Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már vártam!
szucsy89
milyen középcsapat??? 😄DDDDD
Tyler1
Milyen vip-re? Egy rangadóra vannak ezer fontos vip jegyek 😄 Számolj utána csak 50 fontos jegyárakkal, már az közel 2 ezer font egy szezonra. És 50 fontos napijegyekkel az Arsenal nem is dolgozik szerintem, nagy csapatok ellen meg közel 100-ról indulnak. Tehát annyira nem sok az a 2 ezres bérlet 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gondoltam elrejtem már ezt a mondandómban,hátha idetéved szucsy és belémköt 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
középcsapat <#eplus2>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
az Arsenalnál a season ticket 2k fontért szerintem az a VIP-re vonatkozik,el nem tudom képzelni hogy a sima lelátóra majd 780 ezer forint lenne a bérlet,a Milanról meg nem is beszélve,egy olasz középcsapat éves bérlete 3500 font????
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.15. 16:43:52

contraste
Price of Football

Erdemes megnezni, nagyon jo kis kimutatasok, azert a sporting season ticket arat megneznem, h tenyleg annyi-e?😄 (honlpajukon nincs rola semmi)

ain't got no history

limperatore
Az...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

contraste
😄 o moni...

ain't got no history

szucsy89
rasszista! 😄DD
zaki
egészséges rasszizmus, ezt megjegyzem, hatha jol fog meg jonni 😄DD

ForzaInter
hagyjuk már, nem kell túlreagálni. ez hívják egészséges rasszizmusnak😄😄 az olaszok ilyenek.

Yo, Bitch!

contraste
vicc, hogy ilyen fergek vannak, igen.

ain't got no history

ForzaInter
vicc..

Yo, Bitch!

contraste
Nem atigazolas, na ,de na:

Olaszorszagban sem tolaraljak a jovoben a raszizmust

kemeny, eddig Olaszorszagban ezeket szepen eltussoltak

ain't got no history

contraste
Ezer ajanlatot kapott, de nem akart beleugrani egy masik csapatba rogton. Mondta, h varni fog kb egy szezont.

Meglatjuk mit hoz ki a Schalkebol, az biztos, h kihivas, de a masik oldalon en nem lapom mi a perspektiva abban a csapatban.

ain't got no history

LasDen
Ahhoz képest, hogy BL-t "nyert", elég sokáig nem volt klubja...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

6unn3r
Roberto Di Matteo a Schalke új edzője.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

contraste
Gondolom mindenkit elkaszalnak, aki vall vagy kiderul, h tudott rola. Gabi a legnagyobb nev eddig, talan ezert volt cikk. Annyiban nem ertem, hogy oke, a klubja saros, mert ok fizettek le a Levantet. Nyilvanvalo. Mind2 klub saros, ez egy megegyezes, viszont a jatokosok reszerol, a meccset 'elado' Levanteiak bunosok kozvetlen, A Zaragozaiak max tudtak a dologrol, de milyen direkt dolgot csinalhattak? Jobban hajtottak? 😊 Erdekes, ha ez kell motivaciohoz..

ain't got no history

Tyler1
Ez meg egy buta példa.
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.10.03. 20:16:59

bakkerman
az a vád,hogy egy sorsdöntő meccsen ő lőtt két gólt hogy a csapata benntmaradjon? Ezért szerintem nem őt kell elővenni,hanem a Levante-t (kapusát,védőket,edzőt)
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.03. 18:50:52

LasDen
attól mert Béla Don Cornetto parancsára lő le egy embert, attól még ő a hibás, nem csak a felső vezető...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.10.03. 18:01:16

Tyler1
#16788 -ez mennyiben jobb egy közvetett résztvevőnek? Felülről jön egy utasítás, de nyilván a játékosoknak van választási lehetősége ilyen ügyben, hogy én márpedig nem bundázok, inkább szándékosan mellérúgok mindent, hadd essen ki a csapatom...

LasDen
és akkor mi legyen? Veregessék hátba, hogy jól van kisfiam, mással is előfordul, menj haza...?

Tyler1
Mert amúgy nem is akart gólt rúgni, külön megkérték, hogy "te figyelj Gabi! most bundatéma van, rúgjál már kapura, ne félj beengedik." 😄

Egyébként is röhej ez az egész. Most kidobtak egy ebihalat a tóból, hogy legyen mit rugdalni. Hurrá tiltsák el, statuáljanak példát, a valódi felelősök úgy is érinthetetlenek. Arról nem is beszélve, hogy a másik 18 klub vezetőinek is tuti tudomásuk volt erről, a szövetségnek meg pláne, de mindenki moshatja kezeit, lényeg hogy elkapták a főtettest 😄DD

LasDen
eltiltás meg elzavarnám a picsába, játszon megye 2-ben...

contraste
Nem atigazolas, de ugyis pangas van, ha szabad: Gabi beismerte, hogy bundazott.

Komoly eltiltas varhat az Atletico CSK-jara.

ain't got no history

Tyler1
Tudom, de okos ötlet volt kölcsönvenni, jó teljesítményt hoz eddig ő is.

contraste
Bertrand csak kolcson, es elvileg jovore visszajon. BL dontoben mar kezdo volt ez azert eleg fura😄

ain't got no history

Pellenek magyar csaja van, biztos az asszonyban van az ero 😄

és van mellette egy egész erős utánpótlás is
respekt

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Szerintem nyáron rá le is csapnak az olasz klubok.
Forster, Mané, Tadic, Bertrand, Pellé, nagyon jó igazolások lettek, fillérekből összehozva. Nyáron majd megint szétszedik a fél csapatot forma alapján, aminek a szezon kezdésre már látszata sem lesz, ráadásul pénzügyileg hatalmas pluszokkal könyvelhetik a kiadásaikat. Okos emberek dolgoznak a Sotonnál.

Darthmushroom
mert Pellé egy császár.. én nem is értem h nem lett még válogatott.. Feyenoordba is két olyan zseniális szezonja volt h öröm volt nézni. érdemes nézni róla 1-2 videót zseniális góljai vannak.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

contraste
6 fordulo utan. de amugy tenyleg jok! Mert jol erositettek, Tadic, Pelle rohadt jok.

ain't got no history

LasDen
én nem

Tyler1
Nyáron itt hogy temette mindenki a Sotont, hogy szétkapkodták...2. helyen állnak <#idiota>

contraste
Elsore nekem is furcsa volt, h lehet benne 2 olasz klub is, de vegul is, ha az alapszabaly nem teljesul miszerint annyit kolthetsz, amennyit megkeresel, akkor siman. Lehet az kicsiben is kihagas. Bar ezek csak a vizsgalat alatt levo csapatok, valszeg csak 1-2-t buntetnek. Poolt allitolag biztosan.

ain't got no history

ForzaInter
Az Inter kb semmit nem költött az elmult 3-4 évben, a fizukat 150 millarol levitték 70-re, és szinte nullás mercatokat zártak mindig az elmúlt években.. Ha ezután büntetnek az év vicce lesz..😄

Yo, Bitch!

LasDen
A Monaco amúgy is visszább vett a költkezésből....

bakkerman
azért minket jól elpicsáztak ezzel a két ablakból való kizárással,szóval van félnivalójuk a felsorolt kluboknak. Aztán,hogy ténylegesen milyen büntetést kapnak,azt csak Platini tudja,nyílván francia csapatot (Monaco) nem fognak kizárni átigazolási időszakból,vagy az oroszokat (Kuban),ők tejelnek valamennyit neki

contraste
Barcanak lesz 2 ures atigazolasi periodusa nem? City 1 emberrel kevesebbet indithatott a kereteben (ez nem egy nagy ervagas) de ez csak a kezdet, gondolom majd kesobb jobban szetk*rjak majd a csapatok segget😊

ain't got no history

ForzaInter
Magyarul kb semmire..😄

Yo, Bitch!

contraste
AZ UEFA az alabbi 7 klub penzugyeit es atigazolasait vizsgalja:

Liverpool
Internazionale
AS Monaco
AS Roma
Besiktasnak
Kuban Krasznodar
Sporting Lisboa

Nem a mostani ugyeket vizsgaljak, hanem az elmult 3 eve konyveleset, amennyiben az FFP szabalyait sertik, hasonlo eltiltasokra es buntetesekre szamithatnak, mint a Barcelona, Man City, PSG.

ain't got no history

LasCar16
Suso -Liverpool--> Milan, a kérdés már csak az, hogy januárban vagy nyáron ingyen..

#acm

6unn3r
Felix Magath

Fulham -> free agent

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

bakkerman
<#banplz>

Pffff 😄DDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Rockynhooo
<#vigyor1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

😄DDDDDDDDDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

zaki

😄DD