18069
-
#3224 Yossi Benayoun(West Ham) ---> Liverpool
Lee McCulloch(Wigan) ---> Rangers -
#3223 Ricardo Faty(Roma) ---> Leverkusen
Angelosz Hariszteasz(Feyenoord) ---> Nürnberg -
#3222 Raúl Bravo
Real Madrid -> Olimpiakosz -
kretyás #3221 ja pont a szparinak :D -
Kanál #3220 már vágott is 2-t -
kretyás #3219 háháhá hajrá!
öccse haverom am :P -
#3218 Khalid Boulahrouz
Chelsea -> Sevilla (1 éves kölcsön) -
Bakari Sagna (Auxerre) -> Arsenal 6millió font
Kevin Prince Boateng(Hertha) -> Tottenham 5,4 millió font -
#3216 |-: -
#3215 henryhenryhenryhenryhenryhenryhenryhenryhenryhenryhenryhenryhenryhenry
abbahagyta. -
#3214 haggyál henryvel,de egyébiránt igazadvan -
#3213 gondoltam azt írom csak h "Henry focista." de ilyen kedves voltam xP -
#3212 :SA:SAS:A -
#3211 Henry nem magyar focista. -
#3210 hát ha megtanulta akkor megtanulta,kész
csak az már más kérdés hogy emelett milyen képességei vannak -
#3209 "és mindent megtanultam, ami a futballról elsajátítható"
ilyet még Henry sem mond :S -
Kanál #3208 még mindig van -
#3207 Köszönöm szépen, na, meglátjuk mi lesz a srácból. Bíztató amit mond. -
#3206 Idézet egy riportból hogy kicsit képet kapjál róla:
"Rudolf Gergely szinte gyerekként, 14 évesen került ki a francia ASL Nancyhoz, s nyolc év után felnőtt férfiként tért haza Magyarországra. Ám nem nevelőegyesületéhez, Nyíregyházára, hanem a bajnok DVSC-TEVA-hoz. A tehetséges utánpótlás-válogatottnak fényes karriert jósoltak, s hogy nem véletlenül, arról most már a hazai közönség is meggyőződhet. Rudolf Gergely ugyanis négy évre elkötelezte magát a Debrecenhez.
- A Franciaországban töltött évek alatt csupa jó hír érkezett önről: gólkirály volt a Nancy ifjúsági csapatában, majd az élvonalba jutó együttes profi szerződést kínált. Úgy tűnt, szédületes karrier előtt áll, most mégis hazatért. Miért?
- A világ legjobb utánpótlásközpontjában nevelkedhettem, és mindent megtanultam, ami a futballról elsajátítható – mondta Rudolf Gergely. – Óriási megtiszteltetésnek tartottam, hogy szerződést kínált a Nancy, s büszke vagyok rá, hogy tizennégy meccset játszhattam a francia élvonalban, illetve hogy tagja lehettem a tavaly Ligakupát nyerő együttesnek. A Ligakupa-győzelem az egyébként francia viszonylatban alacsony költségvetéssel működő Nancynál óriási bevételt jelentett. Tízmillió euró került a kasszába, s mert a televíziós jogdíjak terén is pozitív változások történtek, újabb hat-hét millióval több pénzből gazdálkodhatott a klub. Ekkor hatalmas beruházásokba kezdett, és érett külföldi labdarúgókat szerződtetett. Így mi, fiatalok hátrébb kerültünk a sorban, nem volt elég jól teljesíteni, különleges produkció kellett volna a csapatba kerüléshez. Az utóbbi időben azonban már alig-alig játszottam. Ahhoz pedig, hogy kiderüljön, mire vagyok képes, futballozni kell. "
Sry az OFF-ért, amúgy pedig elég nagy igazolás ő is. Mostmár elkezdhetne a védelembe és középpályára is erősíteni a Loki. -
#3205 Volt a Nancy-ban magyar? :O:D -
#3204 goal.com-on kint van és ott nem szokták elkapkodni -
#3203 Rudolf Gergely
Nancy >>> Debreceni VSC (újabb csatár a támadótömörületbe) -
#3202 még nem írt alá -
#3201 Soldado eddig is a Real játékosa volt...csak kölcsönben játszott az Osasunanal.... -
#3200 Dudek, Liverpool->Real Madrid -
mrroma #3199 PEPE....... PORTO >>>>>>> REAL-MADRID -
mrroma #3198 SOLDADO........OSASUNA >>>>>> REAL-MADRID -
Csesza #3197 jaja, Angliában már pár éve nekik fanolok :)
lehet, hogy a Barca sokat vásárolt meg nagy neveket, de nem hiszem, hogy itt gondok lesznek az összeszokással, mert ezek igencsak olyan emberek akik full beleillenek abba a csapatba, nem akarok én itt eggyik csapatnak sem a pártját fogni, de szvsz ez nem a ti évetek lesz, annak ellenére hogy jött aegy faintos edző :P -
#3196 úgy látom igen csak Pompey szimpatizáns vagy :D
Barca jól bevásárol most...ebből nekünk(Real Madridnak),csak annyi hasznunk lehet,h ősszel még nem lesznek összeszokva,és ilyenkor lehet majd ellépni kicsit.utána viszont nagyon ütőképesek lehetnek,kivéve ha Henrynak nem megy majd Spanyolországban(és ezt sajnos igen csak kétlem...) -
Csesza #3195 !!!!!!!! ZSííR !!!!!! -
#3194 Portsmouthnak se lesz aszar csatársora :OOO -
#3193 erre gondoltam.. -
#3192 akkor fogd fel ugy h szarráköltik maguk -
#3191 Szarrá???2embert vettek eddig:) -
#3190 utaka jo vétel -
Zséé #3189 Dave Nugent
Preston -> Portsmouth
John Utaka
Rennes -> Portsmouth
-
Kanál #3188 kuyt, kraucs mester, torres, babel. voács