Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
és õk is megerõsödtek

Valencia

In (signed) : Morientes (Liverpool), Del Horno (Chelsea), Gavilán (Getafe), Silva (Celta), Fiore (Fiorentina), Tavano (Émpoli)
Out (signed) : Carboni, Fabio Aurelio (Liverpool), José Enrique (Villarreal), Estoyanoff (Deportivo), Rufete (Espanyol), Caneira (Sporting de Lisboa), Ruz (Nástic), Mista (Atlético de Madrid), Javi Garrido (Lorca), Corradi (Manchester City), Aimar (Zaragoza), Sisi (Valladolid), Di Vaio (Mónaco)

Villareal

In (signed) : Cani (Zaragoza), Pirès (Arsenal), Nihat (Real Sociedad), José Enrique (Villarreal), Somoza (Vélez)
Out (signed) : Guayre (Celta de Vigo), Cazorla, López Vallejo y Arzo (Recreativo de Huelva), Hector Font (Osasuna), Xisco Nadal (Hércules), Calleja (Málaga), Roger, Valencia (Wigan), Alcántara (Deportivo)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a sevillával is kell számolni:

In (signed) : Poulsen (Schalke 04), Andreas Hinkel (Stuttgart), Duda (Málaga), David Cobeño (Real Madrid Castilla), Chevantón (Mónaco)
Out (signed) : Saviola (Barcelona), Jordi López (Mallorca), Dani Bautista (Recreativo de Huelva), Aranda, Antoñito, Gallardo y Notario (Murcia), David Prieto (Xerez), Makukula (Nástic de Tarragona)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
levante sem lesz gyenge:

In (signed) : Nino (Elche), Manolo Gaspar (Almería), López Caro (Racing), Dehú (Marsella), Robert (Benfica), César (Deportivo), Tomassi (Roma), Albert Meyong Zé (Os Belenenses), Álvaro (Zaragoza), Ze María (Inter Milan), Mathieu Berson (Aston Villa)
Out (signed) : Congo, Lombardi, Javi Rodríguez (Lorca), Culebras (Tenerife), Sandro, Nagore y Jesule (Levante)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát most az van,h cicinho fog jobb kp-t játszani,s.ramos jobbhátvédet,hátul canna,woodgate(legalábbis remélem),rc,baloldalon talán robinho? 😊
de szvsz beckham megy vissza angliába,vagy pedig pedig rotálni akar capello,de gravesen tuti,h megy

ReaL MaDRid x siempre

tudom h diarra csak azt nem vágtam h melyik😊
de most legalább emerson diarra jó szûrõ lesz... esetleg egy guti beckham kettõssel megtámogatva meg is van az én kezdõ kpályám... de capello szarik rám😊

violence can be used for good - JUSTICE

hunbasser
sztem az a fekete,akit 21-es mezben láttál,az mahmadou diarra 😊

ReaL MaDRid x siempre

most néztem real tv-t cassano megsérült a bokáján... meg van egy új fekete...21-es mezben de elég erõs a keret edzõ is van már...szóval lehet h vége a barca uralmának ami jó is meg nem is
real-atlético-t már nagyon várom!

hunbasser
hát kb.örülnek majd ha elsõ 10ben ott lesznek

ReaL MaDRid x siempre

a romlás útjára léptek😊 a régi betis jó volt ez az új betis megint bénázni fog...

Hegeace
Elgondolkoztam és rájöttem h Marcos Assuncao is megéri a pénzét. Ott b*szt*k el elõször h denílson-t ingyen elengedték 😞

Heló szia remélem hogy vagy

Hegeace
Betis spanyol kupát nyert 2005-ben ha jól emléxem. Tudom h ez nemnegy siker de akkor is 😊

vaduzzzz .DS:AD😄SA😄:AS😄:ASD:S😄AS:A

Szabi 22
Szar az egész magyar foci!

hihihihi ezt mondjad nekik😊
jut eszembe a fradi nagy csapat? az ute nagy csapat? sokaknak igen...pedig még itthon se képesek semmire nemhogy külföldön szóval le is zárhatjuk ezt a vitát

betisnek annyi lehet...oliveira meg nem tudom h jól döntött-e...milan...😄
most már csak juanito doblas és edu maradt de sztem ott is elmegy még valaki 1-2 éven belül szóval...game over

Szabi 22
Teljesen igazad van!!!!!!! Marseil gyenge szar csapat!

báttyó02
nagycsapatnsak akkorse nagycsapat -.-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
<#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Dél-farnciák bele vannak habarodva, és egyik legnagyobb francia klub -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
jovan mennyémá aludni ADS?:SD

gabber_saviola
nem kell annyira túlozni de nem kiscsapat 😊

báttyó02
márszejj hogyjön ide?
abszolut nem nagycsapat

jó akkor mondjuk úgy hogy egy nem igazán sikeres nagycsapatot hagyott ott... 😊

gabber_saviola
olimpik márszej nyert vmit mostanában? nem -.-

mondjuk igaz, hogy mi számit viszonyítási alapnak, ha bignagy csapatok akik elherdálják a pénzt eredmény semmi akkor IGEN -.-

báttyó02
betisz akkorse nagycsapat ebbe megegyezhetünk 😛

gabber_saviola
a csapat nagyságát nem csak a sikerek határozzák meg.
pl. Inter ezer éve nem nyert semmit, kiscsapat? nem
atletikó madrid kiscsapat? nem
atletik bilbaó kiscsapat? nem
Roma? nem
szal nemvolt jó ötlet ez a gondolat

nah az az egy IGEN

Jó persze nagy, de mégis csak középcsapat. Nyertek valami jelentõsebbet mostanában? Közelébe sincsenek. Még csak nemzetközi kupában sem indulnak.

Oliveira már 100% hogy milán?

Fyrex
hát én személyszerint azon a véleményen vagyok, hogy jobb egy középcsapatban a pályán vért izzadni a csapatomért, hogy kisebb nagyobb sikereket érjek el, mint hogy átvegyem a bajnokok ligája gyõzelemért az aranyérmet, miközben 10 perc sok, annyitsem játszottam az egész idényben, csupán a tartalékok közt ott szerepelt a nevem...

Avanti Crociati!

gabber_saviola
😄ddddddddddddddd

elég nagy csapat az a betisz, nem mondanám rá, hogy "kis középcsapat"

gabber_saviola
kb

Hát azért ez más mert nem egy sikeres nagycsapatból ment el hanem egy kis középcsapattól. Gondolom azért mert szeretne nyerni valamit.

Fyrex
jah, ahogyan mosolyog a kispadon..............

Avanti Crociati!

chelseafan
A Milan-ban talán megint a régi Oliveirát láthatjuk majd!

gabber_saviola
kb ez olyan mint amikor a mencseszter eladta Bekemet

hunbasser
a pénz nagy úr

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
nem értem, hogy egy ilyen játékost mint Joaqín, hogy a fenébe voltak képesek eladni 😮

Hegeace
jaja, sajnos hallottam róla 😞 kár érte. Milesz így a betisszel? joaqín,oliveira...

gabber_saviola
UFFICIALE: Ricardo Oliveira al Milan

meg juanito

chelseafan
No meg Edú

meg Oliveira

inkább a joaquin a jó vásár...betisben már csak doblas ér igazi pénzt...

hunbasser
jól tette

ReaL MaDRid x siempre

Jan Venegoor of Hesselink--->Celtic Glasgow

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Anelka -> Bolton

báttyó02
Martins -> Newcastle

:\

chelseafan