Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új átigazolás: Georgiou Theodoros(én) Pellérd -> PEAC 😄DDDD
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
de sztem nem lehet egy nagy ágyú 😛

fm-ben nem találkoztál vele? 😄D
nem gyengén kéreti magát😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ReaL MaDRid x siempre
Márkus lazán jó lett volna egy Angol vagy egy Olasz 2. osztályba, de hova megy a sügér...cipus
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szabics ---> Mainz
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
mi akartunk Õt megszerezni <#rinya>#rinya>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Utálom az ilyet aki nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Egyik nap inter, másnap Barca, harmadnap mencseszter...
Vieira felbontotta a szerzõdését az Interrel és ezzel egy idõben egy új, 1+7 éves kontraktust írt alá a Kispest-Honvédnél. Vieira saját bevallása szerint már régóta ki akarta magát próbálni a magyar bajnokságban, s választása éppen azért esett a Honvédra, mert olasz edzõ dirigálja a csapatot és kedvenc szerzõje Hemingway.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...