Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contraste
Jol lehuztak a MU-t

Szukseg nagy ur.

ain't got no history

Darthmushroom
na Őt kevésbé sajnálom mint Welbecket, pedig talán jobban is indult a felnőtt csapatos karrierje mint Dannynek.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

contraste
Nem siklottal el felette, csak most lett hivatalos, kulon engedelyt kaptak, hogy ma fejezzek be az atigazolast.

ain't got no history

6unn3r
Lehet már volt, csak elsiklott felette a szemem:

Tom Cleverly

MU -> Aston Villa kölcsönbe

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

smith09
tetszik h a sokkoló szó a hála a bulvár médiának mennyire divatos lett.
egyébként ezzel a szóval szokták a 0 hir értékkel rendelkező eseményeket világszámként feltüntetni.

Wellbeck-nek meg sok sikert !
Darthmushroom
Éjszaka Falcao is hivatalos lett, 1 év kölcsön opciós joggal (bár sok helyen azt írják h megvette a MU csak h a pénzügyi fair play miatt idén csak kölcsön, tehát h részletbe tudjon fizetni érte)

Sabcsee
A nap legsokkolóbb igazolása:

Danny Welbeck

MU --> Arsenal

arsenal.com

kaka

Tyler1
Ő csak kölcsön, bár engem így is meglep, Pellegrini nem rég nyilatkozta, hogy számol vele a szezonban.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
Negredo
City--->>Valencia

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
😄 pedig ez már tényleg nem egy mai hír D

LasDen
Amúgy mára sikerült rájönni miért ereszti szélnek a Monacot az orosz. Május végén a 8 milliárdos vagyon felét vitte az ex-felesége Elena 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

eddig elég kula az utolsó nap, jobbra számítottam...
Yanga-Mbiwa

Newcastle United >> AS Roma (kölcsön)

contraste
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert otthon basznak dolgozni rendes munkaidon kivul😄

ain't got no history

utolsó óra!

egy érdekes hír, itthon eddig nem nagyon volt divat az éjszakai igazolás:
Nikházi Márk
DVTK >> Dunaújváros
szucsy89
Bonaventura

Atalanta -> Milan
Tyler1
Daley Blind
Ajax -> Man Utd

Hivatalos

szucsy89
Zaccardo is a deal része lett volna, de nemet mondott a Parmának, monjuk még folynak a tárgyalások de az idő fogy, és elvileg messze vannak egymástól... meglájtuk 😄
rosszak voltak a fogai?
szucsy89
meghiúsult az üzlet
Benjamin Stambouli
Montpellier-->Tottenham
€5.9m

tottenhamhotspur.com

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ARSENAL&POKER

Karim El Ahmadi
Aston Villa -->Feyenoord

feyenoord.nl

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Jonathan Biabiany
Parma >> Milan
ígyvan
LasDen
Bart Simpson
Springfield--->>Zenit

9csöves9
Ahogy olvasom ő kérte az eladását, mert játszani akar.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
ez így lesz
bakkerman
2 év múlva meg Anglia vagy Spanyolország 40 millióért 😄 a kopasz meg majd visszakukázza 31 évesen kölcsön+opcióval 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

contraste
Huha, Benfica komoly haszonnal fog megvalni tole par even belul. Ugy tudom nagy tehetseg, na meg volt egy brutal bombaja, jo lovoje van😊

ain't got no history

szucsy89
Bryan Cristiante

Milan -> Benfica

6 millió euró

grat, baszdmeg....
LasDen
azt hiszem

contraste
Az ugye azt jelenti, hogy pl nemetorszagi klub, ahol elobb zar, nem igazolhat, de onnan lehet igazolni?

ain't got no history

LasDen
Just FYI: Németországban 18.00-kor, Olaszországban 23.00-kor és mindenhol máshol éjfélkor zár a bolt...

contraste
Nathaniel Chalobah

Chelsea -> Burnley (loan)

ain't got no history

contraste
Crystal Palace are set to sign James McArthur from Wigan Athletic for a club record fee of £7million.

Nagy igazolas lesz nekik, azt hittem o is legalabb Everton szintu csapatba megy, de jo lesz ez a Palace majd, remelem bent maradnak.

ain't got no history

contraste
Erdekes, valszeg inkabb a Realba ment volna, de hat igy jott ki neki. Ott nyeste el, hogy Atletibol Monacoba ment 27 evesen...

ain't got no history

bakkerman
"Egy kis érdekesség, Falcao pályafutása alatt mindössze nyolc BL-meccsen léphetett pályára. Mivel az MU a 2014–2015-ös szezonban már biztosan nem játszhat a legrangosabb európai kupában, ha valóban a „vörös ördögökhöz" igazol a kolumbiai, 30 éves lesz, mire egyáltalán matematikai esélye lehet a magasba emelni a BL-serleget."

durva 😄

Tyler1
Ott játszattak volna 2 csatáros felállásban is.
De remélem Benzemát kiüti a ringbűee, ha már odament. Szerintem jobb gól rátával rendelkezik, bár ez csak tipp.

bakkerman
robbant a bomba ma,de nem gondoltam volna hogy a MU-ba megy Falcao...annyira a Realt írták egész nyáron,de ez a Manchester dolog nagyot ütött most

contraste
Mandzukic mogott valszeg ott is csere lett volna, de biztos tobbet lehetosege lenne.

Kivancsi leszek Wenger vegul mit lep. Akar Defoe-t is visszahozhatja Angliaba..

ain't got no history

Tyler1
Spanyolok közül a Valenciának volt hivatalos megkeresése, meg az Atletico szerette volna Costa helyére. Mindkettővel jobban járt volna szvsz.

contraste
Amit a BBC ugy ir meg, h "club" agreed to sign "player" az mar tekintheto hivatalosnak, csak meg nem finalizalt uzlet, mivel alairni meg nem irt ala, orvosin meg nem volt. Tehat lenyegeben hivatalos az info, hogy megegyeztek, igaz, csakis a halal biztos!

ain't got no history

Darthmushroom
Elméletileg: a Szentek, Juve (bár ott is csere lenne), Inter (szerintem szintén) meg papíron még egy-két premier liga klub.

Érdeklődött más is utána?

REAL MADRID

Tyler1
De miért oda? Értem én, hogy földrajzilag előnyösebb Madridban héderezni, de miért nem ment állandó lehetőségért kisebb csapathoz? Padról padra...

Darthmushroom
Nem tudom h szoktad e figyelni de amit a BBC meg a rendes Sky lehozz az 99,9%ba szinte hivatalosnak tekinthető mivel szinte mind igaz lesz. Az igaz h akkor hivatalos ha a klub jelenti be, de mivel ők ált. megvárják az orvosit meg egyéb dolgokat ezért az sokkal később történik meg.

jöhetnek pletykák, de legyen feltüntetve, hogy pletyka, mint ahogy itt is fel van
6unn3r
De ez is mióta hivatalos forrás?
Se a United, se a Monaco nem erősítette még meg, ahogy én nézem.
Vagy ez a topic már nem csak hivatalos átigazolásokról szól, hanem pletykákról is?

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7