Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
Csesza örülni fog. Van még kit eladni Pompey-ban ? 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zaki
Peter Crouch->Tottenham.

<#miaz>

arsnl
Fernando Morientes
Valencia -> Olimpique Marseille<#wow2><#worship>

arsnl
Sam Ricketts
Hull City -> Bolton (3év)
Zat Knight
Aston Villa -> Bolton (3év)
még régebben, de asszem nem volt
Paul Robinson
WBA -> Bolton (1év kölcsön)
Sean Davis
Pompey -> Bolton (lejárt szerzõdés)

Gunnersboy
és most jutottak fel a 3.osztályba 😄
az oldalukon is Bajner számít a legnagyobb igazolásnak

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

galmat
na pff...

Gunnersboy
Bajner Bálint
WHU -> Pescina Valle del Giovenco (Olasz 3.osztály)
<#wow2>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hedonist
anyway aki ibrat tudása tekintetében kritizalja az vagy elfogult,vak, hülye vagy mindegyik <#ejnye1>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

zaki
szerény gyerek xd

Kevés támadó rendelkezik olyan kivételes képességekkel, mint én- jelentette ki Barrios.

Lucas Barrios
Colo Colo -> Dortmund
5,5 millió euró

36 meccsen 37 gól
ForzaInter
senkialfonz😄

Yo, Bitch!

Rockynhooo
El is kerülte a figyelmem 😄 Ajax igazol ? WTF? 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Sok az off.

REAL MADRID

DONGUBA
mire gondolsz?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

WuFraZselic
Ibra egy zseni, bár önfejû. hihetetlen megoldásokra képes, az tény, hogy hangulatember, ha nem érzi a játékot, a 20 centire lévõ ellenfélt hagyja, csak sétál tovább. viszont olyan megoldásai vannak, amikre nagyon kevesen képesek. és hát gólkirály lett, na 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
õ speciel sose szopta ibrát, ha 2 gólt lõtt akkor is fikázta mindig 😄

te meg megtaláltad végre a csapatod? <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
jobban ismered mint én az tuti. de amilyeneket tud lõni meg amilyen erõvel tud lõni szerintem jó lesz. meg most erõsebb csapat lesz mögötte mint az Inter így szerintem sanszos nekik idén is pár cím 😄 de majd ezt szépen meggátoljuk <#vigyor1>

hunbasser
ámen 😄

ReaL MaDRid x siempre

hedonist
<#kocsog>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

limperatore
fõleg h ibra lassítja a játékot barca meg a gyors játékra épít

remélem eltörik ibra lába 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rockynhooo
jah épp ezt mondom. Bár Ibraval nagyon jol járnak az szent.

WuFraZselic
hát, pedig az idei irreális árakat nézve(+eto'o jó teljesítményét immár évek óta), eto'o ér egy 30at

Demy de Zeeuw
AZ Alkmar --> Ajax Amsterdam 4évre
€7,5 millióért

Rockynhooo
értem. de fogadni mernék hogy erre az 52milla + Eto-ra senki se fog mondani egy szót sem hogy mennyi pénz meg a kurva istenit neki h ilyen van.

WuFraZselic
na várj, most állítólag 48-52m euró közti összeget fizetnek még rá Eto'ora. ez közelit a 85m-hez szerintem

75-rõl volt szó
ForzaInter
70-80 milliot

Yo, Bitch!

Rockynhooo
Kiváncsi vagyok Eto nélkül mennyit adtak volna Ibráért.

WuFraZselic
tudom, de még nem "hivatalos" az átigazolás, még nem írták alá a papírokat, erre akartam utalni...
hétfõn mutatják be Ibrát, kedden Eto'o-t

WuFraZselic
amennyiben ez hivatalos (de még nem az...), akkor
Eto'o + 40-45m euró -> Internazionale
Hleb -> Internazionale (kölcsön)

majd talán hétfõn...

banok
Ibrahimovic -> Barcelona

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

arsnl
Lorik Cana
OM -> Sunderland<#wow3>

hedonist
Kiváncsian várom ellenérveidet.

Bulykin
már megint?XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
nagyon jó játékos, jól jár vele a Sporting! a City meg hülye h nem játszattja...habár ilyen csatársor mellett😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

banok
Borowski -> Werder Bremen

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

arsnl
Felipe Caicedo
Man City -> Sporting (kölcsön)

Menyus489
Esteban Granero

Getafe -> Real Madrid (visszavásárlás)
A hírek szerint 4 millió euróért

Bátor fiú...

itt az utóbbi idõben is annyi pénz volt mint a szar, aztán mégsem jöttek olyan jó játékosok

ForzaInter
Mit szarozol? Még nem ment el sehova csak felmerült a neve..

Yo, Bitch!

az átigazolásokra értettem, mivel most volt tulajdonosváltás és arabok fogják pénzelni
hedonist
mekkora szar ember ez a maradona... egyébként ez a jelzõ,h angol KIScsapat egyáltalán nem igaz, a portsmouth erõs középcsapat. ez is egy jó kis reklámfogás akar lenni.

nagyon remélem, hogy nem jön Maradona

Argentinoknak drukkolok mindenhol (magyarok után) és sztem is a világ legjobb játékosa volt, de nem tett le semmit edzõként, nem kéne h itt bebukjon...

és nem is értem, hogy miért tarolhatna a Pompey miután csak adják el a jobbnál jobb játékosokat rengeted pénzért és vagy senki vagy ilyen lófaszjóskák jönnek helyettük

McFrost
Mellesleg ott van a haverja is, Petit.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

chelseafan
áhh, kár érte... láttam egy pár gólját, és hát tényleg nagy tehetség.
ráadásul 17 évesen ilyen testfelépítést...

hedonist
Frank Nouble
Chelsea -> West Ham

hedonist
Bjorn Helge Riise
Lilleström -> Fulham

(az öccs)

Rockynhooo
mind2 fél jol járt.