Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
"Ügynöke szerint Edinson Cavani, a Napoli legjobb csatára 2017-ig nem akar sehova eligazolni, marad Nápolyban és az olasz bajnokságban."

a mai viszonyokat elnézve,ez nagyjából annyit jelent,hogy az ügynöke felkérte egy táncra a City-PSG kettõst,meg még pár gazdagabb klubot,hogy jövõ nyáron mélyen a zsebbe kell nyúlni. Nem tudom elképzelni,hogy 1 év múlva ilyenkor még mindig Napoli játékos legyen Cavani

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gondolom igen
bakkerman
magyarul amikor játszik,akkor kap pénzt?

On 4 September 2012 it was announced that he had joined Stoke City on a 12-month pay-as-you-play contract.
LasDen
én a helyébe nem lennék olyan nagyon oda azért a vb szereplésért....akkor bukó lesz...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oziris666
Mondjuk ezzel könnyen lehet h eljátsza a VB szereplését...

régi nagy kedvencem Owen a Stoke-nál😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rudee
A klubok nagy részének anyagi helyzete mindenekelõtt áll. A Porto azért költ is, így érthetõ, hogy 50m €-t nem dobtak vissza. Egy sérülés vagy egy gyengébb félév és a felét se kapták volna érte.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
'Annyi pénzt ajánlottak, hogy hûûûû bazdmeg'

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
Manapság a focistáknak aztán sok beleszólni valójuk van a klubváltásokba...
szucsy89
„Nem számítottam erre – kezdte Hulk. – A szombati mérkõzésünk után azt mondtam, szeretném hozzásegíteni a Portót zsinórban a harmadik bajnoki címéhez. Ám hirtelen szólt az ügynököm, hogy létrejött a megállapodás a két klub között. Nem volt rá okom, hogy távozzak, de mind a három fél számára kedvezõ megegyezés született."
Steve Downie
Csak a rend kedvéért:
"Michael Owen has taken retirement from football & has agreed to play rugby for Stoke City."

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

arsnl
Michael Owen
Free -> Stoke City

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD de hülye vagy
Effe88
<#nevetes1><#nevetes1><#taps>

Effe88
Ivan Klasnic

klub nélkül-->Mainz (szalai konkurencia😄😄)

[url=http://www.mainz05.de/news_details.html?&tx_ttnews=10465&tx_ttnews=4&cHash=227333aea9]link[/url]

Anthony Le Tallec(egykori poolos😄😄)

Auxerre-->Valenciennes

link

limperatore
nem, oda 300 millió kéne az irtáshoz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
szendrõládon nem???

<#nevetes1><#nevetes1>

arsnl
még nincs bevezetve azért nem ért semmit😄 mondjuk ezek úgyis megoldják majd vhogy

limperatore
szekszárdon a szomszédunk háza volt 300 millió 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
De most komolyan, Witselt mennyit láttad játszani? 😄 Ha már itt tartunk, én a focisták árát megszabnám úgy 15-20 millió körül, ennél többet egy emberért ne fizetssenek már... már így is milliárdokról beszélünk forintban. Kiváncsi vagyok erre a Zenites-PSG-s dologra mit lép az UEFA, ugye nagyon nyomatták ezt a FFP-t, hát nem sokat ért...
Effe88
durvaS:S:
Dario Conca(Guangzhou Evergrande)10,6 millió euró ez meg röhelyes😄D:ki a tök ez😄😄

Na azért Hazard sem ért 40-et...
WuFraZselic
nyilván környékfüggõ a dolog. meg mondjuk a luxuslakás is mindenkinek másképp értelmezhetõ 😄

nyilván õk úgy számolnak, hogy havonta hány NY Upper West Side-i penthouse jön ki, ha még mellé akarnak egy babakék Phantomot

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Effe88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dehogynem<#idiota>
s8 http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/s8/audi_s8_4.2_quattro_tiptronic-5825897
luxus ház pl. http://ingatlan.com/arpadfold/elado+haz/csaladi-haz/budapest+16+kerulet/4970295?sid=0

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem már ezis luxus háznak minõsül és itt az autó mellé...persze spanyolban egy ilyesmi ház többe kerülne nyilván,de érted a lényeget...:/

hedonist
a többit majd zsebbe kapja😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

WuFraZselic
azért 95 millió forintért luxus családi házat még nem veszel 😄 pláne nem mellé egy S8at 😄

amúgy eléggé megkéne emelnie a fizuját a Citynek, mert spanyoloknál a legkedvezõbb az adózás a futballistákra nézve

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
😄DD ott a pont.

Örülnék, ha vissza jönne a PL-be, persze csak a MU-ban képzelem el.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ressy14
valakinek nézõnek is lennie kell 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
heti szinten megvehet egy kibaszott jó luxus családi házat,a garázsba meg egy audi S8-at. ejj bazmeg miért nem születtem tehetségesnek(fociban) ASD:ASF

ressy14
de lehet, hogy õ pont az alvilági tevékenység miatt választotta st.petyeszburgot. Egy kis zsebpénz összejöhet a fizetés mellé fagyit venni 😄

Dum spiro, spero.

Effe88
jelenleg heti 250 ezer fontot(heti 95 millió ft) keres😄😄:S:S:😄😄
azt a kurva😄😄
oké,hogy jó focista stb...de elmehetnek már a picsába ezekkel a fizukkal

ressy14
a manure szurkerek biztos örülnének neki 😄

Dum spiro, spero.

Kaplan
Undorító összegek hangzanak el...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
szerintem az sokatmondó,hogy az ügynöke lényegében nem is tagadott,szóval itt már régen nem az édesapja halálának az évfordulójáról van szó

bakkerman
Cristiano Ronaldo a múlt héten személyesen beszélt Florentino Pérezzel, a Real Madrid elnökével, és elmondta, hogy nem érzi jól magát a klubnál. A Granada elleni 3-0-ra negnyert meccsen ezért nem is ünnepelte góljait.

A hírre a Manchester City stábja azonnal összeült, hogy az Etihad Stadionba hozzák a 27 éves portugál sztárt, aki pedig elõtte hat évig a városi rivális United sztárja volt.

A Daily Star információi szerint Cristiano Ronaldóért 95 millió fontot is hajlandó kifizetni a City vezetése, és jelenlegi, heti 250 ezer fontos fizetését is felemelnék. Ronaldóért nemcsak a játéktudása miatt adnának ennyi pénzt, hanem a kereskedelmi jogokért is.
-----------------------------------------------------------------

Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo menedzsere hivatalos közleményben reagált (az aranylabdás vasárnap este azt nyilatkozta, nem érzi jól magát a Real Madridnál): "Nem lepett meg vele, tudom, miért mondta ezt, az már az õ dolga, hogy megosztja-e ezt a nyilvánossággal is. Aki ismer minket, az tisztában van azzal, hogy én mindig is ki fogok állni mellette."

lehet hápogni

WuFraZselic
de érted, Hulk dúsgazdag, igaz, hogy nem maffiózó 😄

amúgy kinek mi az élhetõ... Pétervár egy nyüzsgõ nagyváros, míg Porto hozzáképest egy nyugodt óceánparti halászfalu 😄

gabber_saviola
én köszönöm a lehetõséget. <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Szentpétervár is tengerpartos. <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hedonist
Kötekedõket megelõzve: tengerpart-óceánpart ^^

hedonist
Nem beszélve Portóban tengerpart, boogie, sunhine, nekem ez már döntõ, de persze, mindenkinek más a megfelelõ lakhely.

Effe88
Kevin Pezzoni

Köln-->free agent

http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/szurkolok-a-sajat-haza-elott-vertek-ossze-a-koln-jatekosat-2170617

hedonist
Portóban még nem voltam, viszont Szentpéterváron 3 szor, és egy barátom ott él, fiatalként elég szar ott élni, ha nem dúsgazdag maffiózó vagy, éjszaka meg felejtsd el, hogy egyedül csellengsz.

Ehhez képest "nekem", Portó sokkal élhetõbb, és élvezhetõbb.

Értem, hogy mit akartok mondani, de nem éltetek Szentpéterváron😊

bakkerman
akkor úgy mondom,hogy ez a gyerek kurvára nem ér 40-et,max 20-at 😊

Huni92
witsel 186, hazard 172 cm magas, szóval nem értelek <#idiota>

bakkerman
egyébként nektek nem bassza ki a szemetek az,hogy ez a Witsel gyerek majdnem annyiba volt mint Hazard? azt kb a kislábujjáig nem ér fel

bakkerman
megmerted zavarni a földrajz órát egy transferrel?? <#zavart1>

Effe88
Hulkal és Witselel tovább erõsödött az eddig se gyenge orosz bajnokság!😊