Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Megérted, ha majd újra bele akarsz olvasni a topikba, akkor nem kell majd oldalakat visszalapozni a sok spam+off miatt.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Azzal nem értek egyet,h nincs ott társa,mert SWP-vel sztem elég jól megérthetik egymást,ott van Elano akit ismer a válogatottból és Michael Johnson semmivel sem kevesebb játékos,mint a sztár középpályások.szerintem.nekem legalábbis nagyon tetszik MJ játéka.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ReaL MaDRid x siempre
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
amúgy sztem a dubai befektetõk gyorsan tovább állnak majd..... 😄
ReaL MaDRid x siempre
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A lényeg h nem a Chelseabe jött...
Robinho
Real->City 42 millió ójró
Berbatov
Tottenham->MU 30,75 millió font
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ezt nem szerettem volna..
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
REAL MADRID
REAL MADRID
Natessék 😞
REAL MADRID
REAL MADRID
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amúgy sajnálattal nézem, hogy ott Angliában már annyi pénz van -------, hogy egész MO.-t leigazolhatná a City.. :/
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Otthon---->Suli....
Végre vége a sok mizériának .D