Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alig 29 évesen bejelentette visszavonulását David Bentley, a Blackburn és a Tottenham korábbi angol válogatott labdarúgója. "Régebben minden percet élveztem a pályán, de mára kicsit olyan lett profi futballistának lenni, mintha robot lennék. Nem akarok csak a pénzért játszani szenvedély nélkül. Nehéz döntés volt, de megszületett és már alig várom az új életem" - nyilatkozta a hétszeres válogatott középpályás a Sky Sportsnak.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Olvastam egy fórumon csak ezért kérdem.😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Mostmar kezdem erteni,hogy miert kell o nekunk. Merthogy Zabaleta helyett nincs semmi ertelmes alternativa jobb hatul. Bar Richards kokemeny,fiatal es tehetseges (raadasul sajat neveles) sajnos nagyon serulekeny es eleg konnyen eltud durranni az agya. Boyatanak pedig meg kell 1 szezon Viera kezei alatt,hogy rendesen osszelegyen rakva. Mar csak Mangalat kene megszerezni meg egy kapust szervalni es tolem be is fejezhetjuk az igazolasi szezont.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
ELTE-s hallgató vagyok, akinek van kedve tájakat pontozni és értékelni, kitöltené nekem azt a tesztet? 😊 Érdekes lesz 😉 Köszönöm elõre is!
https://docs.google.com/forms/d/1Mk3zUZDzuU-HVgaWp-2nVNKBMj98ThIAfIaroaoU6kw/viewform?usp=send_form
ain't got no history
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Menez meg ingyen azért nem rossz, bár nem szeretem annyira
"Minden ajánlatot mélyen megfontoltam és úgy gondolom, hogy a Chelsea a legjobb választás. Az ambícióik egyeznek az enyéimmel, az eltökéltséggel és a trófeaéhséggel. Csodálatos együttesük van egy hihetetlen menedzserrel. Elköteleztem magam és alig várom, hogy kezdõdjön a szezon!
"Nagyon fontos volt nekem, hogy még a Világbajnokság elõtt klubot váltsak. Most már teljesen a nemzeti csapatomra koncentrálhatok"
Maradjunk annyiban, hogy még tojáshéj volt a seggén, amikor csapatkapitány lett az Arsenalban. Elment, amikor a legnagyobb szüksége lett volna a csapatnak arra, hogy maradjon. Igen, nyert kupákat a Barcával, de milyen áron? Alig volt jó idõszaka ott, nem beszélve arról, hogy mennyit padozott. Most a Barca megunta, tettek rá egy közel 40 millás árcédulát és mindenki azt várta, hogy majd az Arsenal kapva-kap a lehetõségen? Miért kapna, amikor Cesc posztja telítve van? Minek adjanak ki annyi pénzt olyan igazolásra, ami nem hiányposzt? Cazorla, Wilshere, Özil, Ramsey, Ox, Walcott, Gnabry...felesleges és drága igazolás lett volna. Abból a pénzbõl, amennyit Abra fizetett érte, Wengerék 3 másik embert hoznak olyan posztra, ahol szarban vagyunk. Ez a lépés Fabregas és az Arsenal részérõl is reális volt.
Ettõl még persze fáj, meg szar érzés, de én biztos, hogy állva fogok tapsolni, ha pályára lép az Emiratesben.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ain't got no history
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ain't got no history
<#miaz>#miaz>
és ezután Rakitic jön valószínûleg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

REAL MADRID
City szurkolokent kerdem,hogy mi a raknak kell nekunk Sagna? Mert o jon Fernando utan (ha minden igaz).
ain't got no history
végén seedorfot is reaktiválják az lenne a nagy fogás
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
PSG---> AC Milan
újabb kikukázott "sztárigazolás"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Fulham -> Stoke 2 évre
Tomas Kalas
Chelsea -> FC Köln kölcsönben jövõ szezonra
Chelsea Official