Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
mehet nyugodtan😄

egyébként Mészöly kb 2 hónapja megmondta,hogy biztos hogy odaigazol

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jbal
de vmi olyan is van h egyszerre a pályán 3 idegen lehet

Fyrex
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

döntsd mán el ^^ akkor most mehet kárlosz eladás nélkül?

Avanti Crociati!

9csöves9
jó hogy elment Kanál,mert közbe rájöttem hogy 6 idegenlégiós lehet -.-

tenlyeg :c aludni terek immar reggel ujraprobalkozom :|

BUDA > miskolc.

Fyrex
ez szívbõl szólt ^^

Avanti Crociati!

9csöves9
nem,a keretben lehet annyi

9csöves9
elfogadom^^

(Törökország nem is eus háhá)

jbal
annyi lehet egyszerre a pályán.vkit ki kell hagyni

well akkor viszont en kerek elnezest Toled -.-

BUDA > miskolc.

9csöves9
nah megse kérek elnézést,Törökországban nem számít hogy eus e vagy nem eus 4 NEM TÖRÖK lehet összesen

utoljara 😄D

BUDA > miskolc.

Robi Carlosnak van eus utlevele

BUDA > miskolc.

9csöves9
Aimar-D'Alessandro páros 😮

9csöves9
viszont 4 idegenlégiós van a Fenernél,úgyhogy vagy eltakarítanak valakit vagy nem lesz üzlet

ja ezt akartam beírni

jbal
fernando torres
remélem itt már meg is becsülik

Ruud -> Real Madrid (tudom, h szakállas, de itt még nem volt 😛 )
Carrick -> MU

http://www.powerplaymanager.com/r57633

oreg is focizni se akar, levezetesnek jo lesz

BUDA > miskolc.

Fyrex
nagyon jól jártak vele

Avanti Crociati!

A Ferencváros vezetõi méltányolták Leandro de Almeida kérését, és elengedték a brazil származású ballábas védõt a DVSC-hez, így érvénybe lépett a honosított labdarúgóval történt korábbi megegyezés, azaz Leandrót hároméves szerzõdés köti a Debrecenhez.
A labdarúgóval július 17-én már megállapodott a klub, ám késõbb kiderült, hogy Leandrót december 31-ig szerzõdés köti az azóta már másodosztályba sorolt Ferencvároshoz, ahol négy éven át futballozott.
Ahogy arról a klub honlapja is beszámolt, Leandro szerzõdése ugyan 2006. június 30-án lejárt a zöld-fehéreknél, ám miután a játékos a DVSC-vel megállapodott, a fõvárosi klub elõvette azt a szerzõdésmódosítást, amit még 2004-ben írattak alá a magyar válogatott védõvel: amennyiben a kontraktus lejárta elõtt egyik fél sem nyilatkozik a hosszabbításról, akkor a megállapodás automatikusan meghosszabbítódik 2006. december 31-ig. Emiatt a játékos visszatért az Üllõi útra és ott folytatta a felkészülést. Leandro kérésére végül a Ferencváros elengedte a honosított labdarúgót, akivel hároméves szerzõdést kötött a DVSC.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Marcelinho, a német élvonalbeli Hertha BSC brazil labdarúgója 2,5 millió euróért három évre a török Trabzonspor csapatához igazolt. A berlini klubnál egyáltalán nem örülnek a mostanság igencsak trehány labdarúgó távozásának.
- Szakmai szempontból óriási veszteség Marcelinho távozása, de nem maradt más lehetõségünk - mondta Dieter Hoeness, menedzser. - Rengeteg problémánk volt vele, a bajnoki felkészülést például kilenc nap késéssel kezdte el, mert nem volt kedve eljönni Brazíliából.
Marcelinho 2001-ben hétmillió euróért érkezett a brazil Gremiótól Berlinbe, a német együttesben pedig 155 bajnokin 65 gólt szerzett.

Pablo Aimart szerzõdtette a Zaragoza. Az argentin négyéves szerzõdést írt alá az 1995-ben KEK-gyõzelmet szerzett csapathoz. A klub elõször 8 millió eurót kínált a Valenciának a 26 éves játékosért, Quique Sanchez Flores együttese azonban kevesellte ezt az összeget. A két csapat végül 11 millió eurós vételárban egyezett meg.
Aimar az elmúlt szezonban többször csak csereként kapott lehetõséget, ezért õ is hajlott a váltásra. A nyári átigazolási szezonban a Liverpool is érdeklõdött a karrierjét a River Plate-ben kezdõ középpályás iránt, aki végül a Zaragozánál kötött ki.
Aimar 2001 óta játszott a spanyol csapatban, 130 mérkõzésen 22 gólt szerzett.

Asier Del Horno from Chelsa to Valencia
Fernando Morientes from Liverpool to Valencia

Bayern enter race for Ruud

Hegeace
Télleg. Köszi h szóltál. Mindig az in signed a legfelsõ sor csak hát õk nem igazoltak még senkit így megkavart<#zavart2>.

Heló szia remélem hogy vagy

Nem voltál elég figyelmes mert oda is van írva hogy in rumours szóval csak pletyka.Ha leigazolták volna akkor in signed lett volna.

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Hegeace
Eurosport/transfers/premiership

Nuno88
egyáltalán hol olvastad ezt?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Hegeace
Érdekes én rákerstem és seholnem láttam konkrétan.

Nuno88
ezt már nagyon sokan beírták -.-

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Hegeace
Fernando Torres ---> Man. Utd.

rezsofiz
-😄_:A_:AS_?AS_?ASD

sazl : c

kuktabá
igaz ment a gyûjtõbe<#hehe>

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

kuktabá
nemfoslakle szted am kuktamagasrul ? :}}}}}}

ha egy csuzliszurkolo irja az nemazigazi bujjálel

chelseafan
Már írtam...<#sniffles>

rezsofiz
na kukta ne kamikázkodjál itten :}

sazl : c

kuktabá
DUFF ->>>>>> NEWCASTLE

hát nemkicsi fizetést kap

Hát hogy a történtek után én elvbõl nem mentem volna el másik olasz csapatba, meg különben is ottvan már a posztján Cambiasso, Dacourt meg még nemis tom ki...

Én a helyében angliába vagy spanyolba mentem volna.
Persze ez semmit nem jelent de biztos jó oka volt rá hogy az interbe ment...

miért is?

ez a Vieira debuta...

chelseafan
Igen, mert a Spurs ajánlatát nem fogadták el, a Newcastle meg megadta érte a 10 millió fontot. Már csak az orvosi van hátra.

LasDen
újkastélyt válaszotta a spurs helyett?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

chelseafan
Duff -> Newcastle<#shakehead>

GTheo
Hivatalosak:
Vieira Juve->Inter
Zambrotta,Thuam Juve->Barca
Már aláírtak 😛
a realosokat azért nem írom mert õk már tegnapelõtt aláírtak

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

gabber_saviola
Mark Bresciano
Parma->Palermo

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

EOX
Farfan marad a PSV-ben

Retteketet

EmIn3m02
<#eljen>
anelka is összeszedhetné már magát

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Matthew Prosac
nemtudom volt-e már: /még nem tény/
"Nikolas Anelka egyre közelebb a Portsmouth csapatához, az átigazolás már csak Harry Redknapp-en múlik..."

szvsz brutálisan jól igazolnak a Pompik!
Jefferson Farfan, Dario Srna, Glen Johnson eddig akikrõl tudok, ha így folytatják akkor elõbb-utóbb masszív középcsapat lesznek.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||