Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okés köszi

REAL MADRID

zaki
Tuti, NS-en fent van (na jó, attól még nem 😄), de fent van már a BBC-n is, goal.com-on is... Szal tényleg tuti már.

De ez már tuti?

REAL MADRID

zaki
David Beckham -> AC Milan (januártól fél évre kölcsönbe) <#wow1>

GTheo
Megyeri Balázs -> Fradi

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Darthmushroom
Diego Tristán --->West Ham
link:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=203811&

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Azigen :S

REAL MADRID

ForzaInter
Thiago Motta--->Genoa

Yo, Bitch!

elég lesz mostmár

REAL MADRID

gabber_saviola
csendesedjetek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sygmaBlueJersey
igen, 42 évesen nem szokás csatárkodni😄 max kapus😛

szertáros:c

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Bulykin
de õ menedzsernek ment(vagy minek) nem???

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

báttyó02
:W

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

sygmaBlueJersey
Gianfranco Zola -> west ham united

zaki
7-8 éve ez még hír lett volna

miki36
Damiano Tomassi
Levante -> QPR

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gabber_saviola
10x csereként jött be, 9x lecserélték, és 4x játszott végig mecset..ja és szerzett 1 gólt ez idõ alatt.

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/5796/%C3%81lvarorecoba/default/2007/leistungsdaten.html

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
sérülései miatt nem, de mikor egészséges volt akkor játszott, Balckburnhoz azért nem ment, mert 1 hét próbajátékra hívták, azt pedig nem vállalta.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
hát nem, de sokat volt sérült is.

ott se volt alapember nem?

amugy az sok mindent elmond rola h a Blackburn is akarta most, de biztos volt oka h nem kellet nekik végül

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

gabber_saviola
😞

Õt nagyon sajnálom, simán benne lett volna még 2-3 év mondjuk egy Palermo kaliberû csapatnál (ez csak egy példa volt). Szerintem ott rontotta el, hogy tavaly elment Torinóba, ahol rajta kívül még ott volt 6 csatár....na az nagyon nem hiányzott neki.

hát nem, 2-3 éve el kellett volna mennie valami kisebb spanyol csapathoz ill. inkább valami középcsapathoz és jobban járt volna :S

Rockynhooo
ja yoo most nézem hogy nem mai gyerek , azt gondoltam fiatalabb azért gondoltam vna h vmi nagy csapatnál marad.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
hát azért elég sokra vitte......az Interben 167 meccsen 50 gól azé annyira nem rossz.....és 99 óta ott van....szóval nem mondanám, hogy nem vitte sokra.... 😄 A válogatotnak is anno alapembere volt.... 😄
Szóval elég sokat letett sztem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#sir>

Rockynhooo
anno azt hittem sokkal többre fogja vinni :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

gabber_saviola
Mostantól szeretném , ha mindenki a témával foglalkozna.

Köszönöm szépen

limperatore
:/ ha nem üveg lába lett volna...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
pedig spanyol foci feküdt volna neki...

Yo, Bitch!

Bulykin
úristenXD hát hova mentr az? van annak eszeXD loál

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Gyahh most olvastam énis 😄D Elég érdekes :]

REAL MADRID

Recoba -> PANIONIOS :dfs:asdfs

legalább mehetett volna Lükével a Malagába 😞

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

báttyó02
O_O

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

miilann
ték

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

miilann
ha mindenkitõl nem is,de legalabb a modiktól elvárni az ember 😉

miilann
okhát olimpiat nem hogy egy nappal utana hanem a záróünnepség utan kb 2 órával lezárták...

asfa
Hivatalos: Pölöskei Zsolt a Liverpoolnál (kölcsön)

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Igen, a fórumozók nagy része (beleértve szerénységemet) megértette amit mondtál, hiszen logikus.
Viszont ne várd el mindenkitõl, hogy ilyen gyors legyen a felfogása. 😛
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

- Bundesliga Fan

Casillas
megsúgta egy manó

(amúgy ha nem esett volna le mindenkinek, arra céloztam, hogy azokat se kellett volna az utolsó esemény után egy nappal bezárni, mivel olyankor még mindig hetekig jönnek a hírek, stb, mint például most a kalapácsvetésbõl....)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

gabber_saviola
ezt a badarságot honnan vetted?

gabber_saviola
mi a problémád azzal kapcsolatban, hogy ez nyitva van ?

miilann
ez még nyitva? :0

gabber_saviola
Bbc: Il West Ham "pensa" a Donadoni <#wow2>

LasDen
elnézést nagyúr..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Majd titeket zarlak ki ha nem lesz ON 😉

REAL MADRID

LasDen
zárja mán be tisztelt nagy moderátor úr..... 😄

Bulykin
<#idiota>

Ne csacsogjatok már 😄

REAL MADRID

ForzaInter
meg klubnélküli játékosokat is igazolatják még... és dél amerikában teljesen máskor van átig.

Yo, Bitch!