Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
franciaországban még tart a joker transer pl.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

miilann
szvsz igaza van.majd akkor újra kinyitják.

Megérted, ha majd újra bele akarsz olvasni a topikba, akkor nem kell majd oldalakat visszalapozni a sok spam+off miatt.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

LasDen
jóvan....zárjuk be a picsába addig 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
jó, ma meg nyertünk egy ezüstöt az olimpián, Pars Krisztián által 😉

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Bulykin
de közben majd jönnek a találgatások(gondolom én)<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
igen, de tudod augusztus és január között van pár (egész pontosan 4) hónap..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
nem, mert januárban ujra nyílik piac😄

Yo, Bitch!

Casillas
akkor most hogy vége az átigazolási idõszaknak, az olimpia és EB-topik mintájára ezt is ugyanúgy be kellene zárni <#integet2>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

GTheo
pénzpénzpénz...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

sygmaBlueJersey
hupsz akkor szoráj.
egyébként elég meglepõ:S

ForzaInter
ezt már írták

Yo, Bitch!

sygmaBlueJersey
Rafael Sóbis
Real Betis -> Al Jazira 10m eur

gabber_saviola
Fél lábbal már Romában volt, erre itt köt ki 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

miki36
most inkább nem mondok semmit😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gabber_saviola
kölcsön.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
Di Michele-->West Ham

Yo, Bitch!

sygmaBlueJersey
Abu Dhabi-iak egyébként,de ez mellékes😊
Azzal nem értek egyet,h nincs ott társa,mert SWP-vel sztem elég jól megérthetik egymást,ott van Elano akit ismer a válogatottból és Michael Johnson semmivel sem kevesebb játékos,mint a sztár középpályások.szerintem.nekem legalábbis nagyon tetszik MJ játéka.

fsgh
Hmmm következõ Fm-ben Cityvel kezdek😄 Jó pléják és dubai tõkés...😄Dd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hunbasser
ha nem lesz hasonló kvalitású társa(jó,vannak azért jó játékosok a Cityben,de nem olyanok,mint egy Realban vagy egy Cityben),akkor bizony nem fog semmire menni,kb beleszürkül a mezõnybe,egyedül õ meg nem fog csillogni,mert ha elkezd bringázni,eltörik a lábát.hiába,hogy õ most ott a legjobb pléya,vágod mirõl beszélek...úgy viszont okés lesz,ha még a téli átig igazolásban vesznek 1-2 nagyon jó játékost,top 5-be úgy majd bekerülhetnek.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
vagy lecsúszik mint ahogy páran jártak :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ahogy õ is 😊

REAL MADRID

LasDen
de pillanatnyilag a City-ben õ a legkiemelkõdöbb tudású játékos.....õ lehet ott a sztár, a legnagyobb meg a többi.... .D
amúgy sztem a dubai befektetõk gyorsan tovább állnak majd..... 😄

hunbasser
Robinho most az év átigazolása akart lenni,sikerült neki...aztán most biztosan bemesélhették neki,hogy a man city hamarosan topcsapat lesz(ami persze nincs kizárva) meg erõsítik majd a keretett mégnagyobb nevekkel.az elmúlt hetekben végig azt lökte,hogy neki új klub kell,és a Chelsea az,ahol valóra válthatja álmait.felteszem a kérdés: most akkor a Man.City az,ahol majd PL-t meg BL-t fog nyerni?

ReaL MaDRid x siempre

Darthmushroom
köszi mind2nek az infot

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

chelseafan
5w0rdf15h
igen

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Darthmushroom
egy kérdés tényleg hivatalos h Robinho aláirt a cityhez?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LES FORZA INTER
sose értem mért nem lehet az átigazolási idõszakot a végével kezdeni :-)

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Rockynhooo
kiváncsi vok mire viszi majd Robinho angliában de sok sikert neki ha már nálunk nem tudott fejlõdni , majd megnézek egy két City meccsett miatta 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

gabber_saviola
szinte éreztem, hogy téged kisbarátom zavarni fog a biznic 😄dddd

gabber_saviola
élete legjobb döntését hozta.

limperatore
jolvan maki te dolgozzá ne irogass 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
Repkedtek itt a miliók az utolsó napon😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Oziris666
Hát lehet h már most elkezdhet körbenézni a korházak között😊
A lényeg h nem a Chelseabe jött...

5w0rdf15h
mostmár elég hivatalos...

Robinho
Real->City 42 millió ójró

Berbatov
Tottenham->MU 30,75 millió font

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Cabell
Frazier Campbell - Spurs (kölcsönbe)

Ezt nem szerettem volna..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
Most lesz az, hogy Robinho elfelejtheti a biciklicseleit, itt elég hamar a tudtára adják majd, hogy milyen is a ködös albionban...de a city az arabokkal igencsak beerõsít majd, bármit elérhetnek....szerintem esélyesebbek sikert elérni, mint a spurs...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Biztos vagyok benne hogy jövõre már nem ott lesz

REAL MADRID

SLICK
mehetett volna jobb csapatba is már 😞

chelseafan
Antoine Sibierski
Wigan -> Norwich

chelseafan
Sergio Garcia
Zaragoza -> Betis

0:08 - Hivatalos közlemény: "A Real Madrid és a Manchester City megállapodott Robinho átigazolásában."

Natessék 😞

REAL MADRID

Jójo ON

REAL MADRID

Kaplan
Már úgy vártam, hogy újra a padban rohadhassak nyolctól ahelyett, hogy du. kettõig aludnék 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Nem érdekelnek az angolok 😄DD

Amúgy sajnálattal nézem, hogy ott Angliában már annyi pénz van -------, hogy egész MO.-t leigazolhatná a City.. :/

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
a lényegnek mán úgyis víge..... 😄

vmvr
angliában még csak 23:00 van😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

LasDen
Uficsálé: Én
Otthon---->Suli....

Végre vége a sok mizériának .D

Kaplan
Ennyi volt skacok, bezárt a bazárt.

Gunnersboy ---> bünti. <#idiota>

/de azé pacsi.😄/