Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
ha ez így megy tovább, akkor befanolok a Spursnek 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sygmaBlueJersey
giovani még nem írta alá a kontraktust,de az már csak formaság azért bátorkodtam beírni.

sygmaBlueJersey
Marcelo Moreno Cruzeiro EC -> Shakhtar Donetsk €9m
Giovani dos Santos FC Barcelona -> Tottenham Hotspur £7m

gabber_saviola
Pjanic jópéja az efemben is 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Elefántcsontparti válogatott középpályás

GTheo
Ki ez a Romaric?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Jan Schlaudraff--->Hannover 2m euro
Romaric---> Sevilla 10m euro
Mark Schwarzer(Boro)--->Fulham ingyé
Rochemback (Boro)--->Sporting L. ingyé
Pjanic(Metz)-->Lyon 7m euro

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fiatalositas 4ever:Asdasdadadasd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Gunnersboy
Pinto (Celta) -> Barcelona
kb 400ezer font

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Filip Sebo £1m
Do-heon Kim £550,000
Mark Hudson Free

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
jaja ufficsálé 😊

LasCar16
Zambrotta -> Milan

#acm

<#idiota> <#zavart1> azigen 😊

REAL MADRID

Upsz nemide😄

Orosz:S:S:S:S:S MI A FASZÁRT NEM NÉMETHET????

GTheo
Luke Moore nagy erõsítés a WBAnak.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Gunnersboy
Luke Moore (Aston Villa) -> West Brom
Robert Earnshaw (Derby) -> Notthingam Forest
Cassano (Real M.) -> Sampdoria - végleg
Roman Bednar (Hearts) -> West Brom
Nathan Ellington (Watford) -> Derby C.

Gunnersboy
Mikael Forsell -> Hannover

😮

Emre

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

A Sanyi, hogyne focizna 😄

csak többet állítják ki mint ahogy gólt lõ és hidd el azért lõtt pár gólt idén is :SDASdasdasdsd

ez a Sanyi még focizik ? O.o

REAL MADRID

LasCar16
Lloris<#rolleyes>

#acm

Hugo Lloris --> Lyon
Miralem Pjanic -->Lyon
Éderson --> Lyon
<#vigyor>

Gilardino <#nyes>

gabber_saviola
... <#vigyor1>

miki36
Alberto Gilardino AC Milan --> Fiorentina

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

#4115 és #4119 pontpontpont 😛

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ForzaInter
😄DDDD

Yo, Bitch!

Matthew Prosac
ezt muszáj, palermos haverom msnen:

xy üzenete:
így is idegbeteg vagyok
xy üzenete:
takarodjanak a buzi wolksvagen gyárba 3 mûszakozni

<#vigyor><#nevetes2>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

na ha még igazolnak egy Grossot meg egy Zambrottát, akkor igen erõsen elkezdek majd gyanakodni 😄
chelseafan
Cristian Alvarez
Rosario Central -> Espanyol

ForzaInter
na jó már írnak mindent, volt 2 millios és 3 millios fizetés is:d
calciomercato írt 11 millio eurot amugy.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
sehol nem tudnak semmit az összegrõl, max az olaszblikkben.

"le cifre per ora non sono note"

ForzaInter
9 milliot írnak, de nem tuti, de nagyon valószínû😄

Yo, Bitch!

gabber_saviola
hogy mennyiért távozik, azt még senki nem tudja 😄

LasDen
jóvan.....hülyék ezek a focisták.........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
semmiben nem jobb csapat, csak több fizetést ajánlottak neki...

Yo, Bitch!

LasDen
nem értem.....a Wolfsburg mitõl jobb mint a Fiorentina....nem éjtem.....<#shakehead><#shakehead>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
9 millio euróért távozik, és 3 éves szerzõdést ír alá, 2 millio lesz fizetése...

Yo, Bitch!

Gunnersboy
Zaccardo után õ is a Wolfsburgba? :|

ForzaInter
Barzagli-Wolfsburg :S
epdig már szinte biztos volt Fio...

Yo, Bitch!

Gunnersboy
Abbiati -> Palermo (3,5M)

chelseafan
Gerard Piqué
Man Utd -> Barcelona

Johnny Heitinga - Atlético Madrid 10m €

Sebastian Prödl - Werder Bremen 2.5m €

Mario Eggimann - Hannover 1.4m €

Luka Modric - Tottenham 23m €

Matthew Prosac
Seydou Keita (Sevilla) >>> Barcelona, 14M

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Oziris666
Ja ,Wenger szereti a fiatal franciákat<#finom><#vigyor>

Matthew Prosac
Nasri 11M fontba fájt az ágyúsoknak. és 4 évre írt alá

Matthew Prosac
ohh sry, félreolvastam, mégsem hivatalos még <#rolleyes>
<*szégyenli magát>