18069
-
#8977 Diego nem volt átadólistán. -
#8976 szánalmas amit a Juvéval csinálnak -
#8975 Jelen pillanatban a Német fociban több pénz van, mint az Olaszban. Régóta udvarolt már a Wolfsburg Diegonak, csak idő kérdése volt az átigazolás. -
#8974 A lófaszt, ha nem teszik átadólistára, nem megy el. Csakhát ugye van egy "zseni" Marrotánk. :S -
IXEMGabeo #8973 :( -
Monoton #8972 Na ez nem semmi -
#8971 hát,(már) vonzóbb egy gazdag német csapat,mint egy nagymúltú,de jelenleg hányatott sorsú olasz. -
#8970 Újabb menekülő a süllyedő hajóról... -
#8969 ezt nem értem. nem is követem az olasz focit. de amikor legutóbb hallottam Diegorol akkor istenségként volt beállítva. mi történt hogy nem Juve? Vagy a Wolfsburgban már nagyobb dicsőség játszani mint a Juveban? -
#8968 -
#8967 UFFICIALE: Juventus, Diego al Wolfsburg
Kjaer átigazolásánál sokan csodálkoztak, hogy miért a Wolfsburgot választja. Remélem most már mindenki elhiszi, hogy megelőzte a Német az Olasz focit. -
#8966 ott volt a smile, nem is rosszindulatból mondtam:)
Hajnal pályafutása asszem már csak lefele tart, válogatottban sincs már sok ideje sztem.. -
#8965 Alessio Cerci
AS Roma -> Fiorentina (3M ojhó)
forrás: nso -
#8964 nyugi én is Chamakh-nak írom "Samak"-ot, nem vagyok híve ennek a tulajdonnév-magyarosítási láznak, egyszerűen csak egy oldalról másoltam ide, és nem ismertem a srácot, azt hittem így írják eredetileg is a nevét.. -
#8963 Hajnal....
röviden a lényeg,hogy Klopp nem számolna Tomival kezdőként,azok után hogy nyáron leigazolta a posztjára Kagawat,így ha kap ajánlatot a Borussia,akkor távozhat. Eddig a Hannoverről lehet tudni,hogy érdeklődnek. Gondoltam berakom a linket. -
#8962 arabok és a franciák köteléke érthető:)
-
#8961 azt hittem francia... -
karajjj #8960 nem értem, hogy mibajod, arabul van eredetileg a neve: رفيق حليش -
#8959 gondolom, de ezt gyűlölöm, akkor Rooneyt mindenki írja 'Rúni'nak...
azt elfogadom, ha a nem latin betűvel írt neveket magyarosítják, mint mondjuk, az oroszok cirill betűs neveiket pl Zsirkov. -
#8958 egy emberről beszélünk,csak le"magyarosították" a nevét,például Chikhaoui=Sikhaui -
#8957 Emlékszünk még Ricken esetére?:D
Megrúgta a BL történelmének legegyedibb gólját amellet h rohadt nagy tehetség volt, aztán semmi nem lett belőle...
De hányan tűntek el ilyen oylan okok miatt, -
#8956 Aissati Vitesse :OO mekkora tehetségnek indult ő is,de hát már az Ajaxba se fér be -
#8955 Az a Rafik Hallis inkább Halliche:) -
#8954 Dominic Aidiyah
Milan -> Reggina (kölcsön)
Alexis
Valencia -> Sevilla
Moises Hurtado
Espanyol -> Olympiakos
Ismael Aissati
Ajax -> Vitesse (kölcsön)
Daniel Cousin
Hull City -> Larissa
Stephen Makinwa
Lazio -> Larissa (kölcsön)
Marco Andreolli
As Roma -> Chievo
Rafik Hallis
Benfica -> Fulham -
#8953 10 év múlva Messi jön :D -
#8952 Moussa Maazou
CSKA Moscow -> Bordeaux (1 year loan)
forrás: skysports -
#8951 majd 10 év múlva :P -
#8950 Bárcsak a Milanban látnám megint =( -
-
#8948 -
#8947 Pont a Wolfsburgba menne vissza Diego?
ha visszamenne németországba?
-
#8946 ne az legyen, mint a gosztonyinál -
#8945 az igen:O -
Liszi #8944 Pintér Ádám
MTK -> Real Zaragoza
-
#8943 Elvielg 15, max 20 milláért megy, dilettáns banda, Di Natalet meg hoznák 33 évesen -
#8942 hát ha a bild megírja az nekünk Juve szurkolóknak csak jó jel,ők tavaly már Münchenben látták -
#8941 ehh,kiváncsi vagyok az árra,még az is lehet,hogy bukik rajta a Juve. -
#8940 -
#8939 Bild.de szerint Diego már Wolfsburg-ban van. Egyébként meg a Sturm elleni keretben sincs benne.
-
#8938 Zalayeta > Kayserispor