3073
Foci EB 2004
-
donpedro #2193 Ha tudtok valami helyet, ahová fel lehet tenni, akkor van egy marha jó videom, amin Beckham tanítja szabadrúgást lőni az angol rögbiválogatott rúgójátékosát. Nem semmi az a csávó, egy idő után a rögbisztár jobban rúgja mint Becks :)
Szóval ha tudtok egy helyet, akkor felteszem. -
#2192 Rui Costa gólja:DDD -
#2191 egy portugal-holland elég komoly meccs lenne, vagy egy cseh-francia...
de még az északiak is meg fogják mutatni h nem véletlen jutottak be a 8 közé. szal jo meccsek lesznek még a döntöig.
mindenestre HAJRÁ CSEHEK :DDD -
#2190 Én utálom az összes latin csapatot, kivéve olaszokat. Tehát remélem, hogy vagy csehek vagy a hollandok nyernek. A csehek azért, mert megérdemelnék, a hollandok azért, mert a kedvencek :) -
#2189 peace, de gy hogy ott a ferencvaros a logodban na mind1:D -
#2188 amugy a nyomas tenyle gkurva sokat szamit hidd el edzesen ugyanennek akpausnak 100% osan lone akarhanyat lovetnel vele -
skristof #2187 kis OFF
azért jó látni, h vannak még értelmes emberek, akikkel lehet jókat beszélni itt az SG-n!
-
skristof #2186 sztem Beckham téren nem fogunk közös nevezőre jutni! :)
te negatív én pedig pozitic értelembe vagyok elfogult... -
skristof #2185 jah, ahogy mondani szokták:
11est csak rúgni lehet rosszul....
(vagy vmi ilyesmi) -
K.András #2184 Szerintem EB-s szereplése borzalom volt.Persze elfogadom hogy te másként látod. -
K.András #2183 Elvileg egy 11-est csak akkor lehet megfogni ha rosszul rugják,igy ha nem fogja ki akkor nem ö védett rosszul hanem jol rugták... -
#2182 akkor James egy fakezü, nem fogta meg a 11-eseket :D -
skristof #2181 én nem követelem a vérét... ;)
és mint ahogy azt garcia is mondta, nagyon rossz idényt zárt. ehhez képest pedig a válogatottban kiemelkedően vezénylet! igaz, ma nem volt a toppon sztem... -
skristof #2180 ok
ez teljesen igaz, ezért is mondom, nem akarom sztárolni/isteniteni beckhamet... egy világklasszisnak tény, h be kell tudni rugni! főleg azért nem, mert elment madridba, én pedig MU-s vagyok. dehát pénz beszél... -
K.András #2179 Ez a falábuzás amolyan cikizés,egy többmilliárdot érö játékos nem találja el 11 méterröl a kaput,lol ilyenkor joggal lehet rá mondani hogy az, most öszintén???Angoloknak szurkoltam volna akkor meg egyenesen a vérét követelném az embernek... -
K.András #2178 Okés majd meglátjuk,persze nem fogjuk tudni mi itt eldönteni mi lesz a sorsa,de szvsz attol lesz valaki a legnagyobbak között mert a döntö pillanatokban nem hibázik... -
#2177 na már teljesen kész vagyok, természetesen ez a #2171-re ment :) -
#2176 azér nem mondanám azt hogy falábu... nem rossz játékos csak gyengélkedik idén:) -
#2175 hát nem aztmondom, hogy attol jó, de vannak a játékosnak hullámvölgyei és hegyei... Beckham egy nagyonrossz idémnyt zárt a madriddal nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket, szóval emiattis völgybenvan, meg látod milyen teljesítményt nyújtott szóval ez szerintem változó.. -
#2174 zzel epdig.... Ezzel pedig -
#2173 Sztem az angolok kifejezetten jól játszottak/játszanak, max neked nem tetszik. -
skristof #2172 igan...
rövidtávon minden bizonnyal igazad van/lesz
azonban nézd majd meg, h amikor mennek megint a madriddal japánban, akkor mi lessz...
médiasztárt nem feltétlenül a holapi újságokra értettem. főleg nem az angol újságokra :)
de a pepsi meg még mittomén hány cégnek ugyanugy ő lessz súlyos pénzekért az embere sztem.... -
#2171 Ugyanmár.... A legnagyobbak is szoktak hibázni...Bárkivel megeshet..zzel epdig nem értek egyet amit mondasz, ott volt a 98-as VB, amikor Beckhamet kiállították az argentinok elleni meccsen. Egy ideig ő volt a negatív hős, és lám, mi lett belőle azóta. Mellesleg abszolút nem lehet szídni, nagyon fegyelmezetten játszott az egész EB alatt, ha megfigyelted ezen a mai meccsen is szinte mindig ott volt ahol kell. Kihagyott egy 11-est az tény, de ettől nem lesz kevesebb. -
#2170 portugálok megtették, amit meg kellett tenni, kicsapták a focit csak pofázó angolokat.....de kiesnek ők is....hollandia vagy svédország a befutó -
K.András #2169 "Médiasztár"..Majd holnap angol ujságokban megnézheted mekkora sztár lesz :DDD
-
K.András #2168 Bocsi,de ezzel most azt mondtad hogy attol jo egy focista ha nagy nyomás alatt is tud teljesiteni,legalábbis amit irtál ezt jelenti...Természetesen számit hol hagyod ki,ha egy bajnokin elnézik,ha a döntöben meglincselnek,ha egy EB-n akkor az egész világ számon fogja tartani pl Roberto Baggio egész életében horozni fogja azt a 11-est amit kihagyott,utána kezdett lefele ivelni a pályafutása... -
#2167 Én is az angol focit szeretem, de azért utálni csak a németeket tudom, a többieket szimplán nem bírom! ;) -
skristof #2166 oks, felétek bizonyára a mariska néni is berugja, 65ezer ember előtt...
de mind1, ezen nem veszünk össze, maradjunk abban h sztem kurvajo a rugotechnikája, szted meg nem! :)
ami pedig az értékét illeti...
hidd el, h nem csökkent. de ha még csökkent is, kit érdekel? egy madridot? ugyanmár, azok a szemetek bárkit megvesznek/megvehetnek sajnos. akárcsak abramovics és bandája. ez a nem szép a fociban...
de visszatérve, ugyanugy nagyon sokat ér, főleg ő, hiszen ő médiasztár... madridba menetelének egyik oka a neve volt, h perezt (ő az elnök, ugye?) ujraválasszák...
kettétört volna a karrierje? ez meg végképp nem igaz. van ő annál profibb játékos...
ettől függetlenül nem isteníteni akarom, és az általad említett okok miatt megértem, h útálod :D -
#2165 azért az se mindegy hogy edzésen rúgja, vagy bajnokin, vagy egy EB-n ahol tényleg hatalmas a nyomás (lásd Ronaldo példáját a '98-as VB döntő elött epilepsziás rohamot kapott) a játékosokon, és ilyen lekiállapottal nemkönnyű eltalálni azt a 7 méteres kaput... -
skristof #2164 ok boccs.... -
#2163 az Vassell :DDD -
K.András #2162 Ha valaki 11 méterröl nem találja el a 7 méteres kaput,azt felénk ugy szokták hivni falábu...
Hidd el,legalább 20-30%-ot zuhant az értéke az embernek hanem többet...Vicc,egy többmilliárdot érö játékos nem tud belöni egy 11-est???Akkor mitöl kerül annyiba???Ott abban a pillanatban tört ketté a karrierje... -
#2161 ja és milyen furavolt Ricardo kesztyű nélkül védte a 11-eseket... utánameg bevarta... le a kapappal
Rúnival tényleg jobb lett volna a meccs, Vassel egy kaki:))
Scolarrinak meg bejöttek a cseréji, így talán megússza, a botrányt azért mert lehozta Figot -
skristof #2160 a falábu azért eléggé túlzás....
de legalább oda mert állni :) -
skristof #2159 nem szimpatikus pl a csapat játéka, mentalitása....
én pl utálom az olaszokat, meg a franciákat...
két elég erős válogatott, de mégis...
az olasz katanaccsó nem tul szép, a franciák tudnak szépen játszani, de őket vmiért nagyon régóta nem csípem....
jobban szeretem a pörgös, hajtós, darálós angolokat. ezért jobban szeretem a premiershipet is, mint pl a serie a-t -
#2158 ezaz nyertek a portugálok, ahogy megmondtam:)))
Beckham pedig most tényleg egy nagy kalap sz*r...
a madridban nemfog lőni egy 11-est sem..:D azt inkább meghagyjuk Zizounak:) -
skristof #2157 huh, ez jo kis meccs volt. igaz angol voltam/vagyok/leszek, de teccet. sajnálom, hogy rooney lesérült, vele tényleg jobb lett volna a meccs. ez a wassel egy hmmm, szal érdekes játékos. nem értem, h lett belőle csatár. inkább védekezőkpályásnak képzelném el...
azt meg pláne nem értem, h Beckham hogy tudta ezt a 11est is kihagyni. egyszerűen hihetetlen számomra, h egy ilyen rohadtjó rűgótechnikájú ember 2szer is ilyen rosszul rúgja a büntetőt. mert azt el kell ismernetek, h rúgni nagyon tud Becks...
ettől a kudarctól függetlenül nézem tovább az eb-t, és term. szurkolok a franciák ellen!
a második kedvenc ugyan a portugál csapat, de örülnék egy hollland, esetleg cseh győzelemnek is! ;) -
K.András #2156 Az utálatom igazábol backhem felé irányul :D
Mondom angol sogorjelölt van,és ölni tudnék amikor fényezi a falábut,de majd most!:))) -
#2155 Igen, de utálni?! Akkor én utálom a portugálokat! ;) -
K.András #2154 Ahogy szeretni,tudod van akit szeretsz és van akit nem,ilyen egyszerü...