Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

David Pizarro -> AS ROMA

jbal
hát h csak elmentek végre a nagy hírek után

LasDen
mivan Diarraval?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jbal
pffff Diarra is Boulahrouz is

Hegeace
Kár érte. Jó lett volna a Kompany, Boulahrouz páros. Meg így fm-ben is nehezebb lesz megszerezni 😞

Heló szia remélem hogy vagy

Zolcsi01
jaja én is emlékszem kis fekete-fehér tévén néztem valami kocsma teraszán😄

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Diarra--->Real Madrid 26 millió euró

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

gabber_saviola
szerintem is

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

chelseafan
Majd ha lejár a szerzõdése. Mourinho meg akarja tartani.

Akkor szerintem elmegy a Gallas.

chelseafan
Khalid Boulahrouz -> Chelsea <#wow1><#wow2>

link

GTheo
Torghelle->PAOK
http://origo.hu/sport/magyarfoci/20060818torghelle.html

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

gabber_saviola
UFFICIALE: Comotto al Torino

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hegeace
Kuyt-->Liverpool
Forrás

Matthewpamer
?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

gabber_saviola
Tavano
Empoli->Valen szervusz

DJ Bee18
az a Quiqe (remélem így írják) nem is értem miért nem játszatta tavaly...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

bazz most olvastam h aimar-zaragoza idióták! a valencia nagyon unszimpi lett nekem!

violence can be used for good - JUSTICE

jbal
az nagyon tetszett még m1-en.az intro-ja meg minden.akkor jobb volt a BL is

báttyó02
jaja
úristen az még mindig bennem van
aszittem befosok mikor a 2.at is beverte 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jbal
itt is vannak

jbal
ja van Hooijdonk komoly játékos.a 2002-es szuperkupa volt komoly ott 2-t vágott ha jól emlékszem mind2-t szabadból.+Casillas kiszedett pár szabit

9csöves9
<#ticking>

lehet,de nekem nem úgy rémlik 😄 épp azér volt ilyen ideges Buffon

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

báttyó02
jajaja nemgynege vót 😄DD
mondjuk én ugy emlékeztem erre hogy 2-t rúgott be<#wow2>

9csöves9
emlékszem még anno volt egy Juve-Feyenoord csoportmeccs,a Feyenoord kapott egy szabit,Hojdonk odatekerte a pipához,Gigi kiszedte,a bíró visszafújta.másodszor megint nagyon jól lõtte,de Gigi azt is kiszedte,de a bíró megen visszafújta. a harmadikat már bevarrta Gigi meg szétrúgta a kapufát -.-

szerk:itt mán csak a vége van

http://www.youtube.com/watch?v=mro3FpudpZ4

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Hegeace
jaja, meg a tizi párbajban is elsõnek állítanám oda

báttyó02
<#worship>
imádom 😊
világ egyik legjobb szabadlövõje,még így öreg fejjel is szvsz

Hegeace
nem is tom mikor láttam utoljára jáccani. asszem a dortmund elleni uefa kupa döntõben. jah meg a cselszki ellen vágott egy izom kapufát. kicsit nem jó felvétel
hohó

gabber_saviola
mondom másodszor:
csönd!

fernando torres
Hatem Trabelszi,Andres Isaksson ---> Man City

McFrost
és a WBA szurkolói 10 meccs után megválasztották az év játékosának , féltávnál

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Andreas Issakson -> Man City
David James -> Portsmouth
Vanczák -> St Truiden

Oziris666
Nem éppen,mert egy hete csak próbajátékon tesztelték és csak most írt alá!

õ az, de attól hogy volt egy nagy potyája nagyon jo kapus

ez a lengyel sztárkapus , aki 150m-ról gólt kapott ? 😄

Kuszczak --> Manchester United

torrente
Na, azok tuti ki fognak esni! 😄

igen

hunbasser
ez már biztos?

ReaL MaDRid x siempre

Ibarahimovic->Internazionale

Gyánó Szabolcs -> Academia (portugál 1. osztály) - 1év

Marko nem Mark, egyik legjobb baratom

BUDA > miskolc.

hunbasser
pont egy hetes hír...

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Kedden kettõ plusz kétéves szerzõdést kötött a francia Nancy futballklubbal Futács Márk, a Ferencváros 16 esztendõs csatára. A 194 centiméter magas, 89 kilós játékosért az ilyenkor szokásos nevelési díjat, információink szerint mintegy 100 ezer eurót fizetett ki a Nancy az FTC-nek.

Rudolf Gergely után újabb magyar játékosa van az AS Nancy Lorraine-nek. A francia Ligue1-ben, azaz az elsõ osztályban szereplõ klub kedden szerzõdtette Futács Márkot, a Ferencváros támadóját.

Az 1990. február 22-én született, rendkívül jó felépítésû labdarúgó akkor keltette fel egy francia játékosügynök figyelmét, amikor a menedzser 2005-ben a Metz megbízásából Huszti Szabolcs ügyében Magyarországon járt.

Futács Márkot ezt követõen meghívták Franciaországba, s a fiatal tehetség tavasszal két hetet tölthetett el a klubnál. Futács Károly, a csatár édesapja a Nemzeti Sportnak elmondta: a fia azonnal meggyõzte a klub utánpótlás szakvezetõit, és akár azonnal kint is maradhatott volna, õ azonban még mindenképpen be akarta fejezni a második évfolyamot az I. kerületi Petõfi Sándor Gimnáziumban.

A 194 cm magas, 89 kilós Futács – aki a Ferencvárosnál 16 éves kora ellenére már az U19-es csapatban is szóhoz jutott – a tegnapi szerzõdéskötés után ezúttal már kint maradt Franciaországban, ahol bentlakásos, akadémiai rendszerû képzésben lesz része, napi két edzéssel, francia nyelvtanfolyammal.

A korosztályos bajnokság négy hét alapozás után szeptember elején kezdõdik, a Nancy az elsõ fordulóban rögtön a Paris SG ellen kezd.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Kedden kettõ plusz kétéves szerzõdést kötött a francia Nancy futballklubbal Futács Márk, a Ferencváros 16 esztendõs csatára. A 194 centiméter magas, 89 kilós játékosért az ilyenkor szokásos nevelési díjat, információink szerint mintegy 100 ezer eurót fizetett ki a Nancy az FTC-nek.

Rudolf Gergely után újabb magyar játékosa van az AS Nancy Lorraine-nek. A francia Ligue1-ben, azaz az elsõ osztályban szereplõ klub kedden szerzõdtette Futács Márkot, a Ferencváros támadóját.

Az 1990. február 22-én született, rendkívül jó felépítésû labdarúgó akkor keltette fel egy francia játékosügynök figyelmét, amikor a menedzser 2005-ben a Metz megbízásából Huszti Szabolcs ügyében Magyarországon járt.

Futács Márkot ezt követõen meghívták Franciaországba, s a fiatal tehetség tavasszal két hetet tölthetett el a klubnál. Futács Károly, a csatár édesapja a Nemzeti Sportnak elmondta: a fia azonnal meggyõzte a klub utánpótlás szakvezetõit, és akár azonnal kint is maradhatott volna, õ azonban még mindenképpen be akarta fejezni a második évfolyamot az I. kerületi Petõfi Sándor Gimnáziumban.

A 194 cm magas, 89 kilós Futács – aki a Ferencvárosnál 16 éves kora ellenére már az U19-es csapatban is szóhoz jutott – a tegnapi szerzõdéskötés után ezúttal már kint maradt Franciaországban, ahol bentlakásos, akadémiai rendszerû képzésben lesz része, napi két edzéssel, francia nyelvtanfolyammal.

A korosztályos bajnokság négy hét alapozás után szeptember elején kezdõdik, a Nancy az elsõ fordulóban rögtön a Paris SG ellen kezd.

torrente
Na jó, de Angliában és az olaszoknál hajtani, küzdeni kell, az meg magyarnak nem való.

Oziris666
Priskin aláirt a Watfordhoz 4évre!!!Végre van megen magyar a Premier Leagueben😊

Éger Laci -> Ejido 1 évre, kölcsönbe..

<#eljen> zsííír

GTheo
mien millió?Milliárd eurók 😉
Úgy volt h a a pellérd elnöke és a peac elnöke(apa😄) munkatársak nem ovlt a pellérdnek serdülõje és tavalyelõtt az egész peac serdülõ kölcsön lett adva mert a peacnak nem kell, aztán tavaly is maradtunk, az újak peacba mentek, mi 4dikek lettünk, peac 13.Most meg peacba megy mindenki (Y) Idén megkell nyernünk a bajnokságot, fõleg h milliárdokért igazoltunk 😄