Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolka
<#nevetes1><#nevetes1>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

sygmaBlueJersey
Csesza a király, én hiszek neki<#awink><#eljen>

LES FORZA INTER
jogos, csatlakozom<#eljen>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

#4245 (mégse hagyta abba) - utána egy elírást meg kellett jegyezni

tök mind1 ki kezdte fejezzék be vagy folytassák privátba, rohadtul unom, hogy látom, hogy egy új üzenet az Átigazolás topikban, de csak a 2 embernek a baszakodása az...

Rolka
Nem õ kezdte el!
És mettyú hiába lezárja a témát, mindig vissza szól SgMa-nak!
Szóval ezt mettyúnak kell befejezni!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

kvára befejezhetnéd már

sygmaBlueJersey
Más a helyesírási hiba,amit véletlenül elírsz és más,h egy k*va nagy fasszágot irsz,mint te😄 ezen azóta szakadok,papírokjainkért...😄

az mindig van :}

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Matthew Prosac
nálam a nyár egyik legérdekesebb igazolása lenne:
Costacurta >> Getafe? (de nemám a védelembe! 😉

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
inkább az MTK igazolna valakit végre (van mibõl, de úgysem nagyon fognak), mert így óriási égés lesz a selejtezõkben.. <#shakehead>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
máshol is elírtad szóval te nekem ne magyarázz a helyesírásról thx.
fröcsögést abbahagyhatnád mert sok az off, TÉMA LEZÁRVA.

sygmaBlueJersey
bocsánat, tudásról*

sygmaBlueJersey
Hát kedves Mátyás nálunk sem osztogatják ingyen,az is meglehet,h eltérnek a fogalmaink,h mikortól beszélunk tényleges tudástól,mindenesetre mi itt Budapesten olyat nem mondunk, hogy; "papírokjainkért" ahogy te fogalmaztál,de neked biztos van nyelvújításra felhatalamazó vizsgád is <#idiota>

Azért az is valami, hogy valaki ennyiszer kiégett és még mindig él és mozog😊
Valami kell benne lennie😄 Talán Újpesten. Bár lefosom az NB1-et de akkoris😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Kabát annyiszor égett már ki mint egy rossz commodore 64es :|

Kabát és Vaskó elég jó szerzemény.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Gunnersboy
na, igyakartam, köszi a javitást 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Vukmir (Debrecen) -> Gyõr

Gunnersboy
Gohér Gergõ (Szolnok) -> Diosgyõr
Pintér Attila (Kaposvár) -> Gyõr
Dragan Vukmir (Gyõr) -> Debrecen

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Nagy igazolások! ... 😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
Kabát Péter (Kärnten)
Simon Attila (Diósgyõr)
Kincses Péter (Vasas)
Lipták Zoltán (Southend)
Mohamed Remili (Szolnok)
Vaskó, Széki (külcsönbõl vissza)

-------> Újpest FC

LasDen
Dos Santos
Barca----->>Spurs
óóó jeeee 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gunnersboy
mostanában sokszor volt kispados, meg elvettél tõlük a bajnoki címet is, meg hát kitudja lehet hogy váltani akart...

AEKba kezdõ volt nem? UEFA-ba meg asszem BL-be is nyomta... ezért nem értem

talán elment az önbizalma mint már jopár magyar játékosnak 😄

Gunnersboy
elõzõ szezonban 10. volt a genk :| szoval nemtudom, több játéklehetõség, magasabb fizetés talán....

Gunnersboy

és miért jó ez neki? :\

tudtam, hogy sokat fognak adni érte, de ennyit 😮

Gunnersboy
én 1,5 millió eurót olvastam vmeik oldalon

mennyibe lett végül?

banok
Tõzsér - Genk

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Cabell
Tyû de kemény csávók járkálnak errefelé😮

Sötét sikátorba kerülni:S😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Matthew Prosac
akkor õ valószínûleg vette.
én spec. nem ismerek ilyen embert, mi itt vidéken általában megdolgozunk a papírokjainkért és eredményeinkért.

sygmaBlueJersey
Jólvan kedves kultúrált barátom😄Ha szabad mielõtt még lezárnád a témát,hozzáteszem,hogy én is pontosan,egy olyan hírt linkeltem be amelyben szerepelt,h Június 4-én vált hivatalossá,pontosabban publikussá a hivatalos transzfer.(még halkan annyit,h egy kozépfokú angol nyelvvizsga nem jelent biztos nyelvtudást,hidd el,mert van olyan csoporttársam aki megmutatta a nyelvvizsga papírját és egy szót se tud szólni angolul,ez persze nem biztos,h vonatkozik rád,ezzel nem rád utalok, csak annyit jelent,h ezzel nem lehet alátámasztani,h van-e vkinek tudása vagy sem.)

Rolka
Jogos

Matthew Prosac
ha jól látom TEGNAP lett official a Caceres ügy..
link
téma lezárva.

LasCar16
😄Ddd

#acm

Matthew Prosac
na elmész te a picsába (röviden tömören)

sygmaBlueJersey
Hehe röhejes vagy,mi az,hogy honnan engedem meg magamnak ezt a hangnemet veled szemben? Miért ki a f*szom vagy te? csak egy idióta,aki unalmában pofázik,és úgy bírál másokat,hogy utána sem néz,h amit állít annak van-e alapja. Ha ezt állítod : "NEMérdekelt a cikk és NEM olvastam el" akkor milyen alapon írod ezt flegmán: "gondolom innen álmodta meg elõre -.-"<-ha már itt tartunk te erre honnan vetted a bátorságot?

Matthew Prosac
akkor elnézést kérek tõle, nem volt szándékomban lekezelõ lenni vele szemben (ez gyakorlatilag neki ment)

lekezelõ stílusba irtad, szal a reakciója helytelen de jogos.

gabber_saviola
szerintem nem fog már Milan mezben játszani 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
épp azért megy el, hogy játszon, ... mindenkinek jobb így, aztán amikor visszatér újra bizonyíthat, ez nem elherdálás

#acm

Matthew Prosac
helohelo, ezt a hangnemet honnan is engedted meg magadnak velem szemben?
elõször is tisztázzuk le hogy NEMérdekelt a cikk és NEM olvastam el, CSAK BELINKELTEM.
angolból pedig van nyelvvizsgám, szóval ezt a témát se feszegessük.

következõleg nézd meg jobban milyen stílusban írtam a kommentáromat (segítek: semmi vérlázító és oltás nem volt benne), és válogasd meg a szavaidat mielõtt megint nekem rohansz <#felkialtas>

chelseafan
A Caenes az Gouffran😊

sygmaBlueJersey
Nah,ezt a jó játékost is elherdálják...

gabber_saviola
milanos

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kraawz
a caen-es vagy a milanos ? 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
Gourcuff -> Bordeaux (kölcsönbe)

sygmaBlueJersey
caceres 16.5 euroert ment barca-ba pontosabban és 4 évre írt alá