Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fölösleges volt Saviola kölcsönadása és a jövõbeli ígéretek tétele.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Choutos: Inter -> Mallorca
Frankowski: Wisla K. -> Elche
Diego Milito: Geno -> Zaragoza
Novo:Atletico M. -> Sociedad
Portillo: Real Madrid -> FC Brugge (Kölcsönbe)
Ruz: Valencia -> Nástic
Sergio Ramos: Sevilla -> Real Madrid <#eljen>#eljen>
Taborda: Def. Montevideo -> Deportivo la Coruna
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Az angol The Times címû napilap értesülései szerint Gera Zoltánt (képünkön), a West Bromwich Albion válogatott játékosát szeretné megszerezni a Liverpool, amely elszalasztotta a tegnap Newcastle-be igazoló Michael Owent.
A Pool tavaly 8 millió fontért adta el az angol csatárt a Real Madridnak, és most a dupláját kellett volna kifizetnie, hogy visszavásárolhassa, Rafa Benítez klubmenedzser ezért állt el az üzlettõl.
A Bajnokok Ligája-gyõztes csapatnak szüksége lenne egy jobb oldali középpályásra, és az angol lap értesülései szerint Gera az egyik lehetséges jelölt. A másik Nolberto Solano, az Aston Villa perui játékosa."
Nemzetisport.hu
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A 26 éves gólerõs válogatott középpályás az utóbbi két idényben volt a donyecki klub alkalmazottja.
Vukic így nem szerepelhet a Debrecen elleni két összecsapáson. Az ukrán és a magyar gárda elõször szeptember 15-én Donyeckben, két héttel késõbb pedig Debrecenben találkozik.
Owen: Real Madrid-> Newcastle (27,8m €😉
BUDA > miskolc.