Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
szerintem arról van szó, hogy szóltak neki is, hogy nemsokára új designt kap az SG fórum. Érthetõ hogy nagyon izgatott.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
vagy hogy vett egy iPad Airt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
Hát ez sok mindenre lehet válasz 😄
Lehet csak azt kérdezték, milyen lesz végre világbajnokságon játszania 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

contraste
Ivan Rakitic
Sevilla -> Barcelona
20m EUR circa

Igen tudom, meg nem hivatalos, de ma ezt valaszolt egy riporternek Rakitic: “I’m excited, it’s a dream come true,”

ain't got no history

contraste
Igy van, ez volt a helyzet. Raadasul (olvastam, de elfelejtettem) nem is tudom hany eve nem volt egymaskozti transfer a ket klub kozt.

ain't got no history

Darthmushroom
Õ elméletileg kis korába nekik is drukkolt mert a környékén született, csak hát ifiként nem kellet nekik csak most.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Varhato volt,hogy gyorsan elviszi valaki Colback-et de hogy pont abba a fosadek Castle-be megy...ejj 😞

Megneztem volna egy Sotonban vagy Evertonban.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

limperatore
gondold el mekkora iq fighter lehet az is 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
aztakurva milyen nõje van

contraste
contraste
Ez mindent elmond rola (is).. Whatever foglalkozzunk a fodballal😊

Joe Cole
West Ham -> Aston Villa
Meg nem hivatalos, de: mar uj mezzel pozol

Jack Colback
Sunderland -> Newcastle

Persze, hogy gyerekkori almat teljesiti be!

ain't got no history

limperatore
😄DDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

pont téged támadott be pedig a többiek szekálták😄DDd

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

legjobb csatárról beszélünk kérem😄D

legalább is évekkel ezelõtt, aki minden nagy klubot megjárt, ami létezett, átélt sikereket, kudarcokat, válogatottban is letette a névjegyét...mindent megnyert jöhet a gázsi növelés😉)) így kell csinálni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

contraste
Én ezt komolyan írtam, ez a valóság😄 Ki is a seggbuta te nyomorék?

ain't got no history

szucsy89
te seggbuta vagy, a piszkálásodat meg sem látom 😊
A spanyol bajnoksagot mar oda-vissza megjarta,megnyert mindent amit lehet. Mi a tokomert ne menjen el uj helyekre,megtobb penzert mikozben visszavonulasa elott meg bejarja a vilagot?

Tedd fel magadnak a kerdest: inkabb lehuznal meg 6-8 evet egy bajnoksagban amit mar kicsit (vagy nem is kicsit) meguntal mar VAGY! elmesz kikurt nagy penzekert uj helyekre,bejarni a vilagot?

Ne adj' Isten meg valoban leteznek olyan jatekosok akik azert mennek ilyen helyekre mert tenyleg,oszinten nepszerusiteni szeretnek a sportot.

zaki
Nem ertem mit bohockodik 32 mar evesen ilyen helyeken, lett volna meg jo 2-3 eve barmelyik spanyol kozepcsapatban.

limperatore
😄DDDDDDDDDDDD

contraste
Ne vicceljetek, Thiago Silva ota a legnagyobb vedo igazolasuk!

ain't got no history

David Villa a Melbourne CFC-ben fog jatszani mielott atmenne az MLS-be

BBC

zaki
😄DD

ForzaInter
De szücsy milyen nagy örömmel rakja be ezeket a tescos igazolasokat😄

Yo, Bitch!

bakkerman
és tovább folytatódik a fiatalítás 😄DD

LasDen
újabb sztárigazolás 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
Alex - Milan (free)

6unn3r

A Liverpool is megegyezett a Leverkusennel Emre Can ügyében.

poolfc.com

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

nem a klubról írtam, hanem a városról, ott érezte jól magát
Nem a Sevillat szerette annyira. Panik betegsegben szenvedett es ezert volt,hogy a valogatottal sem utazott el edzotaborokba. Amugy Manchesterbe erkezese utan is foglalkozott vele pszichologus de ha jol tudom mar rendben van a srac.

Jesús Navas se volt semmi, már akkor rosszul volt, ha idegenbeli meccsre kellett menni, annyira szerette Sevillát, csak most meg megkurvult
költõi voltam kicsit na😉 persze,hogy tudna...üzleti szempontból mindenki értékes addig a pillanatig, amíg tart az aktív pályafutása...

LasDen
Totti elõtt is volt Roma és utána is lesz. Azért a klub tudna lélegezni nélküle...

6unn3r
Vagy akár Javier Zanetti, Tony Adams...

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Maldini, Costacurta több, mint 20 év egy klubnál😊, de Giggs is durva ám...Totti pedig amióta az eszét tudja csak a Róma...lélegezni sem tudna nélküle és a klub sem nélküle...

ide lehetne sorolni Terryt, Lampardot, Buffont, Cherundulót, Dédét vagy akár Dárdai Palit is...

LasDen
Torres-szel....
A legjobb talán egy egy csere lenne számára.

bakkerman
sejteni lehetett ezt már koratavasszal is,hogy Chelsea lesz a dologból,tökéletesen beleillik JM taktikájába. Viszont érdekel mi lesz majd Torres-el

contraste
Diego Costa passes Chelsea medical!
Forras BBC

ain't got no history

bakkerman
azokkal sincs bajom akik vándorolnak 2 évente egy másik csapatba,csak akkor ezt ne úgy tegyék,hogy amint magukra veszik a következõ csapatuk mezét,õk már rögtön "szurkolók",meg minden lófasz. Neymart bírom,mert baromi jó focista,és jó nézni amit csinál,de õ még ha 5 év múlva is Barca játékos lesz,és azalatt lõ 300 gólt,akkor se fogom õt odatenni egy Xavi-Puyi mellé,mert õ sose fogja úgy szeretni a klubot mint az említettek. Persze nem is kell szeretnie,elég ha kiteszi a lelkét a pályán

bakkerman
futballkedvelõként azért jó látni ilyen ikonokat,meg hogy egyáltalán vannak még ilyenek,de attól még nem kedvencem érted,csak ez tiszteletre méltó. Lásd még Puyi,Raul,Del Piero,Giggs,Totti,és még lehetne sorolni.

ressy14
Számomra is inkább azok a játékosok szimpatikusak, akik életük végéig egy csapatban maradnak és inkább nem nyernek semmit, mintsem, hogy 2-3 évente vándorolnak városról-városra és semmi érzelmi kötõdés nem alakul ki az aktuális csapatuk iránt.
Inkább legenda, mint zsoldos.

Dum spiro, spero.

LasDen
a szentimentális futball szurkolók romantikus hõse 😄

bakkerman
én becsülöm Gerrardot nagyon is,fénykorában évrõl évre minden nyáron vitték volna nagy sztárklubok,ahol agyon nyerhette volna magát,de maradt

Darthmushroom
Én meg örülök neki.. ha már szar helyre "született" bûnhõdjön 😄 legalább ment volna az Evertonba fiatalként onnan megvették volna 😄

szegénykém 😞
Zenszkij
megszakad a szívem, viszont halálra kereste magát

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
Gerrard is úgy fog visszavonulni,hogy egy baszott bajnokságot nem nyert 😄 jó,azért 1 BL összejött neki,1 uefa,meg 2 fa kupa

Darthmushroom
ja már én is látom 😄

bevallom töredelmesen, én igen... 😄
LasDen
röhögtél rajta, ne hazudj! 😄

klasszik lasden féle szarvicc 😄