Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
durva..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Tyler1
Ez is egy felfogás <#eljen>

Alig 29 évesen bejelentette visszavonulását David Bentley, a Blackburn és a Tottenham korábbi angol válogatott labdarúgója. "Régebben minden percet élveztem a pályán, de mára kicsit olyan lett profi futballistának lenni, mintha robot lennék. Nem akarok csak a pénzért játszani szenvedély nélkül. Nehéz döntés volt, de megszületett és már alig várom az új életem" - nyilatkozta a hétszeres válogatott középpályás a Sky Sportsnak.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DasIsFuck
mivel eleve spanyol(vagy talán katalán(?) és barca nevelés, szerintem az hogy elment akkor az épp csúcson lévõ nevelõeggyesületébe nem róható fel neki erkölcsi bûnként.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Fabregas meg nem mondott vmi olyat régebben, hogy ha a chelsea-be igazol engedélyt ad a megölésére?😄
Olvastam egy fórumon csak ezért kérdem.😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

<#eljen>

Mostmar kezdem erteni,hogy miert kell o nekunk. Merthogy Zabaleta helyett nincs semmi ertelmes alternativa jobb hatul. Bar Richards kokemeny,fiatal es tehetseges (raadasul sajat neveles) sajnos nagyon serulekeny es eleg konnyen eltud durranni az agya. Boyatanak pedig meg kell 1 szezon Viera kezei alatt,hogy rendesen osszelegyen rakva. Mar csak Mangalat kene megszerezni meg egy kapust szervalni es tolem be is fejezhetjuk az igazolasi szezont.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LasDen
lehet égetni a Sagna mezeket is. A rohadék elmert igazolni....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

6unn3r

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Kagisho Dikgacoi
Crystal Palace-->Cardiff
Ingyen

cardiffcityfc.co.uk

Meg nem hivatalosan de Sagna 3 evre alairt a City-hez.

Gianluca Di Marzio

Sziasztok!

ELTE-s hallgató vagyok, akinek van kedve tájakat pontozni és értékelni, kitöltené nekem azt a tesztet? 😊 Érdekes lesz 😉 Köszönöm elõre is!

https://docs.google.com/forms/d/1Mk3zUZDzuU-HVgaWp-2nVNKBMj98ThIAfIaroaoU6kw/viewform?usp=send_form
Aleksandar Kolarov
Hosszabitva 2018-ig

mcfc.co.uk

contraste
Hat aminek szurkolsz az altalaban egy fosdarab szoval lehet benne valami:/ 😄

ain't got no history

szucsy89
remélem egy fosdarab lesz, én szurkolni fogok neki 😉
contraste
Felre ertettel valamit, nem a bilanba ment;p

ain't got no history

Darthmushroom
szerintem nem lesztek vele elõrébb,az Õ karrierje meghalt Párizsban.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szucsy89
undorító féreg ez az ember ezek után, jó helyre került 😄

Menez meg ingyen azért nem rossz, bár nem szeretem annyira
Tyler1
"Úgy érzem van egy befejezetlen ügyem a Premier League-ben és itt a megfelelõ idõ a visszatérésre. Igen, mindenki tudja, hogy az Arsenalnak volt elsõdleges opciója arra, hogy leigazoljon. Úgy döntöttek nem élnek a lehetõséggel. Ennek ellenére a legjobbakat kívánom nekik!

"Minden ajánlatot mélyen megfontoltam és úgy gondolom, hogy a Chelsea a legjobb választás. Az ambícióik egyeznek az enyéimmel, az eltökéltséggel és a trófeaéhséggel. Csodálatos együttesük van egy hihetetlen menedzserrel. Elköteleztem magam és alig várom, hogy kezdõdjön a szezon!

"Nagyon fontos volt nekem, hogy még a Világbajnokság elõtt klubot váltsak. Most már teljesen a nemzeti csapatomra koncentrálhatok"

6unn3r
Érthetõ valamilyen szinten Cesc döntése. Ha az Arsenal nem akart élni a lehetõséggel és nem volt más ilyen szintû opció lehet én is elfogadtam volna a Cselszkij ajánlatát. Viszont azt is túlzónak érzem, hogy az Arsenal hátat fordított neki.
Maradjunk annyiban, hogy még tojáshéj volt a seggén, amikor csapatkapitány lett az Arsenalban. Elment, amikor a legnagyobb szüksége lett volna a csapatnak arra, hogy maradjon. Igen, nyert kupákat a Barcával, de milyen áron? Alig volt jó idõszaka ott, nem beszélve arról, hogy mennyit padozott. Most a Barca megunta, tettek rá egy közel 40 millás árcédulát és mindenki azt várta, hogy majd az Arsenal kapva-kap a lehetõségen? Miért kapna, amikor Cesc posztja telítve van? Minek adjanak ki annyi pénzt olyan igazolásra, ami nem hiányposzt? Cazorla, Wilshere, Özil, Ramsey, Ox, Walcott, Gnabry...felesleges és drága igazolás lett volna. Abból a pénzbõl, amennyit Abra fizetett érte, Wengerék 3 másik embert hoznak olyan posztra, ahol szarban vagyunk. Ez a lépés Fabregas és az Arsenal részérõl is reális volt.
Ettõl még persze fáj, meg szar érzés, de én biztos, hogy állva fogok tapsolni, ha pályára lép az Emiratesben.

LasDen
amíg nincs pénz, ilyen nesze semmi játékosokkal fognak üzletelni. Aztán majd jön Taqi ad-Din Muhammad ibn Ma'ruf, megveszi õket és dõl a moné....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
Noccelinot télen elküldték kölcsön West Hambe szóval nagy vétel volt 😄

bakkerman
tavaly nyáron szóbahozták a Milannal is Cescet!! 😄 Viccen kívül,Galliani benne látta a következõ Pirlot,azóta már persze kijózanodott,és ilyen Polikkal meg Nocerinokkal dobálóznak ott 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

contraste
Milan? Persze nem, mert jön mindjárt Szücsy és leugat...😄

ain't got no history

LasDen
a Fradiba kellett volna igazolni...

contraste
Ez mondjuk pont nem az õ hibája, hiszen a klub forditott neki hátat.. Ami számomra elég meglepõ, mert sztem nagyon jól játszott a Barcaban (is)

ain't got no history

9csöves9
és az Arsenal sem akart élni az opciójával. Ezek után mit kellett volna tennie, ha a Barca el akarja adni?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasDen
"He's fallen in love with the Queen's face." hehe, ez jó 😄DD

contraste
Még, ha a MU-ba megy az elfogadható lenne, de ez így.. Nekem kellemetlen baszomalássan😄

ain't got no history

contraste
Angliában van eutanázia?<#hehe>

ain't got no history

Darthmushroom
MU nem is tett ajánlatot Fabregasért nem úgy mint tavaly, ez több újságíró is megerõsítette.

Tyler1
"If I ever wear a Chelsea shirt, you have the permission to kill me" - Cesc Fabregas in 2010

<#miaz>

LasDen
mer gondolom hülye lenne egy vesztes klubba igazolni....

és ezután Rakitic jön valószínûleg

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

REAL MADRID

Elvileg ezen a heten bejelentik Fernando atigazolasat a City-be. Gyakorlatilag mar az is biztos,16M BP-ert. Utana meg johet Sagna.

City szurkolokent kerdem,hogy mi a raknak kell nekunk Sagna? Mert o jon Fernando utan (ha minden igaz).

bakkerman
az "egy napon még visszatérek" mondata mostmár felejtõs,õ már nem lesz Arsenal játékos,de már Barca sem. Sok sikert neki

Vicces lesz Chelsea-Arsenal meccsen 90 percig hallgatni a fujolast 😄

contraste
Baszki hivatalos... Ez nagyon meglep barmennyire is mondjak mar egy ideje. Mi a picsaert nem ment az Arsenalba?

ain't got no history

contraste
NEHH, ez komoly?

ain't got no history

6unn3r
Fuck...

Tyler1
Milyen tény? Mert x évig nem megy egy csapatnak, a megszûnéstõl még elég távol áll.

SLICK
nem túlzás, csak tény

Tyler1
Úgy mondod, mintha egy Piliscsaba SE szinten lenne már a Milan. Azért túlzásokba ne essünk.

SLICK
én azt nem értem, hogy manapság miért akar egy focista egy milanban játszani? Csoda hogy létezik még az a klub

bakkerman
az addig oké,hogy nincs pénz,vagyis inkább nem akarnak költeni mert nem jutottak BL-be,de ilyen igazolásokkal jövõre se lesznek dobogón,és akkor jövõnyáron is ilyen igazolásokat csinálnak,és ezzel elindul az ördögi kör

Darthmushroom
még egy ingyen játékos mivel neki is lejárt a szerzõdése csak úgy mint Alexnek. megy a kukázás rendesen.

limperatore
😄DD

végén seedorfot is reaktiválják az lenne a nagy fogás

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
Jérémy Menez
PSG---> AC Milan

újabb kikukázott "sztárigazolás"

Darthmushroom
valszeg oda megy de még a horvátok vb-n vannak kizárt h bejelentik. am az ilyen nyilatkozatok nagy része kamu. pl. Alexis anno vb után elméletileg azt mondta h kész álmai csapatába a MU-ba menni késõbb kiderült h hatalmas kamu volt (nem zért mert a barcába ment)

helyes jöjjön csak<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Darthmushroom
újabb daráló gép... nem akarnak váltani a bevált receptrõl marad az eddigi, mondjuk bent maradásra elég.

6unn3r
Steve Sidwell
Fulham -> Stoke 2 évre

Tomas Kalas
Chelsea -> FC Köln kölcsönben jövõ szezonra
Chelsea Official