Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
rudi micsinalnal ha valaki genyallal csinalna hasonlot????2 napos vitat szerintem szal ezeket hanyagold

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Kaplan
LOL! LOL! LOL!
Úristen 😛
Micsoda technikás játékos. 😊))

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
A legnagyobb fogás:

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
áááááá, szegény országot még Juhász is húzza 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zaki
nem 😞 és lehet, hogy már idén nem is fog játszani válogatott meccsen... pedig majd játszunk Mexikóval...

Kaplan
AZ gáz 😞 Pedig jó játékos nagyon. Remélem a bolgárok ellen már pályáraléphet😊

zaki
Juhász azért játszott a Chelsea ellen, mert megsérült Kompany. ráadásul most hetekre Juhász is meksérült <#sir>

franco
a fél világ figyeli õt

ami megerõsítheti a pletykát:
1. hogy nem jáccott a cselzi ellen

2. juhász roland megvétele <#idiota><#idiota><#idiota>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

zaki
Taranov
Hmm.
Csakmert nézem a West Ham meccs ismétlését, és van egy rasztahajú Ferdinand, meg sem fordult a fejemben, hogy ez nem Rio.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kaplan
Mármint melyik Ferdinand? 😛
Hülyeségeket mondtam.
Rio ott van az MU-nál
A testvére saját nevelésû West Ham játékos.

franco
Te mirõl rizsázol?

Anton Ferdinand (Rio öccse) valóban a West Ham játékosa, de már évek óta.

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Kaplan
Asszem , bár nem biztos.

Taranov
Ferdinand a west hambe ment???

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kaplan
Nah mostmár azért többet várok a Newcastletõl ilyen kerettel...

bizton enbéegy.huról szedte :c

BUDA > miskolc.

Rudee
Baptista is 20 millió volt.

#1449 :c

BUDA > miskolc.

Sheva
London, szeptember 2., 15.50 Az utolsó pillanatban elõzte meg a Newcastle-t a Real.

Szerdán éjfélkor hivatalosan véget ért a nemzetközi átigazolási szezon, így már nem szerzõdtethetnek új labdarúgókat a klubok. A nyáron a legtöbbet az angol bajnok Chelsea költötte, az Essien, Shaun Wright-Phillips páros 69 millió eurójába került Abramovicsnak.
Az utolsó pillanatban került fel a 2. helyre a Real Madrid Sergio Ramos 25 millió eurós vételárával, így a Michael Owent és Albert Luquét megszerzõ Newcastle visszacsúszott a harmadik helyre.

A nyári átigazolási szezon tíz legnagyobb tranzakciója:
1. Michael Essien (ghánai, Olympique Lyon-Chelsea) 38 millió euró
2. Shaun Wright-Phillips (angol, Manchester City-Chelsea) 31 millió euró
3. Robinho (brazil, Santos-Real Madrid) 27,7 millió euró
4. Sergio Ramos (spanyol, Sevilla-Real Madrid) 25 millió euró
5. Alberto Gilardino (olasz, AC Parma-AC Milan) 25 millió euró
6. Michael Owen (angol, Real-Madrid Newcastle United) 24,8 millió euró
7. Patrick Vieira (francia, Arsenal-Juventus) 20 millió euró
8. Alexander Hleb (fehérorosz, VfB Stuttgart-Arsenal) és Fred (brazil, Cruzeiro-Olympique Lyon) 15-15 millió euró
10. Albert Luque (spanyol, Deportivo La Coruna-Newcastle United) 14 millió euró

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
házt nem hiszem h vki eltudná hozni Gerrardot

zaki
szerintem egyhamar nem fog megdõlni Zidane rekordja... talán a cselzi abramocsivcs faterral majd túlszárnyalja ezt a rekordot mondjuk jövõre egy Gerrard vétellel...

Sheva

JackDaniels
Az õ játék stílusával érthetõ, hogy spanyolba akart menni. Haza ne jöjjön, mert akkor vége van.😊 Monyuk a Wiganen elgondolkodhatott vóna, az tény.😊 De õ így döntött és szerintem nem döntött rosszul, de ez majd kiderül.

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
azt kívántam neki, hogy basszon rá, és ne kelljen 1ik "nagy" csapatnak se, és jöjjön haza 😛 hátõõõspanyolországba akar menni, hátõõõ nem megy a wiganhez angliába, mert neki az nem elég jó, hátõõõ... anyádat azt te barom, örülj neki, hogy kellettél még vkinek te tacskó<#mf3>

JackDaniels
Mi bajod van vele??

robotnyk
jobb mintha hazajött volna alibizni
zaki
szánalmas ez a lisztes<#mf3><#levele><#merges3>

JackDaniels
Tököli nmindigis egy beszari, elkényeztetett, fasz, gyámoltan geci volt. Itthon tudott csak villogni a válogatottban is fos volt. A Kölnben sem alkotott maradandót. Mehetett volna Albániába is nyugodtan.

JackDaniels
Sztem a Gladbach nem tuggya, hogy igazoltak egy jó focistát.😊 Legalábbis remélem, hogy Krisztián ismét olyan tud majd lenni, mint a kibaxott sérülése elõtt. Én nagyon bízom benne, ugyanis egy jó Lisztesre a válogatottnak is nagy szüksége lenne.😊

Sheva
na ideje volt már h klubbot talál magának

Rudee

Rudee
Listes 1+1 éves szerzõdést írt alá a 'gladbach-hoz.

EOX
Curtis Davies: Luton Town->WBA

Retteketet

robotnyk
PSV Eindhoven's South Korea defender Lee Young-pyo has signed for Tottenham Hotspur in a reported 2-million euro deal

Sweden defender Erik Edman has joined Stade Rennes from Tottenham Hotspur, the Ligue 1 club said on Wednesday.

Middlesbrough striker Joseph Desire Job has signed a 12-month loan at Saudi Arabia club Al-Ittihad.

Tottenham Hotspur midfielder Reto Zeigler has joined Hamburg on loan for the rest of the season.

Arsenal have signed Sunderland keeper Mart Poom on loan until January with right-back Justin Hoyte moving the other way, also on loan.

Promoted Wigan Athletic signed Ireland international David Connolly from second division Leicester City for an undisclosed fee on Wednesday.

Everton have signed Dutch playmaker Andy van der Meyde from Inter Milan on a four-year deal.

Bolton sign midfielder Fabrice Fernandes after his release by Southampton on Wednesday as the transfer deadline closes down.

Defending Scottish champions Rangers sing striker Francis Jeffers on-loan from Charlton until January.

Portsmouth sign left-back Dario Silva from Sevilla on two-year deal as transfer deadline comes to a close on Wednesday.

Former Dutch international defender Michael Reiziger signs a two-year contract with PSV Eindhoven leaving Middlesbrough

Peruvian midfielder Nolberto Solano rejoins Newcastle United after 18 months at Aston Villa, Newcastle said on their website on Wednesday.

Sheva
nem fog jönni sztem :S

Kaplan
Bocsanátot kérek... 😛
Annyira nem izgat , hogy magasról lepottyantom 😄

napra pontosan és nem 3-4 hónap múlva..

BUDA > miskolc.

Rudee
20-30e? 3-4x annyi pénzt kapnak Cipruson, mint itthon. És ott meg is kapják az utolsó fillérig.

Rudee
Coco: Inter -> Livorno (1 év kölcsön)
Connolly: Leicester -> Wigan (2m)
Hoyte: Arsenal -> Sunderland (1 év kölcsön)
Khizanishvili: Rangers -> Blackburn (1 év kölcsön)
Zidan: Werder B. -> Mainz (1 év kölcsön)
Ziegler: Tottenham -> Hamburg (1 év kölcsön)

Kaplan
Jah most olvastam, hogy kölcsönbe ment. (Tököli) Akkor nem nagy gond. De jövõre jöhetne a Fradiba vagy az Lokiba. 😊

Kaplan
Hát az is szomorú , hogy a Magyar focistának inkább az a fontos , hogy 20-30e-rel többet kapjon , mint, hogy hazája egyik csapatát jutassa mondjuk be BL-be.
Ha mondjuk egy olasz, angol, vagy francia, esetleg német élvonal beli csapat hívná az illetõt , akkor ezt persze nem lehet elvárni.
De egy Cyprus? 😞(

Kaplan
Az is, de ezt már megszokhattuk 😞

Sheva
pénz beszél...

Rudee
Cipruson nincs komoly foci, de a pénzügyi helyzetükre sok nyugati csapat irigykedhet.

gabber_saviola
jaja, osztom...reszpekt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

inkább az a szomorú hogy egy játékos inkább megy cyprusra mint jön haza Magyarba

BUDA > miskolc.

Kaplan
Szabics akkor egyedül maradt mint magyar a Kölnbe 😞
Ez szomorú mert , biztos jól megértették volna egymás 😞((
Már mindenki Cyprusra megy??? Pfff 😞

gabber_saviola
jesszus 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kaplan
Hát mit ne mondjak elég érdekesnek bizonyúltak az ez évi atigazolások 😛

Sheva
akkor a Palermo ellenfele lesz az UEFA-Kupában 😛