Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heló szia remélem hogy vagy
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://origo.hu/sport/magyarfoci/20060818torghelle.html
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Forrás
Empoli->Valen szervusz
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
violence can be used for good - JUSTICE
úristen az még mindig bennem van
aszittem befosok mikor a 2.at is beverte 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
lehet,de nekem nem úgy rémlik 😄 épp azér volt ilyen ideges Buffon
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
mondjuk én ugy emlékeztem erre hogy 2-t rúgott be<#wow2>#wow2>
szerk:itt mán csak a vége van
http://www.youtube.com/watch?v=mro3FpudpZ4
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
imádom 😊
világ egyik legjobb szabadlövõje,még így öreg fejjel is szvsz
hohó
csönd!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
David James -> Portsmouth
Vanczák -> St Truiden
BUDA > miskolc.
Rudolf Gergely után újabb magyar játékosa van az AS Nancy Lorraine-nek. A francia Ligue1-ben, azaz az elsõ osztályban szereplõ klub kedden szerzõdtette Futács Márkot, a Ferencváros támadóját.
Az 1990. február 22-én született, rendkívül jó felépítésû labdarúgó akkor keltette fel egy francia játékosügynök figyelmét, amikor a menedzser 2005-ben a Metz megbízásából Huszti Szabolcs ügyében Magyarországon járt.
Futács Márkot ezt követõen meghívták Franciaországba, s a fiatal tehetség tavasszal két hetet tölthetett el a klubnál. Futács Károly, a csatár édesapja a Nemzeti Sportnak elmondta: a fia azonnal meggyõzte a klub utánpótlás szakvezetõit, és akár azonnal kint is maradhatott volna, õ azonban még mindenképpen be akarta fejezni a második évfolyamot az I. kerületi Petõfi Sándor Gimnáziumban.
A 194 cm magas, 89 kilós Futács – aki a Ferencvárosnál 16 éves kora ellenére már az U19-es csapatban is szóhoz jutott – a tegnapi szerzõdéskötés után ezúttal már kint maradt Franciaországban, ahol bentlakásos, akadémiai rendszerû képzésben lesz része, napi két edzéssel, francia nyelvtanfolyammal.
A korosztályos bajnokság négy hét alapozás után szeptember elején kezdõdik, a Nancy az elsõ fordulóban rögtön a Paris SG ellen kezd.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Rudolf Gergely után újabb magyar játékosa van az AS Nancy Lorraine-nek. A francia Ligue1-ben, azaz az elsõ osztályban szereplõ klub kedden szerzõdtette Futács Márkot, a Ferencváros támadóját.
Az 1990. február 22-én született, rendkívül jó felépítésû labdarúgó akkor keltette fel egy francia játékosügynök figyelmét, amikor a menedzser 2005-ben a Metz megbízásából Huszti Szabolcs ügyében Magyarországon járt.
Futács Márkot ezt követõen meghívták Franciaországba, s a fiatal tehetség tavasszal két hetet tölthetett el a klubnál. Futács Károly, a csatár édesapja a Nemzeti Sportnak elmondta: a fia azonnal meggyõzte a klub utánpótlás szakvezetõit, és akár azonnal kint is maradhatott volna, õ azonban még mindenképpen be akarta fejezni a második évfolyamot az I. kerületi Petõfi Sándor Gimnáziumban.
A 194 cm magas, 89 kilós Futács – aki a Ferencvárosnál 16 éves kora ellenére már az U19-es csapatban is szóhoz jutott – a tegnapi szerzõdéskötés után ezúttal már kint maradt Franciaországban, ahol bentlakásos, akadémiai rendszerû képzésben lesz része, napi két edzéssel, francia nyelvtanfolyammal.
A korosztályos bajnokság négy hét alapozás után szeptember elején kezdõdik, a Nancy az elsõ fordulóban rögtön a Paris SG ellen kezd.
Úgy volt h a a pellérd elnöke és a peac elnöke(apa😄) munkatársak nem ovlt a pellérdnek serdülõje és tavalyelõtt az egész peac serdülõ kölcsön lett adva mert a peacnak nem kell, aztán tavaly is maradtunk, az újak peacba mentek, mi 4dikek lettünk, peac 13.Most meg peacba megy mindenki (Y) Idén megkell nyernünk a bajnokságot, fõleg h milliárdokért igazoltunk 😄