Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepinho
hát el is kell náluk mivel nem nagyon megy a szekér

igaz a csatársoruk jó lesz nagyon Luque, Owen (ha megy) és mögöttük a középpályán Emre aki nem rossz játékos

Robinho 10, Julio Baptista 8

báttyó02
hmm..a szarkák rendesen beerõsitenek ha owen is megy hozzájuk

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Pepinho
na ennek örülök így a Depor gyengült az biztos <#smile>

Robinho 10, Julio Baptista 8

Rudee
Luque: Deportivo -> Newcastle (14m €😉

Szar Bayern, szar Bayern :)

franco
hát ezek hülyék...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Rudee
Ljuboja: PSG -> Stuttgart (kölcsöbe 1 évre)
Cana: PSG -> Marseille

Solidus
Hát,mondjuk Shearernek ez az utsó szezonja...

.:SOLIDUS:.

Solidus
Most olvastam én is.Owen a Newcastle Unitednél!?Ez érdekes lesz hát ha a játékos belemegy mert eddig csak a Real bolintott rá,tudomásom szerint.

zaki
Honvéd: Vadócz az Auxerre-é
NSO, 2005-08-24 21:41

Vadócz Krisztián, a Budapest Honvéd remek középpályása a francia Auxerre labdarúgócsapatához szerzõdött - adta hírül a kispesti klub honlapja.

A fiatal játékos ügye már hónapok óta húzódott, mivel a kispestiek nem voltak elégedettek azzal az összeggel, amit a franciák fizetni szerettek volna egyik legnagyobb értékükért.

Vadócz öt évre kötelezte el magát új csapatához, a hétvégi mérkõzésen már nem is lép pályára.

Szerintem nem jár jól a Newcastle-el nem erõs csapat
(én nem mondtam hogy jöjjön az Interbe)Helyébe küzdenék a Realba a kezdõbe jutásért Raulnál sokkal jobb Owen

Rudee
Mert nem az Interbe megy?

owen a newcaslte-el megkérdõjelezném

nagyon jl jártak Owennel és Owen is a Newcastle-vel, itt ujra nevet szerezhet majd magának, a szarkáknak nagy szükségük volt most rá mer nagyon rosszul állnak igaz csak 3 forduló telt el

zaki
egy Owen-Shearer csatárkettõs nem hangzik rosszul 😊

csak az a gáz, hogy Shearer visszavonul jövõre (talán-talán még egy évet ráhúz, bár kétlem)

gabber_saviola
Owen-ügy: megegyezett a Real és a Newcastle
NSO, 2005-08-24 12:22

A brazil Robinho nyári leigazolását követõen másnap létszámfölöttivé vált angol válogatott Michael Owen (képünkön) pályafutása újabb fordulatot vehet: megegyezett ugyanis egymással a játékost alkalmazó jelenlegi klub, a Real Madrid és a kérõk legkitartóbbika, az angol Newcastle United, olvasható az angol klub hivatalos honlapján.

A Newcastle egy klubrekordot jelentõ összeget szánt az átigazolásra, de hogy pontosan mekkorát, azt a transzferrel kapcsolatban nyilatkozó klubvezetõk konkrétan nem hozták nyilvánosságra. Ez az ajánlat, mind az összeg nagyságát, mind a fizetési kondíciókat tekintve megfelelt a Real Madridnak, ahol így rábólintottak az átigazolásra.

Valószínû, hogy maradt még pénz a tarsolyban erre a szerzõdésre is - különben bele sem vágtak volna -, de talán a Madridból elvágyódó Owennel nem is lesz olyan nehéz megegyezni egy angol klubnak.

Az aranylabdás (2001) játékos tavaly igazolt a spanyol fõváros kirakatcsapatába, de a világsztárokkal teletûzdelt támadóalakulatban kezdetben alig kapott szerepet és lehetõséget.

Már az év elején felmerült távozása, de mivel akkoriban már úgy nézett ki, talán be tud illeszkedni a galaktikus gárdába, a tavasszal is Madridban folytatta.

Végül összességében nézve nem okozott egyértelmûen csalódást madridi szereplése, legalábbis ami a csatár játékát illeti, a gólokkal sem maradt adós, ám népszerûségben, reklámértékben, eladhatóságban - úgy a nézõk, mint a reklámozók felé - és egyéniségben messze elmaradt csapattársai mögött.

Az új brazil cselkirály, Robinho érkezése pedig madridi pályafutása végét jelentette. Legalábbis elméletben és csak idõ kérdése volt, hogy mikor válik mindez érvényessé a gyakorlatban is.

Madridban elõbb látványosan lemondtak Owenrõl, majd azért ezt meggondolva némileg marasztalták is volna az angol csatárt.

Azonban mindez valószínû csak taktikai húzás volt a spanyol klubvezetõk részérõl, nehogy már olyan olcsón adják drágán vett csatárukat.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Smicer sem volt nagy ász

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rudee
Baros a legjobb példa arra, hogy cseh játékosnak nem való az angol bajnokság. Jarosik se alkotott maradandót az elsõ fél évében, Baros is csak szenved. Az Aston Villa-ban se lesz egy sztár.

Solidus
Bár ki tudja,elvégre jó játékos,csak eléggé nehéz a természete és ezt nehezen fogják tolerálni az Astonnál,dehát ezt vállalták...

báttyó02
kitudja,majd kiderül

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Solidus
Hugo Viana-Newcastle(Sporting Lisszabon)>Valencia,a sérült Edu helyére...

Solidus
Igaz ami igaz,nem egy klasszis és az EB is összejött neki de az Aston Villába nincs olyan játékos aki kitudja szolgálni gólpasszokkal.<#nemtudom><#nemtudom>

franco
gondolod?

sztem meg épphogy nem. rossz lesz nézni micsoda alibizést fog nyomni a villában...

gabber_saviola
Del Neri kezelésbe vette volna nem gyengén 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nah egy Palermo szakétõ 😛

Sheva
ott lett volna arany élete mi? 😊

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Davidus
de õ nem színészkedni akar hanem focizni

V9ykn8_TZL0

gabber_saviola
mekkora szerencsétlen ez a Baross, hívta a Palermo .......

azért Mendieta többet mutatott a Valenciába

franco
nem egy világklasszis

kijött neki a lépés, mint anno mendietának

Solidus
Milan Baros-Liverpool>Aston Villa,ciki egy EB gólgyárostól...

gabber_saviola
Fulham in winger contract talks
by Editor :: 2005-08-20, 06:11
Fulham are in talks with winger Luis Boa Morte over a new contract.

Fulham manager Chris Coleman told The Sun newspaper: "We're talking with Boa right now about a new contract. We know he is a quality player and we don't want to lose him.

"He signed a new deal last season but we know things change in football.

"We've got to look at the last two seasons when he has been magnificent for us.

"There's a lot of interest in him and it's not going to be easy to get him to sign an extension.

"But he's the captain now and really enjoying the job."

gabber_saviola
Guardiola rejects Manchester City move
by Editor :: 2005-08-20, 03:03
Former Barcelona star Josep Guardiola has rejected a move to Manchester City.

City manager Stuart Pearce told his club's official website: "He's a fantastic professional who showed a great amount of ability.

"I wanted to take a longer look at him and that's why we offered him a six-month deal. I fully understand why the player has decided to look for a longer deal elsewhere and he leaves with our best wishes."

Kerekes aláírta a szerzõdését

Tilburg, augusztus 19., 22.00 Az Ajax ellen debütálhat a válogatott csatár.

Az argentinok elleni válogatott találkozó után, másnap leendõ hollandiai csapatához, a Willem II-höz utazott Kerekes Zsombor. Tüzetes orvosi vizsgálaton esett át és semmi olyat nem találtak, ami megakadályozta volna abban, hogy a hazaindulása elõtt, az elõkészített szerzõdést aláírásával ellássa.
- A Manchester United elleni mérkõzés után újra visszamegyek Hollandiába, ahol kiválasztom családom számára a lakást és a klub által biztosított autót - mondta honlapunknak Kerekes. - Aztán már csak csomagolni jövök haza, és szeptember elsejétõl megkezdem a kinti profi éltetet. A bemutatkozásom mindenvalószínûség szerint nem egy kisebb csapat ellen történhet meg, mert a sorsolás szeszélye folytán az Ajax Amszterdam csapatával mérkõzünk. Legközelebb csak akkor jövök haza, ha meghívást kapok Lothar Matthäus szövetségi kapitánytól, a Málta vagy a Svédország elleni világbajnoki selejtezõre.

Rudee
Essien ma délelõtt aláírta a szerzõdését

Rudee
Nakata-t bemutatták a Reebok stadionban, nem lesz rossz a Bolton.

Rudee
Makelele már nem bír végigjáccani egy szezont, õket is váltogatni fogja mint a többieket is.

jó lesz látni Essient vagy Makelele-t a kispadon<#hehe>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rudee
Ismét gyorsak voltak <#vigyor0>

vége a huzavonának

Essien -> Cselszkibe

nb1.hu

Rudee
Támadókkal eddig se volt nagy gond, sokkal inkább a hátvédsorral.

franco
azt hiszem a sevilla megirigyelte a betis sikereit, és idén számolni kell velük

a csatársoruk: Luis Fabiano - Kanoute - Saviola

franco
Lisandro Lopez

franco
jaja, délelõtt én is lestem
meg vettek még valami jó pléját, utánalesek

Rudee
Most néztem pár meccs fotóit, a Portoban ott van Lucho Gonzalez.

Sheva
egy kis kisiklás semmi több

Rudee
Ja, Núkámpba is milyen sima meccs volt a Betis ellen.

DONGUBA
VéGE A HUZAVONáNAK

Saviola Sevillában!
Írta: Z. Iván
--------------------------------------------------------------------------------

Hosszú-hosszú hetek tárgyalásai után péntek este végre pont került Javier Saviola átigazolási procedúrájára, s az argentin támadó egy évre kölcsönbe került a Sevillához. Ahogyan tehát az utóbbi napokban várni lehetett, az andalúziai gárda megnyerte az egyre nagyobb küzdelmet a nyúlért, akinek most is csak idõlegesen oldódott meg a jövõje.

A Barcelona ugyanis a tavalyi nyárhoz hasonlóan most is csak kölcsönadta a játékost, s továbbra százszázalékos tulajdonos marad. A kölcsönszerzõdés részleteit nem hozta nyilvánosságra a két egyesület, csupán azt lehet tudni, hogy a futballista járandóságának nagy részét a Sevilla állja majd, míg a Barcelona terhei jóval alacsonyabbak lesznek. Szakmailag mindenképpen jó döntés született, hiszen a Sevilla a következõ idényben is az élcsapatok között lesz, így a játékos az elitben, anyaegyesülete szeme elõtt játszhat. S ha mindezt jól teszi, jövõre már könnyebben megoldódhat a pályafutása - immár hosszú távon -, mert az eddigi információk szerint vásárlási opciót nem szerzett a Sevilla.

Saviola eddigi pályája során 58 gólt szerzett a River Plate-ben, 60-at a Barcelonában, s 17-et a Monacóban, most pedig kiderül mire lesz képes az andalúziai gárdában, ahol Julio Baptista utóda lehet. Mivel a Barcával 2007-ig szól a szerzõdése, a katalánok jövõre még meggondolhatják, hogy mi legyen a sorsa az apró termetû kiválóságnak.

Saviola holnap délelõtt utazik el Sevillába, ahol délután 13:00-kor mutatják be a sajtó képviselõi elõtt. Remélhetõleg a Barca korábbi közönségkedvenc csatára egy sikeres idõszakot kezd most meg pályafutásában a fehérmezeseknél.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
Barcelona a biztos befutó 😊

Kaplan
jó kis meccs lesz "az biztos" 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Barkasz-Betis.