Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mai viszonyokat elnézve,ez nagyjából annyit jelent,hogy az ügynöke felkérte egy táncra a City-PSG kettõst,meg még pár gazdagabb klubot,hogy jövõ nyáron mélyen a zsebbe kell nyúlni. Nem tudom elképzelni,hogy 1 év múlva ilyenkor még mindig Napoli játékos legyen Cavani
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Michael Owen has taken retirement from football & has agreed to play rugby for Stoke City."
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
klub nélkül-->Mainz (szalai konkurencia😄😄)
[url=http://www.mainz05.de/news_details.html?&tx_ttnews
Anthony Le Tallec(egykori poolos😄😄)
Auxerre-->Valenciennes
link
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nyilván õk úgy számolnak, hogy havonta hány NY Upper West Side-i penthouse jön ki, ha még mellé akarnak egy babakék Phantomot
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
s8 http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/s8/audi_s8_4.2_quattro_tiptronic-5825897
luxus ház pl. http://ingatlan.com/arpadfold/elado+haz/csaladi-haz/budapest+16+kerulet/4970295?sid=0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
amúgy eléggé megkéne emelnie a fizuját a Citynek, mert spanyoloknál a legkedvezõbb az adózás a futballistákra nézve
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Örülnék, ha vissza jönne a PL-be, persze csak a MU-ban képzelem el.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Dum spiro, spero.
azt a kurva😄😄
oké,hogy jó focista stb...de elmehetnek már a picsába ezekkel a fizukkal
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A hírre a Manchester City stábja azonnal összeült, hogy az Etihad Stadionba hozzák a 27 éves portugál sztárt, aki pedig elõtte hat évig a városi rivális United sztárja volt.
A Daily Star információi szerint Cristiano Ronaldóért 95 millió fontot is hajlandó kifizetni a City vezetése, és jelenlegi, heti 250 ezer fontos fizetését is felemelnék. Ronaldóért nemcsak a játéktudása miatt adnának ennyi pénzt, hanem a kereskedelmi jogokért is.
-----------------------------------------------------------------
Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo menedzsere hivatalos közleményben reagált (az aranylabdás vasárnap este azt nyilatkozta, nem érzi jól magát a Real Madridnál): "Nem lepett meg vele, tudom, miért mondta ezt, az már az õ dolga, hogy megosztja-e ezt a nyilvánossággal is. Aki ismer minket, az tisztában van azzal, hogy én mindig is ki fogok állni mellette."
lehet hápogni
amúgy kinek mi az élhetõ... Pétervár egy nyüzsgõ nagyváros, míg Porto hozzáképest egy nyugodt óceánparti halászfalu 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Köln-->free agent
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/szurkolok-a-sajat-haza-elott-vertek-ossze-a-koln-jatekosat-2170617
Ehhez képest "nekem", Portó sokkal élhetõbb, és élvezhetõbb.
Értem, hogy mit akartok mondani, de nem éltetek Szentpéterváron😊