3073
Foci EB 2004
-
#2273 azzal rosszul járna mert minden ujraindításnál más az ip-m -
#2272 nem a hszeket kell törölni. IP ban :D -
#2271 nem a többség így gondolja
elég elolvasni a szurkolói fórumokat -
#2270 én csak a véleményemet mondtam ez meg köcsögöz... -
#2269 nem, nem fogok menni. de sztem te is leszokhatnál arról. -
#2268 ahogy érzed -
#2267 most én is rohanjak a modokhoz és töröltessem a hozzászólásaid, mint ahogy te szoktad csinálni? -
#2266 anyád a köcsög -
#2265 psssz! -
#2264 ma biztos nem... :D
majd legfeljebb holnap. :D -
#2263 Engem eddig nem érdekeltek a csehek, de hogy a németeket leverték ezért már tisztelem őket. Akkor már remélem ma is ők nyernek. -
skristof #2262 no comment..
ezzel minősítetted is magad....
kis köcsög -
skristof #2261 engem is ugy fel tud baszni ez a mettyú.....
má tököm tele van vele....
nem lehet lenémítani embereket?!?!? :D -
FiReBoY #2260 Hajrá Csehek. Egész jó teljesítmény nyútottak idáig az EB-n. A németeke ellen Baros iszonyat milyen volt: első helyzetéből be is rúgta a gól. 2:1 lett. Szép. Hajrá! -
Robbb #2259 A mai meccsen a görögöknek szurkolok,elég jól játszottak eddig.De szerintem sajnos a francik nyerik(bárcsak ne így lenne) -
#2258 Itt a részletes tudósítás:
Milánó, június 25., 10.25 Az öklüket rázták a tifosók a játékosok felé.
Az olasz csapat kiesése után szerda este érkezett haza, és repülőgépük - útban Róma felé - leszállt Milánóban is. A szurkolók megtudhatták valahonnan, hogy mikor érkeznek, mert hatalmas tömeg várta őket a két város repterén.
A milánóiaknak még csak-csak megbocsátottak a milánóiak, de a Roma védőjét, Panuccit, és a Lazio csatárát, Corradit rendőröknek kellett kikísérniük a római Leonardo daVinci repülőtérről a feldühödött tömeg elől. A szurkolók végig - a játékosoknak szóló - inzultusokat skandáltak, és természetesen - igazi déli temperamentummal - az öklüket rázták Tottiék felé.
A legtöbbet érthető módon utóbbi futballista kapta hárommeccses eltiltása miatt.
Király:D -
#2257 nem vagy..rühellem őket -
#2256 Sajna sose azok nyernek akiknek drukkolok (kivétel Csehek,és Hollandok),de lécci-lécci ne a Franciák nyerjék már az EB-t. remélem nem vagyok egyedül ezen kívánságommal! -
forzajuve #2255 szerintem is -
#2254 Ez azé sztem nem teljesen így van. általában a kapus elvetődik egyik irányba. Ha arra rúgják a 11-est,akkor van esélye,hogy kivédi. De ez nem azt jelenti,hogy a játékos rosszul rúgná,hanem azt,hogy a kapus nagy mákkal jó irányba vetődik.. -
#2253 portugál-holland
görög-cseh elődöntök lesznek -
#2252 Sztem a Holland-Cseh azé jobb meccs volt... -
_Vegeta_ #2251 Egyre jobbak a fiuk /portugalok/! Hajra hajra! :) -
#2250 nem ismételték -
#2249 Azzal a lövéssel amit a gólvonalról rúgtak ki az angolok az végülis bent volt vagy nem? -
#2248 Hát igen... A meccs legszebb pillanata -
#2247 -
#2246 Én már rég mondom hogy a Bekem egy béna köcsög, vannak szép megmozdulásai, de túl sok elemi hibát vét. Ilyen pl a Zidaneról nem igazán mondható el, pedig azis elég menő játékos. Meg nem szállt el annyira magától mint a Bekkem. -
forzajuve #2245 Mind az angol, mind a portugál újságokban természetesen a főhelyet a csütörtök esti mérkőzés foglalja el. Idézünk a szalagcímekből:
O Jogo: "Pofon kesztyű nélkül" (utalva arra, hogy Ricardo kesztyű nélkül védte Vassell büntetőjét)
A Bola: "Hősök!"
Record: "Ricardo hazaküldte az angolokat"
Diário de Noticias: "Yes!" (Egy képet is közöl, melyen mintha Ricardo kapus üvöltené ezt)
BBC: "Portugália véget vetett az angol álmoknak"
Soccernet: "Night-Meier" (nightmare=rémálom angolul)
Sun: "Az idióta bíró meglopta az angol hősöket" "Beckham, te béna gyerek – Az angol csapatkapitányt el kell tiltani a tizenegyesrúgásoktól"
Daily Mail: "Anglia büntetőkkel fizetett a bíró hibájáért"
-
#2244 passz -
#2243 > Ilyen beszari modon nem lehet 11est rugni, mint a Vassell.
> Pont szembol mutattak, amikor futott neki, a szemen
> latszott, hogy tele a gatya.
Ugyanez igaz a Beckham buntetojere is. Latszott magan a lovesen is, hogy
miutan multkor amit csavarni akart - buntetonel az is egy hulye megoldas
volt - es Barthez kifogta, most megprobalt belebikazni. Csakhat ott volt az
a rohadt bucka. Rajohetnenek mar az angolok, hogy David hatekonysaga mellett
ha tovabbra is ragaszkodnak a szep haja meg a tizennegy tetkoja miatt ahhoz,
hogy o vegezze el oket, ugyanott tartanak, mintha a buntetoket es kapukozeli
szabadrugasokat inkabb el se vegeznek. Akkor legalabb tobb idejuk lenne
akciogollal probalkozni. Amugy a tegnapi meccsen nekem ugy tunt - legalabbis
a portugal golig - hogy ezuttal tenyleg az angolok jatszottak jobban, csak
aztan a portugal edzo telibecserelte magat (en meg egyaltalan nem bantam). A
buntetoparbajnal sokaig ugy ereztem, hogy ez a portugal kapus ma nem fog
kifogni egyet sem, a kozepre guritott buntetok egyre inkabb elvettek az
onbizalmat, de aztan mikor Vassel odament es kozelrol mutattak, akkor mar
tudtam, hogy megis meglesz. Mindenesetre tokos a srac, hogy utana oda is
allt es be is rugta.
Focilista
-
#2242 amúgy a Portugál gól előtti helyzet bent volt?
Nem ismételték mert jött más... -
#2241 szerintem ma francok-görcsök 3-1... Henry és Zizou lövik a gólokat francia részről -
#2240 schumacher lesz az uj kapitány :)
amúgy már majdnem biztos hogy hitzfeld lesz -
#2239 Alan Smith miért nem volt az angol keretben? -
#2238 hallod, egy icike-picikét vissza lehet ám venni, lehet egy játékost nem szeretni, de nem kell lef*szozni, ésatöbbi. bár neked beszélhet az ember, nem is pazarlom inkább rád többet a szót, feleslegesen idegesítem fel magam -
G_ArchAngel #2237 Michael Schumacher a legutóbbi két futam (a Kanadai és az Amerikai Nagydíj) miatt lemaradt a Portugáliában zajló Európa bajnokság mérkőzéseiről. A köztudottan nagy focirajongó német pilótának azonban szomorúan kellett tudomásul vennie, hogy hazája válogatottja 2-1-es vereséget szenvedett Csehországtól, így...
... Rudi Völler és csapata már a csoportküzdelmeket követően elbúcsúzott az Európa-bajnokságtól. "Megnézetem a csehek elleni mérkőzést, másnap reggel pedig hallottam Rudi Völler döntését, miszerint lemond a szövetségi kapitányi posztról, csak annyit mondhatok: nagy kár..." - így a hatszoros Forma 1-es világbajnok Schumacher. (f1hirek.hu)
-
G_ArchAngel #2236 nálam 3-1 a galloknak, de kellene hozni a Croatia elleni szintet... -
forzajuve #2235 görög-francia 2-2, aztán, hogy a hosszabbításban mi lesz azt nemtom -
#2234 hajrá Hellas
remélem ma nem fujnak a m.-nak