3073
Foci EB 2004
  • donpedro
    Én csak a dán-svédet néztem - 2-1-nél Isaakson védett két óriásit, ha azok beakadnak, akkor most nem lenne vezércikke az olasz lapoknak. 2-2 után már lazsált a két csapat, ez kétségtelen.
  • OPM
  • zaki
    PÚLSANYIT VISSZA
  • Petyus_
    Sajnos én is egyedül Collinában bízom ebből a bírói ganritúrából.
  • [Jakuza]
    Valami 3.80as Odds volt ra.
  • zaki
    ezzel csak az a baj, ha bevezetnék, akkor ilyen 10 perceket kellene hosszabítaniuk a bíróknak pár visszajátszott felvétel miatt?
  • Z
    ideje lenne bevezetni a videobírót, mert így sokszor hülyeséget fújnak a sporik. Annyira felgyorsult a játék, hogy nem lenne szégyen egy-két szituban megadni a pirosat/sárgát/tizit fault után, a video alapján. Mert így sajna a BL is lószar, kicsalták a bírók a MANU-t, mikor Scholes gólt rúgott a Porto-nak.
  • BADE
    Jaja,egyedül Collina!
  • zaki
    ebben igazad van. pl elég vicces volt a bolgárok tizenegyese, olaszok is kaphattak volna nem is egyet ugyanolyan szituációból. de korábbi meccsen is volt jópár vicces ítélet. pl francia - horvát meccs... na mind1, Collina azért jól nyomja, többi bíró meg
  • zaki
    lol
  • zaki
    4X odds volt a 2-2-es x-re? hmmm, lehet, hogy nekem is fel kellett volna tennem pár ropit

mondjuk engem a nyitómeccs meggyőzött arról, hogy nem érdemes itt tippmixelni, mert olyan eredmények lesznek itt, hogy nem éri meg fogadni
  • Z
    ennél jobban húzni a mézesmadzagot senki nem tudta volna, grat a skandinávoknak!

Amúgy az olaszok béna f@szok! Hogy nem bírták megverni ezt két brusztolós csapatot??? Totti meg a főf@sz! És a Trap is az: Del Piero egykoron a kedvencem volt, de eljárt felette az idő, minek erőlteti? Zambrottát hátvédként játszatni luxus...

Sajna spanyolok kiestek.

Maradt az angol, és a CSEH csapat akiknek szurkolok!

#1624: "Két geci csapat, egy geci bíró (+ egy szar Vieri, egy idióta Trappattoni) bőven elég volt ma estére szegény olaszoknak." - kb jól látod, csak nem szegény olaszok, mert valaki postolta, hogy védekezésen kívül nem játszanak semmit. De az edzők miatt nem játszanak semmit...ők mondják meg a taktikát. Tehát nem nem értenek a támadásokhoz, hanem kiadták az ukázt, hogy nem támadunk mint álat! :)))

Aki nézi a sport1-et (elég sok az olasz meccs), és kicsit a Eurosport-ot, az tudja/néha nyilatkoznak a focisták/, hogy Olaszországban úgy mennek ki általában a pályára, hogy ki ne kapjunk. Ezért ivódik a zsigereikbe a jónak mondott védekezés, ami szerintem nem is olyan jó.
  • a.carkey
    Amúgy nem volt bunda a dán-svéd. Egyszerűen ez így alakult. Szar a bíráskodás az EB-n. Mint minden UEFA vagy FIFA rendezvényen mostanában ... :I(
  • BADE
  • [Jakuza]
    Akkor nem igazan hatoltak el hozzad a tortenesek. :P
    Amugy most sajnalom , hogy nem mentem Tipp Mixelni, mert felakartam tenni a 2:2-re tenni 20 ezret , de a haverom lebeszelt rola, most lenne 80k Ftom :(
  • Petyus_
    Ez tökéletesen így van.

Annyit még ehhez, hogy a játékosok mentalitását csak ezen a meccsen éreztem megfelelő szinten. Meg persze Csulagép Totti külön szégyellheti magát sajnos. :((
  • zaki
    én kérlek szépen az m1esen néztem a svéd-dán meccset szinte végig
  • a.carkey
    A waterlooi csatában mondták a francia lovasságról a britek, hogy ez a világ legjobb, de legrosszabbul vezetett lovassága ...

Trappatoni képes volt egy védekező csapatot csinálni, egy kontra bandát, ahol annyi jó csatár található, mint égen a csillag. Sajnos ez megbosszulta magát, mert ez egy kétpontos rendszerben 1982-ben még bejött, de egy hárompontosban már nem. De ez legyen az ő bajuk. Sajnálom őket, de nem voltak jók.

Ha egy olasz vezetés nem méri fel jól - nem fogja fel -, hogy egy Zoffal, aki produkált, de nem a mi fiunk borja, szuper eredményt produkáltak, akkor szopják be a jövőben mindig úgy, ahogy mi is be szoktuk szopni minden világversenyen ill. selejtezőn ...
  • Ramza
    Oké, ott tényleg nem voltak rosszak, igazad van.
  • zaki
    cseheket én is csípom de sztem ne nagyon beszélj itt csalásról, ez nem magyarország :P
  • [Jakuza]
    Akkor te nem tudom milyen meccset nezhettel a 65. perctol, mert egyertelmuen latsszott, hogy a Danok szamara, hol huztak meg a vonalat, az pedig a Sved 16os volt.
    Mintha falnak mentek volna ott, biztos flusztralta oket a 16os vonala, hogy 4 tamado 2 vedo ellen inkabb szinte hatrafordult.
  • Petyus_
    Na ja. =)
  • robotnyk
    németeknek? fújj, mikre nem vetemedsz :D
  • skristof
    mien bundáról beszélsz????
    talán tudni kéne nyerni az olaszoknak
    de nem tudnak.. gihihihi
  • Petyus_
    Majd a csehek, meg ha Isten megsegít a hollandok.. de csalóék ellen a németeknek is szorítanék persze.
  • Breki33
    akkor neked a négy évvel ezelőtti EB kimaradt

amúgy nagyon sajnálom megérdemelték volna a továbbjutást
  • Ramza
    :)
    A politika és a foci képes előhozni az állatot mindenkiből :D
  • zaki
    és ez a skandináv rangadó minden volt, csak nem bunda. én szinte csak azt a meccset néztem, ezért mondom
  • [Jakuza]
    Mert ? 2:1es Dan gyozelemnel siman tovabbjutottak volna.
  • Petyus_
    Hmmmm erre inkább nem reagálok egy olyan csúnyát amilyet normális esetben tennék mert téged csíptelek amikor nem fociról volt szó. =)
  • zaki
    ehh, ezt a két szar favágó csapatot képtelen volt megverni a nagy olasz válogatott
  • Petyus_
    Na jó, nem láttam a meccset, ez biztos, ettől függetlenül 100%, hogy bunda.

Angol bukmélereknél 83% 2:2-re fogadott.. pfff? Pfff!

Büdös csalók, ennyi, mindegy, úgyis rövid úton kiesnek, két szar favágó csapat.
  • Ramza
    Perzsgőbontás van!
    Én csak azon csodálkozom, hogy még mindig vannak férfinak látszó emberek, akik a védekezésen kívül 8 éve értelmes focit felmutatni nem képes szőrös macsókból álló szépfiúcsapatnak drukkolnak.
    Rejtély.
  • robotnyk
    mindegy, ha nem 2-2, az olaszok még 2-1el is kiesnek. nem igazán lett volna megérdemelt továbbjutás
  • Petyus_
    Ugyan már, a végén még ezt is be fogod mesélni hogy a Hulk Hogen vs. Jake the Snake meccs is le volt zsírozva. =))

Hollandok a másik kedvenceim, fasza ez az eb.

Mindegy, hajrá csehek.

• robotnyk
    muhaha
  • Petyus_
    Szar ellendrukker, utálunk szar ellendrukker, szar ellendrukkeeeeer, utálunk szar ellendrukker!
  • [Jakuza]
    Elmondom neked siman az volt.
    A Danok erdekes modon allandoan megalltak a 16oson belul, mint aki nem akar tobb golt rugni.
    Amugy en elore megmondtam, hogy ez lesz annak ellenere, hogy nem szerettem volna az olaszokat ha tovabbjutnak.
    Amugy most hivott az informatorom aki azt mondta, hogy holnap egy golos nemet gyozelem lesz a Cseh meccsen es a Hollandok csomagolnak.
  • zaki
    HIHIHI, KIESTEK AZ OLASZOK
  • a.carkey
    Ha nem 2-2, de hát az. Szar bíráskodás!