18069
-
#8056 hát,sajnos lehet az a forgatókönyv lesz,hogy most fut egy jó szezont a Santosban,aztán meg kölcsönadják már opcióval egy európai csapatnak,és ők megveszik... -
#8055 talán ezért adták kölcsön?... -
#8054 úgy látszik, a Barca sem tudja elképzelni :P -
barcames #8053 nem tudom őt elképzelni a barcelona első csapatában messi, pedro, bojan, ibra, villa íííí 0% esélye van... -
#8052 Sitku Illés Videoton->Újpest (1 év kölcsön) -
#8051 Vaskó Tamás
Újpest -» Videoton -
#8050 régen nagyon csíptem az Owen-Shearer-Emre-Solano féle Kastélyt,szépen fociztak,és ebben neki nagy szerepe volt,jó látni,hogy nem kallódott el,hanem továbbra is angilában van,és játszik is! -
#8049 Erwin Hoffer
Napoli -> Kaiserslautern (1 year loan)
-
#8048 Diego Arismendi
Stoke City -> Barnsley (1 year loan)
-
#8047 James Harper
Sheffield United -> Hull City
Nolberto Solano
Leicester City -> Hull City
-
#8046 hehe,hamar elkelt,jól is tolta mondjuk! nagy benga látin shávó -
#8045 Egidio Arévalo Ríos
Peñarol -> Cagliari
-
#8044 Keirrison da Souza Carneiro
Barcelona -> Santos (kölcsönszerződés)
-
#8043 Anderson Luis de Carvalho, aka Nenê
AS Monaco -> PSG
5 millió euró
-
karajjj #8042 ha nagyon jó van, rá kell rántani jutalmul... -
#8041 testi függőség??? he??? :D -
#8040 az FM szellemi,és testi függőséget okoz -
#8039 sanszos,hogy belőle még bundi2-es pléja se lesz...3,5 év alatt 41 serie b-s meccs,azokból 26 alkalommal csak becserélték,és csak 10szer volt kezdő...nem valami jó arány -
#8038 pedig FM-be ő a válogatott legjobbja :D -
#8037 majd hazajon a vidibe jövőre :D:D:D:DDDD -
#8036 A másik a román alkesz daminuta:D aki talán annyit sem ér mint Filkor.. ők ketten jelenleg érnek kb 500 ezer eurot.. Fossati a harmadik, ő olasz korosztályos válogatott, ő mondjuk tehetséges, de 5-6 milliot ő se ér. Szal nem tudom mire fizetett 7 milliot a milan, mondjuk ha egyikből lesz egy stabil kezdő játékos náluk, akkor megérte, ha nem akkor csúnya bukta. -
#8035 rövidebb volt a takaró, mint a vágyálmok. -
#8034 Pmouth tisztára mint a leeds... -
#8033 Papa Bouba Diop
Portsmouth -> AEK Athen
Az ifik talán maradnak a kikötővárosban.. -
#8032 én nem tudom hova tenni ezt a hírt. valószínűleg a 2 másik pléja volt 7 guriga, milan meg bepróbálkozott egy 2-t fizet 3-at kap akcióval, és bejött nekik. alig játszott még a másodosztályban is vmit. na mind1, sok sikert neki, bár sztem ebből bundesliga 2 lesz 2 év múlva. -
#8031 bocs, faksz nem, ott is azt írják, hogy megvették Őket. ezek szerint nemsokára ufficsálé. :) -
#8030 tuttomerkátón is kint van a hír, de még messze nem hivatalos. -
#8029 sosem lehet tudni :D -
#8028 :DD
biztos olyan lesz mint pirlo, 2 b ligás csapatban is csak elvétve játszott -
#8027 elég meglepő...de kíváncsi vagyok mi lesz belőle.... -
#8026 3an mentek 7 millioért, ráadásul most ott Allegri lett az edző aki szereti favorizálni a fiatal játékosokat
egy milanos forumon ilyeneket irtak filkor leigazolásához:
"This is around the same age we picked up Pirlo from Merda too ( 22) .. Hopefully he will turn out to be like him in our colors"
"mighty name, future leader ! " -
#8025 7 milka? :DD -
#8024 origo.hu, nb1.hu meg valami külföldi milanos oldal is kész tényként kezeli. harmadmagával együtt ment a pirosfeketékhez 7 millió euróért a hírek szerint. -
#8023 ez most vicc??? :D -
#8022 Filkor Attila
Internazionale -> Milan -
#8021 jaaaa -
#8020 Az még a krakkói mez -
#8019 jól látom,Umbro meze lesz a PSV-nek? Fincsi -
Balázs 17 #8018 idézet Wikipédiáról..elég szánalom ember_:DD
2008 nyarán a Pécsi MFC csapatához igazolt.
2010-ben az iráni másodosztályban szereplő Shensa Arak FC-hez igazolt, ahol szinte rögtön megsérült. A rehabilitáció során sem kapta már meg a fizetését a klub anyagi gondjai miatt, ezért két hónap után elhagyta a klubot. Ezután Barcson edzett[1], majd visszatért Hévízre. [2] Miután a csapata kiesett a Kozármisleny SE-hez igazolt 2 évre. -
#8017 Marcelo Antionio Guedes Filho
Wisla Krakow -> PSV