3073
Foci EB 2004
  • Matthewpamer
    nem,csak tippjátékon erre tippeltem.görögöknek nincs veszíteni valójuk..
  • robotnyk
    görög-francia 1-2
  • G_ArchAngel #2231
    persze...
    teszel rá pénzt?
  • Matthewpamer
    görög-francia 2:1
  • G_ArchAngel #2229
    ok, bocs...

akkor a mai meccsről: kell e szerintetk a szokásos francia "extra-time" a gallok továbbjutásához, vagy a görögökön simán átlépnek rendes játékidő alatt?
  • DePreSsZYo
    Most humoros probáltál lenni?
    Na inkább beszéljünk az EB-ről mert ennek a vitának nincs értelme...
  • G_ArchAngel #2227
    az lehet, hány karátos az aranyered?:DDD
  • DePreSsZYo
    Nem, nem a gatyámban lévő dologra gondoltam, hanem rád.
    Bár ami ott van lehet az is többet ér nálad.
  • G_ArchAngel #2225
    Szerintem is, jó is, hogy nem jutottak tovább a csoportjukból

(vagy arra gondolsz ami a gatyádban van? )
  • Scholes18
    Srácok! Én nem bánkódom. Az hogy az ezüstgól után nem keseredtünk el és tovább támadtunk aztán még egyenlítettünk is, na az nekem már óriási volt.
    Beckham-et kicsit sajnáltam hogy +int nem rugta be,de azért ne felejtsük el hogy az csoportmérkőzéseken mennyire összetartotta csapatot és milyen alázatosan játszott.
    Ja, és a 2 gólról nem mi tehetünk. Ennyi.
  • DePreSsZYo
    szánalmas
  • G_ArchAngel #2222
    Simán mehetne digó-válogatottba...:)))
  • mukika
    nah jó lehet, visszaolvastam és én értettem félra az egyik kommentedet. sry

de a Rooneys dolog akkor is butaság.
  • Matthewpamer
    ne essenek ki az angolok????én??végig portugáliának drukkoltam,olvass vissza azt meglátod..
  • robotnyk
    idióta
  • mukika
    én nem értelek téged, te kinek szurkoltál pl. tegnap is???

egyik kommentedben a Portgálokat istenítetted, a másikban pedig azért imátkoztál, hogy ne essenek ki az Angolok.

Rooney pedig nem kis beképzelt fasz... azért ezt nem mondhatod komolyan. Ha így is van, akkor van oka ilyennek lenni. (az EB szereplésére gondolok)
  • Matthewpamer
    hát de hogy lenézi az ellenfelét meg odakönyököl,odarug..nem százas a gyerek
  • forzajuve
    bazze! te nem vagy komplett!
  • Matthewpamer
    kib beképzelt f*sz megérdemli
  • Garcia
    az komoly..
  • mukika
    nahát ehh :(((
  • Matthewpamer
    Az orvosok megállapították, hogy Wayne Rooney (képünkön) azért nem tudta folytatni a játékot a portugálok ellen, mivel eltört a talpában egy csont, egyébként a 2002-es világbajnokság előtt David Beckham is hasonló sérüléssel bajlódott. Rooneyra várhatóan egy hónap kényszerpihenő vár.
  • G_ArchAngel #2211
    sokan azt mondják, hogy Olivernek brutélis az arca, szerintem baba vonásai vannak Heskeyhez képest:)))
    Láttátok a Kongó című filmet? Na, a gorillához előbb odabújnék:DDD
  • Garcia
    a portugálnéző röhögött, tepedig kihagytad a 11-est:DD
  • Breki33
    hm

nemis röhögtem P
  • robotnyk
    EBn
  • robotnyk
    az egész VBn nem jött ki neki a lépés. jó kis játékos, persze, Aston Villa szinten. többször is csere volt a csoportkör alatt, egy jóképű kapura lövést sem követett el, ellenben vágta a fát. amúgy a Villában is csak 9ig jutott.
    és mielőtt félre értené bárki, nem, nem védem Beckhamet. a csapatom drága pénzért vette meg, és bár egész évben hajtott, énnél többet nem tett, hajtós játékosunk meg volt azelőtt is, és lehetett volna idén is, ha nem zavarják el azért, hogy Beckhamet megvehessék.
  • kiserik
    Heskey úgy néz ki mint a mézember :DDD
  • zaki
    vagy szívesen láttad volna Heskeyt Owen mellett? na ne nevettess
  • repro
    jha! nyomorék Beckham
  • zaki
    először is az Vassell, és már 2 éve bent van a keretben, és ha tudsz mondani jobb angol csatárt, akkor jelentkezz. jó kis játékos ő, csak nem jött ki neki ezen a meccsen, ennyi.
  • EOX
    Igen, de Vasselt nem istenítik, míg a falábút igen
  • robotnyk
    azért látszik hogy mennyivel nagyobb divat Mo.-n utálni valakit, mint az ellenfeléért szurkolni. mindenki így a balfasz Beckham, meg úgy a nyomorék, hát miért adnak érte ennyi pénzt mikor mekkora balfasz, satöbbi. de egy büdös szó nem esik Rui Costáról, aki ugyanúgy kihagyta a 11est. (jó, persze, lőtt egy bazi nagy gólt, de a 11est kihagyta, mi történik ha emiatt kiesnek a portugálok? senkit sem érdekelt volna a gólja) tized annyi szó sem esik Vasselről, aki fogalmam sincs hogy nyalta be magát a válogatott keretbe. a Beckham-utálat elfelejteti sokakkal, hogy Vasselen ment el az angolok továbbjutása, nem Beckhamen.
  • Mat
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az elmult egy-két évben ennyire kitűnő meccset nem láttam. Az egész meccsen végig támadott mindkét csapat és folyamatos szívroham kerülgetett. Én személy szerint az angoloknak drukkoltam, mert szerintem ha ezt a meccset megnyerik akkor hatalmas esélyük lett volna az EB címre. Viszont annak jobban örültem volna, ha mondjuk egy Portugál-Angol döntőt láttunk volna. De mostmár innentől kezdve Portugáliának szurkolok, ugyanis az Angolok illetve a Hollandokon kívül a Portugálokat "Istenítem". Szóval hajrá Portugália, isten veled Anglia . Remélem nem untattam senkit. :)
  • Punkerwork
    jó kis meccs volt leszámítva Bade&Myth ökörködését (mondjuk ha az én tipmix-em megy így el én is ideges lettem volna)
  • Shan
    Láttátok, hogy röhögött Breki 11-ese után a portugál néző? LOL...:))))) persze utána sírhatott volna...de mindegy BrekiBroki az isten...:))))))))
  • gercse
    Végre bejött amit akrtam,egyik csapatot sem szívlelem,ezért nekem az volt a legfontosabb hogy jó legyen a meccs,hát elég jól sikerült.(imádom a 11-es párbajt Beckham=
  • kiserik
    Beckhamről: nem tudom, ki hogy van vele, de szvsz ha vkinek olyan jó a rúgótechnikája, és olyan jó játékos, akkor rövid időn belül miért nem tud berúgni 3 11-est? Mi a f@szért áll oda? Régebben nagyon jó játékosnak tartottam, de 1 ideje úgy megy lefelé a teljesítménye, mint vakond a homokban. Szvsz a nagy médiasztárságot el kéne felejtenie, és el kéne menni pszichiáterhez. Pillanatnyilag már csak a neve teszi naggyá.
    Na ez csak az én véleményem, úgy hogy lehet belekötni :D
  • Breki33
    davidhulyebekkem
  • ricsi1
    nem vayg egyedül,mi kocsmában néztük,mindenki mondta