18069
-
#16140 kb az lesz mint altidore-al, vagz afonso alsoval anno. ok is sz@rtak a golokat hollandiaban, aztan szepen mentek a levesbe. -
#16139 Bojan Krkic
Ajax--->Stoke City
jövőhéten lesz hivatalos,orvosi és bemutatás van hátra.
Sok sikert a kicsinek,bár szerintem már első hónapban összetörik,nem értem minek kell neki Angliába menni -
pinnacle #16138 Luuk de Jong ( Mönchengladbach ) -> PSV
Adrián ( Atletico ) -> Porto -
#16137 na rá keci kíváncsi leszek
elég késő érő típus -
#16136 Graziano Pelle
Feyenoord--->Southampton
-
pilboy #16135 soufiane chakla -> videoton -
#16134 mi is erre vagyunk kiváncsiak nagyon,hogy fogja megoldani ezt a komoly dolgot egy viszonylag tapasztalatlan edző -
#16133 elmegy :D am törökbe van pénz, elbohóckodik ott. -
pinnacle #16132 29 éves. irányítóként az még bőven jó kor -
#16131 én úgy tudom h nem volt kulcs ember, szóval nem sokat veszítettek. azon kívül nem is mai gyerek már. -
#16130 Diego wattafákk, hülye ez az ember! Atleticot megnyirbálták a nyáron, kíváncsi vagyok, hogy újra fel tudják-e majd venni a versenyt. -
pinnacle #16129 Diego ( Atl. Madrid) -> Fenerbahce
Matri ( Milan) -> Genoa -
#16128 nem csak szerinted, csajokon jobban mutatna :D -
#16127 Pontosan, ezért nme lesz olyan jó sztem, mint a poolban. Ott fog ácsorogni kozepen sokszor, amig kivul jaratjak Messiek korulotte a 16-oson. -
karajjj #16126 :DDDDDD -
#16125 Inkább az lesz érdekes h a fenébe fog Neymar+Messi+Suarez együtt játszani mikor mind3nak rohadt sok szabad terület kell. Luis meg szerintem nem egy nagy edző.. bukott már jó pár helyen. -
#16124 Jaja, ez nekunk fasza. De, hogy nem fog tobb golt rugni, mint CR/Messi az is biztos:) Eddig minden klasszikus csatarnak gondot okozott a Barcaban jatszani. Persze Enrique, lehet atvarial mindent, igazolasokbol ugy tunik. -
#16123 Jogos :) Icardit elfelejtettem -
#16122 dehogynem -
#16121 hát nála jobb középcsatár nem nagyon van -
#16120 ja vannak csak nem nagyon mozdíthatok vagy nagyon drágák, arról nem is beszélve h nekik ezt a pénzt okosan kéne elkölteni vagy úgy járnak h megint évekig nem lesz BL. -
karajjj #16119 hátazért túlzásokba ne essünk, vannak még hasonlóan jó csatárok -
#16118 Ez tényleg jó hír a többi PL csapatnak. Hiába szakítanak vele egy rakat pénzt, valószínűleg nem találnak még egy ilyen kaliberű középcsatárt(mivel jelenleg magasan ő a világ legjobbja ezen a poszton).
Úgyhogy kénytelenek lesznek venni még 3-4 új játékost, plusz rajtuk kívül még beépíteni Lallana-t, Lambert-et meg Can-t...Szóval simán úgy járhatnak, mint tavaly a Spurs. -
#16117 akkor az új spanyol gólkirály meg is van :)
még ha később is kezd 2 hónappal :D -
#16116 Luis Suarez
Pool ->Barca
van Isten! Végre nem rontja a levegőt Angliában. -
karajjj #16115 te csak maradj csendben, a pool mezek mégszarabbak :D -
#16114 csak szerintem néznek ki hülyén a testhez simuló mezek? -
#16113 A hazai kb ugyanaz, mint minden evben, csak a sportszer gyarto logoja cserelodott le:D -
#16112 hát, a Nike mezeik jobbak voltak -
karajjj #16111 -
#16110 Nem ertem oket, Fabregas utan eladjak ot is, aztan ilyen Suarezeket igazolnak? Hat ok tudjak. -
IXEMGabeo #16109 sok sikert neki
remek igazolás Wenger papától -
Blum #16108 Samir Nasri
Manchester City --> 2019-ig hosszabitva
mcfc.co.uk -
#16107 fehér+kék meg más a piros árnyalat is azért írtam. -
#16106 nem "Arsenalos", mert idén már a Puma a szponzor, szerintem a mez is más lesz kicsit mint az eddigiek :) -
#16105 gyanús is volt mert nagyon nem arsenalos :D de attól függetlenül nem csúnya. -
Balázs 17 #16104 ez tréning ruha, mez bemutató este lesz csak -
#16103 ŐŐŐŐŐ ez első számú mez idén? -
#16102 Alexis Sanchez
Barcelona > Arsenal
-
#16101 link
Mario Pasalic
Hajduk Split -> CFC