3073
Foci EB 2004
  • donpedro
    Ha tudtok valami helyet, ahová fel lehet tenni, akkor van egy marha jó videom, amin Beckham tanítja szabadrúgást lőni az angol rögbiválogatott rúgójátékosát. Nem semmi az a csávó, egy idő után a rögbisztár jobban rúgja mint Becks :)

Szóval ha tudtok egy helyet, akkor felteszem.
  • Grave Digger
    Rui Costa gólja:DDD
  • Dani20
    egy portugal-holland elég komoly meccs lenne, vagy egy cseh-francia...
    de még az északiak is meg fogják mutatni h nem véletlen jutottak be a 8 közé. szal jo meccsek lesznek még a döntöig.

mindenestre HAJRÁ CSEHEK :DDD
  • I.C.ram
    Én utálom az összes latin csapatot, kivéve olaszokat. Tehát remélem, hogy vagy csehek vagy a hollandok nyernek. A csehek azért, mert megérdemelnék, a hollandok azért, mert a kedvencek :)
  • magus
    peace, de gy hogy ott a ferencvaros a logodban na mind1:D
  • magus
    amugy a nyomas tenyle gkurva sokat szamit hidd el edzesen ugyanennek akpausnak 100% osan lone akarhanyat lovetnel vele
  • skristof
    kis OFF
    azért jó látni, h vannak még értelmes emberek, akikkel lehet jókat beszélni itt az SG-n!
  • skristof
    sztem Beckham téren nem fogunk közös nevezőre jutni! :)

te negatív én pedig pozitic értelembe vagyok elfogult...
  • skristof
    jah, ahogy mondani szokták:
    11est csak rúgni lehet rosszul....

(vagy vmi ilyesmi)
  • K.András
    Szerintem EB-s szereplése borzalom volt.Persze elfogadom hogy te másként látod.
  • K.András
    Elvileg egy 11-est csak akkor lehet megfogni ha rosszul rugják,igy ha nem fogja ki akkor nem ö védett rosszul hanem jol rugták...
  • Garcia
    akkor James egy fakezü, nem fogta meg a 11-eseket :D
  • skristof
    én nem követelem a vérét... ;)

és mint ahogy azt garcia is mondta, nagyon rossz idényt zárt. ehhez képest pedig a válogatottban kiemelkedően vezénylet! igaz, ma nem volt a toppon sztem...
  • skristof
    ok

ez teljesen igaz, ezért is mondom, nem akarom sztárolni/isteniteni beckhamet... egy világklasszisnak tény, h be kell tudni rugni! főleg azért nem, mert elment madridba, én pedig MU-s vagyok. dehát pénz beszél...
  • K.András
    Ez a falábuzás amolyan cikizés,egy többmilliárdot érö játékos nem találja el 11 méterröl a kaput,lol ilyenkor joggal lehet rá mondani hogy az, most öszintén???Angoloknak szurkoltam volna akkor meg egyenesen a vérét követelném az embernek...
  • K.András
    Okés majd meglátjuk,persze nem fogjuk tudni mi itt eldönteni mi lesz a sorsa,de szvsz attol lesz valaki a legnagyobbak között mert a döntö pillanatokban nem hibázik...
  • Alien
    na már teljesen kész vagyok, természetesen ez a #2171-re ment :)
  • Garcia
    azér nem mondanám azt hogy falábu... nem rossz játékos csak gyengélkedik idén:)
  • Garcia
    hát nem aztmondom, hogy attol jó, de vannak a játékosnak hullámvölgyei és hegyei... Beckham egy nagyonrossz idémnyt zárt a madriddal nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket, szóval emiattis völgybenvan, meg látod milyen teljesítményt nyújtott szóval ez szerintem változó..
  • Alien
    zzel epdig.... Ezzel pedig
  • Nyers
    Sztem az angolok kifejezetten jól játszottak/játszanak, max neked nem tetszik.
  • skristof
    igan...
    rövidtávon minden bizonnyal igazad van/lesz
    azonban nézd majd meg, h amikor mennek megint a madriddal japánban, akkor mi lessz...
    médiasztárt nem feltétlenül a holapi újságokra értettem. főleg nem az angol újságokra :)
    de a pepsi meg még mittomén hány cégnek ugyanugy ő lessz súlyos pénzekért az embere sztem....
  • Alien
    Ugyanmár.... A legnagyobbak is szoktak hibázni...Bárkivel megeshet..zzel epdig nem értek egyet amit mondasz, ott volt a 98-as VB, amikor Beckhamet kiállították az argentinok elleni meccsen. Egy ideig ő volt a negatív hős, és lám, mi lett belőle azóta. Mellesleg abszolút nem lehet szídni, nagyon fegyelmezetten játszott az egész EB alatt, ha megfigyelted ezen a mai meccsen is szinte mindig ott volt ahol kell. Kihagyott egy 11-est az tény, de ettől nem lesz kevesebb.
  • Buddy
    portugálok megtették, amit meg kellett tenni, kicsapták a focit csak pofázó angolokat.....de kiesnek ők is....hollandia vagy svédország a befutó
  • K.András
    "Médiasztár"..Majd holnap angol ujságokban megnézheted mekkora sztár lesz :DDD
  • K.András
    Bocsi,de ezzel most azt mondtad hogy attol jo egy focista ha nagy nyomás alatt is tud teljesiteni,legalábbis amit irtál ezt jelenti...Természetesen számit hol hagyod ki,ha egy bajnokin elnézik,ha a döntöben meglincselnek,ha egy EB-n akkor az egész világ számon fogja tartani pl Roberto Baggio egész életében horozni fogja azt a 11-est amit kihagyott,utána kezdett lefele ivelni a pályafutása...
  • Nyers
    Én is az angol focit szeretem, de azért utálni csak a németeket tudom, a többieket szimplán nem bírom! ;)
  • skristof
    oks, felétek bizonyára a mariska néni is berugja, 65ezer ember előtt...
    de mind1, ezen nem veszünk össze, maradjunk abban h sztem kurvajo a rugotechnikája, szted meg nem! :)
    ami pedig az értékét illeti...
    hidd el, h nem csökkent. de ha még csökkent is, kit érdekel? egy madridot? ugyanmár, azok a szemetek bárkit megvesznek/megvehetnek sajnos. akárcsak abramovics és bandája. ez a nem szép a fociban...
    de visszatérve, ugyanugy nagyon sokat ér, főleg ő, hiszen ő médiasztár... madridba menetelének egyik oka a neve volt, h perezt (ő az elnök, ugye?) ujraválasszák...
    kettétört volna a karrierje? ez meg végképp nem igaz. van ő annál profibb játékos...
    ettől függetlenül nem isteníteni akarom, és az általad említett okok miatt megértem, h útálod :D
  • Garcia
    azért az se mindegy hogy edzésen rúgja, vagy bajnokin, vagy egy EB-n ahol tényleg hatalmas a nyomás (lásd Ronaldo példáját a '98-as VB döntő elött epilepsziás rohamot kapott) a játékosokon, és ilyen lekiállapottal nemkönnyű eltalálni azt a 7 méteres kaput...
  • skristof
    ok boccs....
  • zaki
    az Vassell :DDD
  • K.András
    Ha valaki 11 méterröl nem találja el a 7 méteres kaput,azt felénk ugy szokták hivni falábu...
    Hidd el,legalább 20-30%-ot zuhant az értéke az embernek hanem többet...Vicc,egy többmilliárdot érö játékos nem tud belöni egy 11-est???Akkor mitöl kerül annyiba???Ott abban a pillanatban tört ketté a karrierje...
  • Garcia
    ja és milyen furavolt Ricardo kesztyű nélkül védte a 11-eseket... utánameg bevarta... le a kapappal

Rúnival tényleg jobb lett volna a meccs, Vassel egy kaki:))
    Scolarrinak meg bejöttek a cseréji, így talán megússza, a botrányt azért mert lehozta Figot
  • skristof
    a falábu azért eléggé túlzás....
    de legalább oda mert állni :)
  • skristof
    nem szimpatikus pl a csapat játéka, mentalitása....
    én pl utálom az olaszokat, meg a franciákat...
    két elég erős válogatott, de mégis...
    az olasz katanaccsó nem tul szép, a franciák tudnak szépen játszani, de őket vmiért nagyon régóta nem csípem....
    jobban szeretem a pörgös, hajtós, darálós angolokat. ezért jobban szeretem a premiershipet is, mint pl a serie a-t
  • Garcia
    ezaz nyertek a portugálok, ahogy megmondtam:)))
    Beckham pedig most tényleg egy nagy kalap sz*r...
    a madridban nemfog lőni egy 11-est sem..:D azt inkább meghagyjuk Zizounak:)
  • skristof
    huh, ez jo kis meccs volt. igaz angol voltam/vagyok/leszek, de teccet. sajnálom, hogy rooney lesérült, vele tényleg jobb lett volna a meccs. ez a wassel egy hmmm, szal érdekes játékos. nem értem, h lett belőle csatár. inkább védekezőkpályásnak képzelném el...
    azt meg pláne nem értem, h Beckham hogy tudta ezt a 11est is kihagyni. egyszerűen hihetetlen számomra, h egy ilyen rohadtjó rűgótechnikájú ember 2szer is ilyen rosszul rúgja a büntetőt. mert azt el kell ismernetek, h rúgni nagyon tud Becks...
    ettől a kudarctól függetlenül nézem tovább az eb-t, és term. szurkolok a franciák ellen!
    a második kedvenc ugyan a portugál csapat, de örülnék egy hollland, esetleg cseh győzelemnek is! ;)
  • K.András
    Az utálatom igazábol backhem felé irányul :D
    Mondom angol sogorjelölt van,és ölni tudnék amikor fényezi a falábut,de majd most!:)))
  • Nyers
    Igen, de utálni?! Akkor én utálom a portugálokat! ;)
  • K.András
    Ahogy szeretni,tudod van akit szeretsz és van akit nem,ilyen egyszerü...