18069
-
#8096 jó persze.... -
#8095 career over kedves León -
nagy hős #8094 Pedro León
Getafe -> Real Madrid -
#8093 pont volt vendéglátóiparisnak mondod,hogy semmi nincsen ingyen? akkor jó -
Monoton #8092 2 millióról cikkeztek valahol. -
#8091 Lehet, hogy furcsa lesz neked, amit most mondok, de majd ha nagyobb leszel, úgy is meg fogod érteni, hogy a való életben senki nem ad ingyen egy évre kölcsön semmit. Lesz kölcsönadási díj is. -
#8090 dehogynem, fizetik a fizuját :) -
#8089 lol,kivásárlási ár oké,de most akk semmit nem kap érte a Palermo?? -
#8088 Zampapapa most nyilatkozott, hogy megegyeztek a Napolival Cavaniról. Nemsokára hivatalos lesz a kölcsönadás egy fix kivásárlási árral. -
#8087 most éppen forlán-juve van :] -
#8086 Tuttómerkátón volt egy cikk. Nem akarok hülyeséget mondani. Úgy emlékszem, hogy szuperkupát fogtok majd játszani az At. Madriddal, és abban a cikkben megkérdezték Morattit az At. Madridról, és Ő akkor áradozott Forlánról. -
#8085 amúgy kicsit off, de erről a Forlan->Inter témáról hol találtál infót? mert ha már mindenképp uruguayi csatárt szeretnénk, akkor Forlán legyen az (na jó persze Suarez mégjobb lenne, de kicsit beképzeltnek tűnik, és az Ajax is irreális árat kér érte :D) -
#8084 jaja, most olvasom -
#8083 nemsokára Ti jöttök majd az árajánlattal. -
#8082 Nincs még semmilyen transzfer.
Milánóban van Sabatini és Cavni ügynöke, és ott mindenki megteszi a hivatalos ajánlatot Cavaniért. Elméletileg délután 17 órakor lesz hivatalos, hogy ki melyen ajánlatot tett érte, és Zampapapa döntése értelmében, a legmagasabb licitáló viszi a játékost. -
#8081 én csak ennyit olvastam a részletekről:
"Napoli has reportedly paid €16 million to secure the service of the Uruguay international." -
#8080 ez elég érdekes :D -
geo91 #8079 remélem hozzánk jön, kéne már egy fasza kapus végre. -
Monoton #8078 Állítólag kölcsönbe, 16 millás opcióval amit 4 év alatt kell kifizetniük. -
#8077 Edinson Cavani
Palermo -> Napoli
-
#8076 Sergio Bernardo Almirón
Juventus -> Bari
Most már véglegesen is; 5 millió euró
-
#8075 ne az arsenalba...neeee.... -
#8074 már akkor vége volt amikor nálnk uccsó 10 percekre jött be,és a vb-n is padozott! mindenestre én már csak miatta is néha streamen követni fogom a NYRB meccseit -
#8073 Frey lelép Angliába, legnagyobb valószínűséggel vagy az Arsenalba vagy az Aston Villába.
(tuttomerkátó) -
#8072 Artur Boruc
Celtic -> Fiorentina
Na ezt magyarázza meg nekem vki...
"The 30-year-old will compete with French goalkeeper Sebastien Frey for the No.1 spot at the Florence-based outfit." -
#8071 vótmá??? :D
Aritz Aduriz
Mallorca--->>>Valencia -
#8070 Cícero Santos
Hertha -> Wolfsburg
Kölcsönszerződés
-
#8069 ja hogy máshol nem akart játszani... ilyen west ham szintű csapatban én még elnéztem volna 1-2 évet, de hát ő tudja. akkor ezennel gyakorlatilag vége is a karriejének. -
#8068 Arsenalnak nem kellett és más angol csapatban nem akar játszani. Mindig is mondta, h ki akarja magát próbálni a tengerentúlon. Ott sztár lesz, folyamatos játékkal; máshol már nem lenne nagy szó szvsz.. -
#8067 33 lesz augusztusban, sztem még 1-2 év premier liga bőven benne lett volna -
#8066 lol:D -
karajjj #8065 wáááááááááááááááááááá végre :DDDD
összeállt a Juan Pablo Ángel - Thierry Henry páros
-
geo91 #8064 tudom, de attól még szörnyülködöm. :C -
#8063 Miért? Már koros ez van, ez lesz mindenkivel, jó esetben. -
geo91 #8062 -
geo91 #8061 bazd... meg... -
#8060 Dennis Rommedahl
Free -> Olympiakos
-
-