több mint a görögök 4 pontja.

[Jakuza]
Egyaltalan nem mert a Goroknek is 4 pontjuk van es ok mar megvertek a Portugalokat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

a.carkey
Bau a 8. lett ... 😊

A medve nem játék.

Rudee
Az oroszok 0 ponttal 4. helyen állnak, ha a portugálok nyernek akkor jelen állás szerint megnyerik a csoportot.

[Jakuza]
Na ugytunik ha igy marad a gyozelemmel is kiesnek a Portugalok, mert vezetnek az Oroszok.

éljen a német védelem! 😛

Matthewpamer
õõ 9 pont,és egy jó tippért 4 pontot kapsz

Breki33
Breki33
Breki33
több helyen játszok
ez a nemzetközi

"You are ranked number 136
out of a total 537 users.

You have scored 165 points."
sokkal le vagy maradva az elsõtõl?

Matthewpamer
én az internazionale.hu-n játszok 😄 és 7.vagyok holtversenybe és az elsõ 6 nyer.az elsõ egy 93-as intermezt nyer.