3073
Foci EB 2004
-
#2673 ÉN MONDTAM
ÉN MONDTAM
ÉN MONDTAM
ÉN MONDTAM
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA KIMONDTA? HÁT ÉN!!!! -
#2672 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
-
#2671 hajrá görögök -
#2670 na kiváncsi vagyok mik lesznek,de tuti 11-esek -
#2669 Hogy lehet két ilyen unalmas fazont berakni a képernyőre? -
#2668 na itt van ez a két fatönk. -
#2667 A Koller meg kihagyja......... -
#2666 még meglehet az 1 gólos görög győzelem és az 2 pont :D -
#2665 A görög kapus nem valami nagy szám... Az elején is majdnem kiejtette a labdát a kezéből. -
#2664 A tizenegyes az jó lenne, feltéve ha a csehek nyernének. -
Robbb #2663 Görögök nagy nyomás alatt vannak,de tartják magukat.11-es lesz szerintem is:( -
#2662 lehet, hgoy itt is tizenegyesek lesznek. szegény Nedvedet úgy sajnálom, mindig kimarad a buliból (2003-es bl döntő, meg most, talán az eb döntő is ) -
#2661 mit pfff? mintha ez lenne az 1. meccse, úgy mondod -
#2660 Nedved :((((( -
DePreSsZYo #2659 Nem tom te 45 évesen hogy izzadnál egy ien meccsen. -
#2658 ott lobog a haja...:-) -
#2657 Az fut a legtöbbet vazz, meg
a kopasz fején jobban is látszik,
nem szíjja fel a haj az izzadságot:) -
#2656 Durva, hogy Collina jobban izzad mint a játékosok. :) -
#2655 Pff... Semmi... -
#2654 Kemény egy meccs. Nagyon hajtanak most a görögök is, de nem fognak nyerni!
-
#2653 ebben mi az érdekes? -
#2652 GÓÓÓÓÓLLLLLL!!!!! [jah csak viccel] -
#2651 ehh ennek kellett volna lennie a döntőnek :/ -
#2650 Collina a bíró!! :DDD Nagyon durva feje van a csávónak! -
#2649 na lassan kezdődik -
#2648 csehek nyernek,és a döntőt is. Biztos infó! -
#2647 nah megírom az utcsu hozzászólásomat... szóval ma mndenképpen cseh győzelmet várok és, ha már cseh-portugál döntő lessz akkor mindenképpen jól fog végződni ez az EB...
Hajrá Csehek és Portugálok!!
na mentem nyaralni... bye -
#2646 mondjuk németországban pöcs advocaat nem tudná azt eljátszani, hogy 1 csatárral játszanak, és az ország legjobbját a padon ülteti, mivel jelenleg 1 normális csatár nincs a németeknél -
#2645 jah már azt hittem a nagy játékban
-
#2644 www.internazionale.hu -
DePreSsZYo #2643 :DDDDD -
#2642 hol? -
forzajuve #2641 Hitzfeld (1enlőre) nem lesz német szöv.kap.
lehetséges jelöltek a posztra: Arséne Wenger, Guus Hiddink, Giovanni Trapattoni () és Dick Advocaat (). -
Robbb #2640 Nem kell azokat a görögöket lenézni.Vannak annyira esélyesek mint a csehek!Én szorítok nekik,jól játszanak. -
#2639 rajtam kívül ki tippelt még a görögök sikerére a franciák ellen?nem lehet tudni..ilyenkor már nem az számít hogy ki milyen esélyes,hanem ki milyen formába van.. -
#2638 Tuti nem fog bejönni. :) Csehek fognak nyerni, hacsak nem valami bunda lesz megint. -
#2637 mai meccsre 2:1-et tippeltem a görögöknek..merész vállalkozás de ha bejön 5.leszek -
#2636 -
#2635 remélem a döntőre rendbejön Nuno Gomes mert Pauleta nem mutatja amit tud... -
G_ArchAngel #2634 köszi a jó tanácsot, én csak úgy szívok, ha iszok, mert józanul utálnám magam, ha szívnék, alkohollal pedig nem tudd meg milyen hatása lesz (általában én sem tudom)