Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lécci ne osszuk az észt, énis tudok újságot olvasni attól nem leszek okosabb
az eddig úgy áll annyit jelent hogy az ügyész ezt mondta ki elsõ szó jogán, magyarán ennél sokkal enyhébb ítélet lesz
szvsz a Juve a B ligába kerül, a többiek max pontlevonást kapnak
de ez más téma nem ide való haggyuk
Avanti Crociati!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
mondjak még párat vagy elég hivatalos?😛
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Mutu->Fiorentina
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
véleményem szerint akkor is valami család a pácban dolog van...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szvsz itt valami családi dolog van...
Hivatalos: Mattia Cassani és Gianni Munari csapatunkhoz igazolt

-remélem játszatni is fogják!
Mostmár biztos...
szinte bizonyos...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
http://www.powerplaymanager.com/r57633
http://www.powerplaymanager.com/r57633
sztem egyik se igaz...
Márkus Tibor ---- Ferencváros, valamivel kevesebbért
Nincs 1 olyan oldal,ahol meg lehet nézni az eddigi átigazolásokat?
Glen Johnson: Chelsea--->Portsmouth