Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
húúú..milyen gól!!na már csak 1 dán gól és bejön a tippem! 😊

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Botond
most nézem a 2 csapat akit döntõbe vártam elõdöntõzik :-( legalább egyik tippem tuti lesz a 2 döntõsre :-)
Punker
vezetnek a csehek

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
gólllllllllllll

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Matthewpamer
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
az csak a vb-n van

I.C.ram
Bronz meccs téynleg nem lesz? csak ezüstérmes lesz vagy, hogy lesz a harmadik hely?
Matthewpamer
ja,szaros 0:0 😞
2:1 legyen mert az 4 pont 😛

Punker
remélem ez nem olyan meccs lesz mint a tegnapi 😞

Serpa
Csehország - Dánia

3 - 1

Nedved, Baros, Poborsky
Tomasson

bízzok benne !

I.C.ram
Valahogy nem fogott meg eddig a Hollandok játéka. 😞
Matthewpamer
2:1-re tippeltem a cseheknek!Gyerünk csehek!de csak 2:1

Shaman
Nah nemsokára szurkolhatunk.

Szal HAJRÁ CSEHEK!!!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

zaki
a hollandok megérdemelnék, de az a b*zi pöcs advocaat nem

Vagy a Csehek inkább, Nedved miatt is kedvencem.

I.C.ram
Portugál ne is, de holland nyerhetne, bár nem nagyon érdemelnék meg.
ma remélem kiesnek a dánok jóóól

zaki
remélem, hogy nem a portugál, vagy a holland csapat nyeri az eb-t, én akkor lennék a legboldogabb

Portugália,Görögország,vagy Dánia.Ezeknek a csapatoknak szurkoltam végig,remélem valamelyik megnyeri.A cseh-dán kemény csata lesz,de bízom a dánokban hátha '92 után megint összejön az EB gyõzelem.Görögöknek is bejöhet mint meglepi csapatnak.Volna nagy ünneplés az biztos😛
mukika
na végre!!! az történt amit akartam. a tizenegyeseknél megint majdnem meghaltam, de most végre volt miért ötülni a végén!!!!! 😊)))))))))))

Nagyon jol beszelsz! 😊
Enis svedeknek szurkoltam, de hat ezvan. Es persze Portugalia!! 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Serpa
asszem az Egri volt tegnap a mvezetõ.

Serpa
mit vártál ?

lehetett látni a mvezetõ fején, hogy nem teccik neki amiért haza kellett jönnie.

Dani20
az összefüggéstelen félmondatokhoz meg elnézést, nehezen szedem össze gondolataimat jelenleg :?)

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
mit össze visitoztatok itt egy gyenge holland csapat szerencsés gyözelméhez.. én svédeknek szurkoltam bár ök se alakitottak tul nagyot, na de portugal-holland meccsen egyértelmü hajrá portugálok.
aztán a cseh-portugal döntö meg egy hatalmas meccs lessz 😄

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Az EBtöl függetlenül én valahogy ugy érzem hogy az m1 nagyon rossz köritéssel adja a dolgokat. Semmit nem tesznek hozzá a mecsekhez, a szakértöi beszélgetések unalmasak és nem értem miért nem valami komoly szaktekintély kommentál, akinek tán értelmes gondolotai is vannak. Ezek az "Ez a húzás megfordithatja a mérközést? Igen ez a húzás lehet hogy megfordithatja de lehet hogy talán mégsem" jellegü társalgások rémunalmasok. Semmi értelmes elemzés, régebben vb-n volt hogy tök jó számítógépes grafikákkal illusztrálva mutatták meg a helyzeteket, leshelyzeteket ugy megvonalazva meg ilyenek de ez.....
zaki
fenébe, kisetek a svédek
remélem a cseh-görög kettõs közül kerül ki az eb gyõztes

bazza
Így igaz!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Így igaz!

I.C.ram
Pfujj de kurva unalmasak ezek a meccs-elemzõ párbeszéd. Két dögunalom fazon fahangon kérdez-válaszol...
bazza
Én a hollandoknak fogok szurkolni, csak az a béna edzõ ne lenne...Ti nem hiányoljátok Kluivertet?

I.C.ram
NA kiráyl! De sajnos a portugálok kiverik a hollandokat...

Viszont Van Der Sar elégkomolyan védett. Mindig eltalálta az irányt, és mindig csak centiken múlt a dolog.
EOX
Hihetetlen, a portugálok után a 2. kedvenc csapatom is bejutott a tizenegyesekkel

Retteketet

Na, az egyik elõdöntõt eltaláltam, a másikat viszont már tutira nem. Azért a csehek még szépíthetnek a képleten.
Azt mondom, hogy egy cseh-holland döntõnek tudnék örülni.

Matthewpamer
Portugál-Holland!!2 kedvencem

Alien
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matthewpamer
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!

Matthewpamer
GÓLNAK KELL LENNI!!!!!!!!!

Alien
áááááááá Igen igen!!!!!!!!!!!

Matthewpamer
MEGVAN!!!!!!!!

Matthewpamer
zaki mindjárt jön stam 😊

Alien
jól van

Matthewpamer
GÓÓÓÓÓÓÓL!!!

Alien
Be kell lõni, be kell lõni Makaay!!!!!!!

Matthewpamer
HÚÚÚÚÚÚÚHAS!!!!KIHAGGYÁK VÉGE!!!

Matthewpamer
köcsög ljungber....ááá..sar másik irányba vetõdik kihaggya

Matthewpamer
NEEEEEEEEE!!!!!!!!

Alien
neeeeeeeeeeeeeeeeeee

ATYAÚRISTEN!!

Matthewpamer
AZTA MÁKOT!!!