3073
Foci EB 2004
  • Matthewpamer
    azzal rosszul járna mert minden ujraindításnál más az ip-m
  • robotnyk
    nem a hszeket kell törölni. IP ban :D
  • Breki33
    nem a többség így gondolja
    elég elolvasni a szurkolói fórumokat
  • Matthewpamer
    én csak a véleményemet mondtam ez meg köcsögöz...
  • mukika
    nem, nem fogok menni. de sztem te is leszokhatnál arról.
  • Matthewpamer
    ahogy érzed
  • mukika
    most én is rohanjak a modokhoz és töröltessem a hozzászólásaid, mint ahogy te szoktad csinálni?
  • Matthewpamer
    anyád a köcsög
  • Matthewpamer
    psssz!
  • mukika
    ma biztos nem... :D
    majd legfeljebb holnap. :D
  • Falconer
    Engem eddig nem érdekeltek a csehek, de hogy a németeket leverték ezért már tisztelem őket. Akkor már remélem ma is ők nyernek.
  • skristof
    no comment..
    ezzel minősítetted is magad....
    kis köcsög
  • skristof
    engem is ugy fel tud baszni ez a mettyú.....
    má tököm tele van vele....
    nem lehet lenémítani embereket?!?!? :D
  • FiReBoY
    Hajrá Csehek. Egész jó teljesítmény nyútottak idáig az EB-n. A németeke ellen Baros iszonyat milyen volt: első helyzetéből be is rúgta a gól. 2:1 lett. Szép. Hajrá!
  • Robbb
    A mai meccsen a görögöknek szurkolok,elég jól játszottak eddig.De szerintem sajnos a francik nyerik(bárcsak ne így lenne)
  • BADE
    Itt a részletes tudósítás:

Milánó, június 25., 10.25 Az öklüket rázták a tifosók a játékosok felé.

Az olasz csapat kiesése után szerda este érkezett haza, és repülőgépük - útban Róma felé - leszállt Milánóban is. A szurkolók megtudhatták valahonnan, hogy mikor érkeznek, mert hatalmas tömeg várta őket a két város repterén.
    A milánóiaknak még csak-csak megbocsátottak a milánóiak, de a Roma védőjét, Panuccit, és a Lazio csatárát, Corradit rendőröknek kellett kikísérniük a római Leonardo daVinci repülőtérről a feldühödött tömeg elől. A szurkolók végig - a játékosoknak szóló - inzultusokat skandáltak, és természetesen - igazi déli temperamentummal - az öklüket rázták Tottiék felé.
    A legtöbbet érthető módon utóbbi futballista kapta hárommeccses eltiltása miatt.

Király:D
  • Matthewpamer
    nem vagy..rühellem őket
  • Shaman
    Sajna sose azok nyernek akiknek drukkolok (kivétel Csehek,és Hollandok),de lécci-lécci ne a Franciák nyerjék már az EB-t. remélem nem vagyok egyedül ezen kívánságommal!
  • forzajuve
    szerintem is
  • Shaman
    Ez azé sztem nem teljesen így van. általában a kapus elvetődik egyik irányba. Ha arra rúgják a 11-est,akkor van esélye,hogy kivédi. De ez nem azt jelenti,hogy a játékos rosszul rúgná,hanem azt,hogy a kapus nagy mákkal jó irányba vetődik..
  • Matthewpamer
    portugál-holland
    görög-cseh elődöntök lesznek
  • Shaman
    Sztem a Holland-Cseh azé jobb meccs volt...
  • _Vegeta_
    Egyre jobbak a fiuk /portugalok/! Hajra hajra! :)
  • Matthewpamer
    nem ismételték
  • Falconer
    Azzal a lövéssel amit a gólvonalról rúgtak ki az angolok az végülis bent volt vagy nem?
  • Falconer
    Hát igen... A meccs legszebb pillanata
  • Matthewpamer
  • Falconer
    Én már rég mondom hogy a Bekem egy béna köcsög, vannak szép megmozdulásai, de túl sok elemi hibát vét. Ilyen pl a Zidaneról nem igazán mondható el, pedig azis elég menő játékos. Meg nem szállt el annyira magától mint a Bekkem.
  • forzajuve
    Mind az angol, mind a portugál újságokban természetesen a főhelyet a csütörtök esti mérkőzés foglalja el. Idézünk a szalagcímekből:

O Jogo: "Pofon kesztyű nélkül" (utalva arra, hogy Ricardo kesztyű nélkül védte Vassell büntetőjét)

A Bola: "Hősök!"

Record: "Ricardo hazaküldte az angolokat"

Diário de Noticias: "Yes!" (Egy képet is közöl, melyen mintha Ricardo kapus üvöltené ezt)

BBC: "Portugália véget vetett az angol álmoknak"

Soccernet: "Night-Meier" (nightmare=rémálom angolul)

Sun: "Az idióta bíró meglopta az angol hősöket" "Beckham, te béna gyerek – Az angol csapatkapitányt el kell tiltani a tizenegyesrúgásoktól"

Daily Mail: "Anglia büntetőkkel fizetett a bíró hibájáért"
  • robotnyk
    passz
  • Breki33
    > Ilyen beszari modon nem lehet 11est rugni, mint a Vassell.
    > Pont szembol mutattak, amikor futott neki, a szemen
    > latszott, hogy tele a gatya.

Ugyanez igaz a Beckham buntetojere is. Latszott magan a lovesen is, hogy
    miutan multkor amit csavarni akart - buntetonel az is egy hulye megoldas
    volt - es Barthez kifogta, most megprobalt belebikazni. Csakhat ott volt az
    a rohadt bucka. Rajohetnenek mar az angolok, hogy David hatekonysaga mellett
    ha tovabbra is ragaszkodnak a szep haja meg a tizennegy tetkoja miatt ahhoz,
    hogy o vegezze el oket, ugyanott tartanak, mintha a buntetoket es kapukozeli
    szabadrugasokat inkabb el se vegeznek. Akkor legalabb tobb idejuk lenne
    akciogollal probalkozni. Amugy a tegnapi meccsen nekem ugy tunt - legalabbis
    a portugal golig - hogy ezuttal tenyleg az angolok jatszottak jobban, csak
    aztan a portugal edzo telibecserelte magat (en meg egyaltalan nem bantam). A
    buntetoparbajnal sokaig ugy ereztem, hogy ez a portugal kapus ma nem fog
    kifogni egyet sem, a kozepre guritott buntetok egyre inkabb elvettek az
    onbizalmat, de aztan mikor Vassel odament es kozelrol mutattak, akkor mar
    tudtam, hogy megis meglesz. Mindenesetre tokos a srac, hogy utana oda is
    allt es be is rugta.

Focilista

• Breki33
    amúgy a Portugál gól előtti helyzet bent volt?
    Nem ismételték mert jött más...
  • Garcia
    szerintem ma francok-görcsök 3-1... Henry és Zizou lövik a gólokat francia részről
  • Matthewpamer
    schumacher lesz az uj kapitány :)
    amúgy már majdnem biztos hogy hitzfeld lesz
  • zaki
    Alan Smith miért nem volt az angol keretben?
  • zaki
    hallod, egy icike-picikét vissza lehet ám venni, lehet egy játékost nem szeretni, de nem kell lef*szozni, ésatöbbi. bár neked beszélhet az ember, nem is pazarlom inkább rád többet a szót, feleslegesen idegesítem fel magam
  • G_ArchAngel #2237
    Michael Schumacher a legutóbbi két futam (a Kanadai és az Amerikai Nagydíj) miatt lemaradt a Portugáliában zajló Európa bajnokság mérkőzéseiről. A köztudottan nagy focirajongó német pilótának azonban szomorúan kellett tudomásul vennie, hogy hazája válogatottja 2-1-es vereséget szenvedett Csehországtól, így...

... Rudi Völler és csapata már a csoportküzdelmeket követően elbúcsúzott az Európa-bajnokságtól. "Megnézetem a csehek elleni mérkőzést, másnap reggel pedig hallottam Rudi Völler döntését, miszerint lemond a szövetségi kapitányi posztról, csak annyit mondhatok: nagy kár..." - így a hatszoros Forma 1-es világbajnok Schumacher. (f1hirek.hu)
  • G_ArchAngel #2236
    nálam 3-1 a galloknak, de kellene hozni a Croatia elleni szintet...
  • forzajuve
    görög-francia 2-2, aztán, hogy a hosszabbításban mi lesz azt nemtom
  • Breki33
    hajrá Hellas
    remélem ma nem fujnak a m.-nak