Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valencia
In (signed) : Morientes (Liverpool), Del Horno (Chelsea), Gavilán (Getafe), Silva (Celta), Fiore (Fiorentina), Tavano (Émpoli)
Out (signed) : Carboni, Fabio Aurelio (Liverpool), José Enrique (Villarreal), Estoyanoff (Deportivo), Rufete (Espanyol), Caneira (Sporting de Lisboa), Ruz (Nástic), Mista (Atlético de Madrid), Javi Garrido (Lorca), Corradi (Manchester City), Aimar (Zaragoza), Sisi (Valladolid), Di Vaio (Mónaco)
Villareal
In (signed) : Cani (Zaragoza), Pirès (Arsenal), Nihat (Real Sociedad), José Enrique (Villarreal), Somoza (Vélez)
Out (signed) : Guayre (Celta de Vigo), Cazorla, López Vallejo y Arzo (Recreativo de Huelva), Hector Font (Osasuna), Xisco Nadal (Hércules), Calleja (Málaga), Roger, Valencia (Wigan), Alcántara (Deportivo)
ReaL MaDRid x siempre
In (signed) : Poulsen (Schalke 04), Andreas Hinkel (Stuttgart), Duda (Málaga), David Cobeño (Real Madrid Castilla), Chevantón (Mónaco)
Out (signed) : Saviola (Barcelona), Jordi López (Mallorca), Dani Bautista (Recreativo de Huelva), Aranda, Antoñito, Gallardo y Notario (Murcia), David Prieto (Xerez), Makukula (Nástic de Tarragona)
ReaL MaDRid x siempre
In (signed) : Nino (Elche), Manolo Gaspar (Almería), López Caro (Racing), Dehú (Marsella), Robert (Benfica), César (Deportivo), Tomassi (Roma), Albert Meyong Zé (Os Belenenses), Álvaro (Zaragoza), Ze María (Inter Milan), Mathieu Berson (Aston Villa)
Out (signed) : Congo, Lombardi, Javi Rodríguez (Lorca), Culebras (Tenerife), Sandro, Nagore y Jesule (Levante)
ReaL MaDRid x siempre
de szvsz beckham megy vissza angliába,vagy pedig pedig rotálni akar capello,de gravesen tuti,h megy
ReaL MaDRid x siempre
de most legalább emerson diarra jó szûrõ lesz... esetleg egy guti beckham kettõssel megtámogatva meg is van az én kezdõ kpályám... de capello szarik rám😊
violence can be used for good - JUSTICE
real-atlético-t már nagyon várom!
Heló szia remélem hogy vagy
jut eszembe a fradi nagy csapat? az ute nagy csapat? sokaknak igen...pedig még itthon se képesek semmire nemhogy külföldön szóval le is zárhatjuk ezt a vitát
betisnek annyi lehet...oliveira meg nem tudom h jól döntött-e...milan...😄
most már csak juanito doblas és edu maradt de sztem ott is elmegy még valaki 1-2 éven belül szóval...game over
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
abszolut nem nagycsapat
mondjuk igaz, hogy mi számit viszonyítási alapnak, ha bignagy csapatok akik elherdálják a pénzt eredmény semmi akkor IGEN -.-
pl. Inter ezer éve nem nyert semmit, kiscsapat? nem
atletikó madrid kiscsapat? nem
atletik bilbaó kiscsapat? nem
Roma? nem
szal nemvolt jó ötlet ez a gondolat
nah az az egy IGEN
Oliveira már 100% hogy milán?
Avanti Crociati!
elég nagy csapat az a betisz, nem mondanám rá, hogy "kis középcsapat"
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek