18069
-
Monoton #6690 Annó Bojinovból is kinéztem, hogy egy nagycsapatnál fog kikötni ahol biztos helye lesz. Hát nem úgy lett :D -
#6689 kár, kíváncsi lettem volna rá már 1. évben :) -
#6688 Keirrison
Barcelona -> Benfica (kölcsön)
-
#6687 Valerij Bojinov
Man.City -> Parma (kölcsönbe)
Christian Panucci
AS Roma -> Parma
-
#6686 valahol olvastam, hogy a Wenger biztos azért adja el oda a játékosait, mert majd biztos ő fogja átvenni Hughes helyét:D:D:D -
#6685 túl sok nagy név nincs szabadon. Nehéz lenne bárkit odavinni, bár ott van az a pénz.
Madridban is csak egy Pellegrinit tudtak a padra ültetni, aki szintén jó középszerű edző, de nem biztos, hogy egy nagy nevekkel teli gárdát sikerre vezet majd. Bár bízom benne, hogy sikerül. -
karajjj #6684 *lehet, hogy már... -
karajjj #6683 szerintem még van egy éve bizonyítani, aztán ha nem lesz semmi belőlük, úgyis kirakják, hogy már félévkor :D -
#6682 én már csak mark hughes személyét nem értem ebben a mancity-ben:D ő egy jó középszerű edző, ha már ekkora neveket vesznek, akkor a sejkék szerezhetnének valami nagyobb nevet a padra. -
#6681 kiváncsi leszek kik lesznek még azok a sztárok :| -
karajjj #6680 Még nincs vége
Mark Hughes elmondta, hogy Kolo Touré érkezésével még nincs vége a bevásárlásnak, és még fog "sztárjátékos" érkezni az Eastlands-re. -
Hivatalos:
Gabriel Heinze
Real Madrid -> Olympique Marseille (árat még nem tudni, csak fizetést, 1,5 millió euró évente 3 évre) -
karajjj #6678 Zoltan Hercegfalvi (ZOLL-tin HAIR-sig-FALL-vee)
-
#6677 Kulcsár Tamás
MTK -> Polonia Warszawa (kb £200.000)
-
Zséé #6676 -
#6675 Elano-Galata
Bojinov-Parma -
#6674 15milla?pff
-
#6673 eddig is az volt, alig játszott :| -
#6672 Husztinak akkor annyi... -
#6671 Rosina
Torino -> Zenit 7.5M euro -
karajjj #6670 lassan minden kulcsjátékost eladnak az ágyúsok :S -
#6669 Wenger megőrült....kellett az a kurva új stadion b+.... -
#6668 azzal ellentétben hogy az Ajax a tavalyi szezont kivéve mindig a bajnokság végéig harcol a bajnoki címért, mi meg egyre kevésbé :S -
#6667 egyrészt arra kell a pénz, másrészt meg nem tudom. de Wenger még tavaly mondta, hogy annyira nem rózsás a helyzet, mert a stadiontörlesztés nagyon sokba kerül, éppen ezért van többek között a fiatalok kinevelése, majd eladása. kezdünk hasonlítani az Ajaxra... -
#6666 Biztos nincs pénzük, másképp nem adnának el egy riválisnak két kulcsembert, mondjuk nem értem miért pont nekik, mert ha vkit a nagy négyesből kiszoríthat a City azaz Arsenal, nem hiszem hogy másnak nem kellett volna Adebayor vagy Toure.. -
#6665 Minden tiszteletem Wengeré, de ezeknek az eladásoknak mi értelme van?
Kell a pénz a stadion törlesztésére, vagy mi van? -
#6664 most már hivatalos lett
http://www.arsenal.com/news/news-archive/kolo-toure-signs-for-manchester-city -
#6663 én angol csapatra számítottam, de ez se rossz:D -
Roy4l #6662 Bafetimbi Gomis
St-Etiene --> O.Lyon 5évre
15M € -
karajjj #6661 jajj tényleg, pedig este néztem a képet, csak elfelejtettem linkelni -
#6660 akkor már tisztázzuk az üzlet másik felét is
amugy félhivatalos; de valszeg estére Hleb -> Stuttgart kölcsönbe -
#6659 persze, félrecsúszott, VIP meg nincs -
karajjj #6658 Álvaro Arbeloa -
#6657 Alvaro Arbeola
Liverpool -> Real Madrid
5 évre -
#6656 nem hivatalos még, egyik csapat sem erősítette meg. [kurvára bizakodik] -
#6655 -
#6654 city city....egyre erősebb -
karajjj #6653 Kolo Abib Touré
Arsenal -> Manchester City -