Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
link:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=203811&
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
REAL MADRID
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Levante -> QPR
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/5796/%C3%81lvarorecoba/default/2007/leistungsdaten.html
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Yo, Bitch!
amugy az sok mindent elmond rola h a Blackburn is akarta most, de biztos volt oka h nem kellet nekik végül
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Õt nagyon sajnálom, simán benne lett volna még 2-3 év mondjuk egy Palermo kaliberû csapatnál (ez csak egy példa volt). Szerintem ott rontotta el, hogy tavaly elment Torinóba, ahol rajta kívül még ott volt 6 csatár....na az nagyon nem hiányzott neki.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Szóval elég sokat letett sztem 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Köszönöm szépen
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
legalább mehetett volna Lükével a Malagába 😞
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Viszont ne várd el mindenkitõl, hogy ilyen gyors legyen a felfogása. 😛
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
- Bundesliga Fan
(amúgy ha nem esett volna le mindenkinek, arra céloztam, hogy azokat se kellett volna az utolsó esemény után egy nappal bezárni, mivel olyankor még mindig hetekig jönnek a hírek, stb, mint például most a kalapácsvetésbõl....)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID