Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
-.-

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasDen
tuttommal Lahm nem ment sehova.maradt a Bayernbe........ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
miért Lahm hova igazolt? <#miaz><#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hunbasser
jól beszélsz 😊

ReaL MaDRid x siempre

EmIn3m02
hajjanakmeg

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Matthewpamer
találgatásokból lesznek a ténykeg néha :]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

GTheo
A Barcelona megegyezett Thurammal és Zambrottával 99% h jövõre Barca mezbe játszanak ;P

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Kaplan
A Real igazolás konkrté tény már, de hogy Gigi és Pavel is marad nem tudom. Annyi mindeki adott már hûségnyilatkozatot, többek között Thuram is és láám...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
ide nem találgatásokat írunk , hanem tényeket

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LES FORZA INTER
Fabio Cannavaro és Emerson a Real Madridé.

Gianluigi Buffon és a cseh aranylabdás légiós, Pavel Nedved viszont úgy nyilatkozott az elmúlt napon, hogy nem hagyják el a süllyedõ hajót és a történtek ellenére is a Juventusban folytatják pályafutásukat.(NSO)

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

9csöves9
nem tudom milyen kötõdése van ehhez a klbuhoz de megint megmutatta a nagy "Lazio-szívét"

ez a 12.klubja

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zambrotta vagy a milanhoz , ha õ nem tart rá igényt , akkor a realhoz megy 😊

kiv. vok , fiorentinat , laziot es juvet mennyire szedik szét

GTheo
Nem nagy igazolás de hátha jó playa lesz belõle:
Varga Bence, az FTC U16-os válogatott labdarúgója hároméves szerzõdést kötött a VfB Stuttgarttal. A csatár a tavasszal próbajátékon vett részt a német egyesületnél, és teljesítményével meggyõzte a klub vezetõit.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Kaká,Cannavaro -> Real Madrid?

gabber_saviola
Ufficiale, Di Canio alla Cisco Roma

<#hehe><#hehe><#hehe>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
huth - middlesbrough házasságról egy friss infó:

"Middlesbrough transfer target Robert Huth has failed his physical because of a lingering ankle injury, putting the German international’s move to Teeside in doubt."
bõvebben

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

tormy
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117490

Az angol élvonalban szereplõ Manchester United kijelentette, hogy semmiféleképpen nem adják el a portugál válogatott fiatal sztárját, Cristiano Ronaldót sem a Real Madridnak, sem másnak.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Oziris666
Nagy veszteség sajna😞

bazmeg és tényleg 😞 :S

ftc.hu

nah ne kúrjál fel agyilag?!

Leandro -> Debrecen <#whatever><#whatever>

tényleg... 😊

még reagáltam is rá asszem :S

D'Alessandro már a Zaragoza-ban van

GTheo
Tottenhambe nem férne be jobbKpra...Lennon jobb, és sokkal tehetségesebb...😛

bocs elnéztem, az volt írva hogy szerzõdteti és nem az hogy szerzõdtette 😛

de azér elég konkrét hogy már ott van 1 ár is, remélem végre lesz/van hajtva a tranzakció

hunbasser
én is pont a charltonra gondoltam,ott legalább kezdõ lenne szvsz

ReaL MaDRid x siempre

"Hangsúlyozzuk, a következõ hírek valóságtartalma kérdéses, hiszen néhány labdarúgót több együttessel is „összekötöttek”, de könnyen elképzelhetõ, hogy néhány esetben valós lehetõségekrõl írhatunk."

jah, vagy mondjuk a Charlton mert õk érdeklõdtek érte a legjobban és ott sztem tuti kezdõ lenne az elejétõl fogva vagy a Man.City

én ezt nem feltételezésként olvastam, hanem mint megtörtént esemény 😊

ezt nem feltételes módban írták...

muszály is... nagyon remélem, hogy most legalább ott lesznek valahol az UEFA kupa környékén, mert pénz az van doszta
és végre igazoltak valami értelmeset is, remélem Routledge-t és D'Alessandro-t is ott tudják tartani (kölcsönben voltak)

gabber_saviola
Tottenham kaliber kéne

ezek egyenlõre csak az nso feltételezései, bár a pénzen nem fog múlni az üzlet az biztos 😊

DJ Bee18
Gerát is beixelhetné egy anngol középcsapat 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
azta 😮

nem gyengén jól igazolnak

nemtudom hogy ez volt e már?!

PORTSMOUTH:

A klub 14 millió fontért szerzõdteti a PSV Eindhoventõl a csatár Jefferson Farfant és a Sahtar Donecktõl a védõ Dario Srnát.

<#eljen><#eljen> - nagyon jó igazolások

hunbasser
hát még ez függni fog attól is,h crespo valyon elmegy-e vagy sem.most ugye érkezett shevcsenko,de ment gudjonsen,és hát drogbát mondjuk el akarják adni,de kellhet majd,ha crespo mégiscsak elkívánkozik másik klubba,aminek 90% a valószínûsége.

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
Tevez sztem remekül érzi magát ott ahol van ne aggódj 😊)

Avanti Crociati!

tormy
Jojo, csak almodoztam. <#idiota>
Lenyeg hogy minel jobb helyen legyenek az argentin focistak. <#worship>

Fyrex
persze puyolnak meg a realban mi? 😊)

a Barca nem igazol fölöslegesen, csapatösszhang van

Avanti Crociati!

tormy
Jah Teveznek a Barcaban a helye Messi mellett. <#ravasz1>

azt nem tudja valaki hogy drogba marad-e a cselziben? mert valahol mintha azt olvastam volna hogy sevcsenko miatt lehet elmegy
hunbasser
ez a hír mindet kész tényként közli.a fele kacsa 😛P

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
héééé ide csak olyan dolgokat írunk ami már megtörtént, és nem holmi találgatásokat 😛

Fyrex
ha ismernéd eléggé a Barcát, tudhatnád hogy Zambrottán kívül az összes többi badarság, csak õ fog jönni

Avanti Crociati!

GTheo
Hát ha 1et akkr Zambrotta lesz az, én Vierának nagyon örülnék a világ egyik legjobb VKPja ahoz képest h 30éves...
Thuram meg nem lenne kezdõ...

Maximum 1 játékost igazol ezek közül a Barca sztem...

GTheo
Ebbõl szerintem ami valszeg megtörténik:
-Zambrotta Barca vagy Real
-Viera lehet kell a Barcának
-Maxi R. Milan(ha nem zárják ki)
-Hargreaves,Senna MU
-Thuram remélem Barca
-Cannavaro Real
-Tevez Európa 😄 csak ne h a Chelseabe :S inkább Sevilla, bár örülnék ha Barcelonába kerülne 😛

GTheo
Hangsúlyozzuk, a következõ hírek valóságtartalma kérdéses, hiszen néhány labdarúgót több együttessel is „összekötöttek”, de könnyen elképzelhetõ, hogy néhány esetben valós lehetõségekrõl írhatunk.

Íme a vasárnapi „termés” legérdekesebb angol és spanyol hírei az átigazolási piacról:

CHELSEA
A rendkívül jó anyagi helyzetben lévõ londoniak nem adják el Arjen Robbent a Real Madridnak.
Ugyanakkor 15 millió fontot ajánlanak az argentin válogatott klasszisáért, a Corinthianst erõsítõ Carlos Tevezért.
A védelem megerõsítésére érkezik a Juventustól a szuperklasszis Fabio Cannavaro, aki 3 éves szerzõdést köt.

MANCHESTER UNITED
A vezetõség napokon belül tájékoztatja Ruud van Nistelrooy-t arról, nincs jövõje a klubnál. A hírek szerint a holland támadó 16 millió fontért a Real Madridhoz szerzõdik.
Sir Alex Ferguson vezetõedzõ ma este a helyszínen tekinti meg a világbajnoki döntõt, hogy ismét megfigyelje az AC Milan két klasszisát, Andrea Pirlót és Gennaro Gattusót.
Szintén a skót vezetõedzõ „célpontjának” tekinthetõ a Bayern München angol középpályása, Owen Hargreaves.
A Villarealban futballozó Marcos Senna 3,5 millió fontért Angliába igazol.

ARSENAL
A klub biztosan eladja Sol Campbellt, aki valószínûleg külföldi csapatot választ. Helyére a londoniak Lilian Thuramot, a Juventus francia védõjét akarják megszerezni.

NEWCASTLE UNITED
Michael Owen súlyos sérülése miatt csatárt akar igazolni a klub, s kész 7 millió fontot fizetni a Werder Bremen klasszisáért, a világbajnokságon 5 góllal záró Miroslav Kloséért.

TOTTENHAM HOTSPUR
A londoniak közel állnak a Juventust erõsítõ Zlatan Ibrahimovic megszerzéséhez.

FC BARCELONA
Gianluca Zambrotta és Lilian Thuram is a katalánokhoz szerzõdik a Juventustól.

TOTTENHAM HOTSPUR
A londoniak közel állnak a Juventust erõsítõ Zlatan Ibrahimovic megszerzéséhez.

REAL MADRID
A spanyol média szerint a Chelsea-vel is hírbe hozott Fabio Cannavaro, valamint Emerson és Gianluca Zambrotta is a spanyol fõvárost választja, miután a Juventust kizárják az élvonalból.
Ügynöke szerint az Olympique Lyonban futballozó Mahamadou Diarra a spanyol elitklub ajánlatára vár. A mali középpályást a Manchester United és a Chelsea is meg akarja szerezni.

SEVILLA
A spanyol klub – a Chelsea-hez hasonlóan – a rendkívül technikás Carlos Tevez megszerzésén ügyködik. Az UEFA-Kupa idei gyõztesének vezetõi már tárgyalnak az argentin klasszis megszerzésérõl.

ATLETICO MADRID
A világbajnokságon remeklõ argentin Maxi Rodriguez az Internazionaléhoz vagy az AC Milanhoz szerzõdik.

GTheo
Okok csak még pont a te fórumodba írt vki vmit errõl...
Na Off vége