Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sygmaBlueJersey
Mark Hughes > Manchester City

sygmaBlueJersey
ha tudnal angolul észlénykém látnád,h még ott is leírták,h hivatalos csak még nem írták alá, ennyi,de mára már igen egyébként.gondolkodj mielõtt oltani probalsz.pfff...

sygmaBlueJersey
innen azért ezt mutatom,mert ez magyar,nemtom ki tud angolul. spanyolul meg végképp...

hunbasser
hmm,érdekes választás...😄

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
huhhhuuu nasrii 😮)))))))999999999999999999

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fabio Capello
már megerõsítették.

Bár nem játékos, de edzõ

Sven-Göran Eriksson - Mexikó

Matthew Prosac
gondolom innen álmodta meg elõre -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Gunnersboy
Guillaume Beuzelin -> Coventry City
Kris Commons -> Derby

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

eZo
ezt honnan veszed ? sehol nem láttam még megerõsítve

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

chelseafan
Lehmann
Arsenal -> Stuttgart

kraawz
<#wow1>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
Sivok -> Besiktas :s

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

sygmaBlueJersey
Martin Caceres Villareal -> FC Barcelona €17m

jó, de nálunk ez már tényekben is megmutatkozott!

Modricért mi tettünk elõsör ajánlatot, amit el is fogadtak, aztán jött a spurs... és annyi szol mellettük h jövõre uefa-kupások lesznek szal...:S
Woodgate-nál télen szintén...

Dunne-nál dettó, mondjuk õ szerencsére visszautasitotta õket

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

sygmaBlueJersey
Igen én kicsit radikálisabban azt fogalmaztam meg,ahogy te viselkedsz; elfogultan a csapatod iránt,dehát ez nem baj,én is így lennék vele,de azt nem gondolom,hogy a spurs direkt mindenkit ugy vesz,h a NUFC-tõl nyúlja le az embereket😄 egyébként én meg irigy vagyok,h Nasri-t az arsenal vette meg és nem a chelsea,dehát ez van,nem baj mi meg Van der Vaart-ot vesszük.

igen, ilyen 12éves gondolkodásra gondoltam 😄

amugy ezt eléggé cinikusan irtam mivel akivel minket szoba hoztak mostanság, azt egybõl a tottenhammel is, és NUFC szurkoloként már egy kicsit tele lenne a tököd nekedis ezzel 😄 ennyi

sygmaBlueJersey
"a tottenham meg minden olyan játékost akar akit a Newcastlevel hoznak szóba..." õk meg biztos kevésbé értenek a focihoz,mint te és csak a te kedvenc csapatod ötleteit lesik el és gyorsan megveszik elõlük a játékosokat,mert több pénzük van,de sötétek, mint az ágyúcsõ. Így érted?

ennyi 😛

így van én nem értek a focihoz és csak magamtol kitalálok hülyeségeket... bocs mester tényleg

sygmaBlueJersey
jolvanna csak én ilyen csipkelõdõs vagyok korán reggel 😊

valószínû, hogy elírta, gondolom csak tudja, hogy-hogy kell írni hisz ö az 1etlen Newcastle és Lazio drukker itt az sg-n 😄

sygmaBlueJersey
"Newcastlevel" ha így írod kiváncsi vagyok,hogy ejted...<#szomoru1> egyébként jo nagy hulyeseg amit írtál,mert ezt bármelyik csapatra lehetne mondani,hiszen mielõtt egy "kapósabb" játékost megvesz egy másik csapat addigra már vagy 5-6 klubbal, de komolyabban 2 vel biztosan szóba hozzák.Ez a csata,ennyi...

Rockynhooo
aszonták Torrest is megeszik.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Angliába megeszik 😄

chelseafan
Hélder Postiga
Porto -> Sporting

Nagyon nem becsülik meg ezt a játékost, pedig sztem jó pléja.

LasDen
azért ez így nem igaz......attól, hogy túl van sztárolva még jó játékos és még jobb is lehet akár..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dos Santos csak egy CSÖPPET van tulsztárolva... a tottenham meg minden olyan játékost akar akit a Newcastlevel hoznak szóba...

sygmaBlueJersey
Hát Jenas középsõközéppályás, lennon jobb szélsõ(winger) dos santos pedig egy érdekes "egyed", bal lábas támadó középpályás/csatár, elvileg!a barcában,(ez rijkaard taktikája)a lábukkal ellentétes oldalon játszanak a támadók, messi is ugye jobb oldalról indul be mindig, és valami hasonló posztot játszott gio is.kiváncsi leszek spurs ben hol fog játszani,klasszikus csatár lesz-e.Tottenham lassan igazi riválisunk lesz!😊

kraawz
én már csak azt várom,h a milan ballottaval fiatalítson..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

LasDen
érdekes, hogy a 3 csapat, akiknek szurkolok, abból 2 erõsen bekezdett az igazolásokba......azaz a Fio és a Spurs, míg a Real töketlenkedik......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nincs..... 😄

hámmé DosSantos már évek óta ottvan?😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

miki36
akkor Dos Santost se írja oda-.-

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

LasDen
Modric most jött.....még nem lehet véleményt alkotni róla 😄

miki36
Modric?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

LasDen
azé Malbranque v ha jó napot fog ki, akkor Jenas sem elhanyagolható....és idén közel sem Lennon volt a legjobb......inkább Malbranque

fsgh
hülye😄Dd a 2 legjobbat említettem meg-.-

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

5w0rdf15h
hát mér...2 kpval tolják 😄DDDDD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

limperatore
😄DDDDDDDDDDdddd

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

😄DDD

REAL MADRID

ezmindaz? 😄DDDDDDDDDd

fsgh
Tottenhamnek picit lesz jó a középpályája... Lennon,Dos Santos...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasDen
azé van még Spurs fan.... 😄 itt vagyok én......vagy GTheo.... 😄

Gunnersboy
wattafakk :|

hát nem gyengén igazol Ramos mester... 😄
gabber_saviola
na akkor hajrá 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasDen
fasza..... 😄 remélem Berbatov nem megy el és akkor még a bajnokság is meglehet.....talán még a védelmet kéne kicsit erõsíteni.....

akkor már 2 igazi Spurs fan lesz itt az sg-n mert én is jövök 😄DDDdddd

😮