Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
nem kölcsön, teljes.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
na ennek örülök, Dortmundot szeressük 😄

😮OO

nagy erõsítés még ha kölcsön is

és már hivatalos is

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

9csöves9
:o

nem jártok szarul

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zaki
Ehh, akkor már Dortmund meccseket is kell nézni... :o

gabber_saviola
jaja, már uficsálé is a hír

UFFICIALE: Borussia, a giugno arriva Hajnal

Tamas Hajnal, interessante attaccante ungherese del Karlsruhe, si trasferirà a giugno al Borussia Dortmund per 1.3 milioni di euro: è quanto confermato dalla dirigenza biancoblu alla testata tedesca Kicker.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LES FORZA INTER
Hajnal Tamás Karlsruha ---> Borussia Dortmund a nyártól él a szerzõdés

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

ROLANDO BIANCHI

MAN.CITY--->LAZIO kölcsönbe :}

Gunnersboy
Sankofa (Charlton) -> Brentford (kölcsön)
Ahanfouf (Arminia Bielefeld) -> SV Wehen
Mauro Zárate (Al-Sadd) -> Birmingham City (kölcsön)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
én most azt olvastam hogy csak kölcsönben lesz a Genoánál

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

9csöves9
tuti,és a belga lófaszt nem csinált a violáknál

kraawz
toulousenak nagy vétel a srác,Fulhamnre is ráfért már egy jó védõ.
De hogy Papa Waigora vagy ki a tökömre elcserélik Vanden Borret.. úristen.. ez már tuti ? :S

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
Vanden Borre<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

9csöves9
Eduardo Ratinho-Toulouse
Leon Andreasen-Fulham
Vanden Borret meg elcserélte a Fiorentina Papa Waigora a Genoaból

reméljük nem ez lesz, hamár ennyi pénzt feccöltek egy 17éves pléyába 😊

a magyaroknak nem igazán jön be a külföldi karrier sztem, nem tom mér

sztem majd kölcsönadjuk ugy 20évesen vmi Plymouthnak vagy ilyennek aztán meg eligazol egy 2.osztályu angol klubba :\

van róla fogalmad, hogy egyáltalán ki ez a játékos? láttad már játszani? hogy jósolgacc ha asse tod kiez? 😄

max tipp 😛

nem jósolok nagy jövõt neki SZVSZ

5w0rdf15h
hát jah, pedig jókat igazoltak és mégis....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

akkor sztem nagyon bíznak ebbe a srácbha ha körülbelül ennyi pénzt fektettek bele és remélem, hogy azért mert majd a késõbbiekben, a közeljövõben a nagycsapatban is számításba szeretnék venni 😊

:}}

Matthew Prosac
hát engem érdekelt hogy a még nekünk magyaroknak is ismeretlen srác mennyibe kerülhetett, úgyhogy kicsit agyaltam. Namármost Juhász Roland anno 2M euróért ment az Anderlechthez, ezzel õ a legdrágább magyar védõ. Most azt mondják hogy Kádár drágább LEHET. tehát ez azt jelenti hogy kb 1M eurót fizettek érte most (ez elég magas ár, és megmagyarázza azt hogy az elsõ két alkalommal miért nem történt megegyezés a két klub között), illetve a szerzõdésbe rögzítettek olyan záradékokat amivel + több mint 1M euró ütheti a ZTE markát (pl; adott mérkõzésszám elérése bizonyos idõn belül +500.000 euro, európai kupaindulást érõ helyen végez a csapat +200.000 euro, hasonlók..)
Szerintem 2.5M-t nem ér a srác, arra tippelek hogy 2M - 2,5M közötti átigazolási díjat kaphat maximum a ZTE érte. (Elég durva összeg egy számunkra ismeretlen srácért.)
Vélemények? Jól agyaltam?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

9csöves9
tényleg most egy idõre elbaszta a karrierjét.ebbe a valenciába semmilyen ráció sincs

Gunnersboy
<#shakehead>

bocs 😄

5w0rdf15h
Maduro 😞

Kaplan
Tarcsi, azt mondják rekord összegû áron adták el ha csak a Magyar védõket nézzük 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
azigen 😮

nem tudom, ki a srác de nem lehet béna

😮

Sok Sikert!

szinte semmit nemtok a srácról :S

Nemtudom. Bár nekem meglepõ lenne ha a felnõtt csapatnál vennék számításba 18 évesen.

Gunnersboy
sok szerencsét neki!<#eljen>

tudni hogy a felnott vagy tarcsi?

Kádár Tamás
Zalaegerszeg -> Newcastle

James McFadden
Everton -> Birmingham City

Brede Hangeland
Fc Copenhagen -> Fulham

Marlon King
Watford -> Fulham

Hedwiges Maduro
Ajax -> Valencia

Erik Edman
Rennes -> Wigan

szvsz a Pompy egyik legjobb játékosa 😊

miki36
ahogy Johnson is jó😊
nagyon sajnáltam mikor elment😞

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

a Pompy-ba igen is jó lesz 😊

LasCar16
Lassana Diarra, Arsenal to---->Portsmouth

#acm

LasCar16
ja igazad van-.-

#acm

zaki
Tartsátok már meg ezt a stílust a gumiba, mert qrvára uncsi már...

báttyó02
SGDM?GSDSGD?GM?GD?MDS?M?MSGD?M

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

miki36
:ASDSdad

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

5w0rdf15h
😄DD!

LasCar16
te egy nagyonviccessrácvagy:} jóvan majd a pályán bizonyít ez a nyugdíjas csapat, úgy ahogy eddig is tette

#acm

hunbasser
😄DDDDDDDddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

nyugdíjasotthonba is megvan a jelen és a jövõ családi napokon😊 mégse nézem õket:ASDAsdasda

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

hunbasser
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
leszrom h érdekel-e a Chelsea:} csak mivel akarják szerzõdtetni, talán megkérdezhetnéd h mekkora összegre gondolt Abramovic:}
hát iken a nagy bajnokokat öröm nézni:} de fasza h megvan a jelen meg a jövõ is:} nekem teccik:}

#acm

😄ASdasdasdasd

buktad közöm nincs a Chelseahez-.-

szeressük a Milant am.
bekapcsolom a Tv-t és visszajön a gyerekkorom :Asdad
Mintha megállt volna az idõ😄DDDDDddd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"