Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nagy erõsítés még ha kölcsön is
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
nem jártok szarul
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
UFFICIALE: Borussia, a giugno arriva Hajnal
Tamas Hajnal, interessante attaccante ungherese del Karlsruhe, si trasferirà a giugno al Borussia Dortmund per 1.3 milioni di euro: è quanto confermato dalla dirigenza biancoblu alla testata tedesca Kicker.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
MAN.CITY--->LAZIO kölcsönbe :}
Ahanfouf (Arminia Bielefeld) -> SV Wehen
Mauro Zárate (Al-Sadd) -> Birmingham City (kölcsön)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
De hogy Papa Waigora vagy ki a tökömre elcserélik Vanden Borret.. úristen.. ez már tuti ? :S
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Leon Andreasen-Fulham
Vanden Borret meg elcserélte a Fiorentina Papa Waigora a Genoaból
sztem majd kölcsönadjuk ugy 20évesen vmi Plymouthnak vagy ilyennek aztán meg eligazol egy 2.osztályu angol klubba :\
max tipp 😛
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Szerintem 2.5M-t nem ér a srác, arra tippelek hogy 2M - 2,5M közötti átigazolási díjat kaphat maximum a ZTE érte. (Elég durva összeg egy számunkra ismeretlen srácért.)
Vélemények? Jól agyaltam?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nem tudom, ki a srác de nem lehet béna
Sok Sikert!
szinte semmit nemtok a srácról :S
tudni hogy a felnott vagy tarcsi?
Zalaegerszeg -> Newcastle

Everton -> Birmingham City
Brede Hangeland
Fc Copenhagen -> Fulham
Marlon King
Watford -> Fulham
Hedwiges Maduro
Ajax -> Valencia
Erik Edman
Rennes -> Wigan

nagyon sajnáltam mikor elment😞
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
a Pompy-ba igen is jó lesz 😊
#acm
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
hát iken a nagy bajnokokat öröm nézni:} de fasza h megvan a jelen meg a jövõ is:} nekem teccik:}
#acm
szeressük a Milant am.
bekapcsolom a Tv-t és visszajön a gyerekkorom :Asdad
Mintha megállt volna az idõ😄DDDDDddd
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"