Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem, hogy angol vagy olasz csapathoz igazol.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az ára állítólag 10M € volt.
REAL MADRID
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
REAL MADRID
Man Utd -> Hull City (fél év kölcsön)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Sevilla -> Genk
F. Forestieri
Siena -> Vicenza <#kuss>#kuss>
Sylvian Wiltord
Rennes -> Marseille
És még Agger Milanba igazolásából sincs sok.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
benq az mé lenne már titkos, majdnem mindenki tudja, hogy az a 3. reged 😄dd
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
az elsõt 85%-ba te basztad ki😄DDDDdddd vagyis 21/15 -.- és akkor még jóba vótunk😄
a 2. az titkos-.- és még érintetlen-.-
ez pedig nyilvános...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ban pls😊
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Tottenham -> Dortmund
kölcsönbe
Ritchie de Laet
Stoke City -> Manchester Utd.
Sébastien Puygrenier
Zenit -> Bolton
kölcsönbe
James Beattie
Shefield Utd. -> Stoke City
Adrian Stoian
Gica Popescu -> AS Roma
Brandao
Shakhtar Doneck -> Ol. Marseille
6m €
Eric Addo
PSV -> Roda
kölcsönbe
Aly Cissokho
Vit. Setúbal -> FC Porto
Léo
Benfica -> szabad
Szar Bayern, szar Bayern :)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ft Twente Enschede - Ajax Amsterdam
3.000.000 €

tegnap a bundesligás szerb gyerek, most ez a 30-szoros válogatott dinamo csapatkapitány... :S