Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
így viszont valakit vennie is kéne a 'castlenek mert Owen és Martins elment, elég hiányos a támadószekció

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Mor3llo
Jó helye lesz ott...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

<#zavart2>

REAL MADRID

ForzaInter
Obafemi Martins

Newcastle-->Wolfsburg 10,5 millio €

Yo, Bitch!

ForzaInter
Már egyszer írtad.

Yo, Bitch!

Bafétimbi Gomis
5évre 13+2 millió €
St.-Etiene --> O.Lyon

ForzaInter
Volt vagy 16 éves.😄 Fio megvette de ott már gyenge volt, pedig nagy tehetségnek volt kikiáltva, mondjuk még mindi rohadt fiatal, még beérhet.

Yo, Bitch!

totti10
hivatalos
Opitz Vilmos (vác U17) --> Balasagyarmat felnõt

hajrá,lilák!

Los Angeles: Beckham novemberig biztosan marad a Galaxynél
Don Garber, az amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) ligaigazgatója megerõsítette, hogy David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol válogatott játékosa a futó szezon végéig, novemberig továbbra is az Egyesült Államokban fog játszani.
Garber elmondta még, hogy a bajnokság végeztével elképzelhetõ Beckham visszatérése Európába, ezzel azonban az idény befejezése elõtt nem kíván foglalkozni.
emlékszek, amikor még Lecce mezben 2:0-ra elintzéte az Intert 😄
Annó Bojinovból is kinéztem, hogy egy nagycsapatnál fog kikötni ahol biztos helye lesz. Hát nem úgy lett 😄

REAL MADRID

kraawz
kár, kíváncsi lettem volna rá már 1. évben 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
Keirrison
Barcelona -> Benfica (kölcsön)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Valerij Bojinov
Man.City -> Parma (kölcsönbe)

Christian Panucci
AS Roma -> Parma

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

vmvr
valahol olvastam, hogy a Wenger biztos azért adja el oda a játékosait, mert majd biztos õ fogja átvenni Hughes helyét😄😄😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

SLICK
túl sok nagy név nincs szabadon. Nehéz lenne bárkit odavinni, bár ott van az a pénz.
Madridban is csak egy Pellegrinit tudtak a padra ültetni, aki szintén jó középszerû edzõ, de nem biztos, hogy egy nagy nevekkel teli gárdát sikerre vezet majd. Bár bízom benne, hogy sikerül.

*lehet, hogy már...
szerintem még van egy éve bizonyítani, aztán ha nem lesz semmi belõlük, úgyis kirakják, hogy már félévkor 😄
vmvr
én már csak mark hughes személyét nem értem ebben a mancity-ben😄 õ egy jó középszerû edzõ, ha már ekkora neveket vesznek, akkor a sejkék szerezhetnének valami nagyobb nevet a padra.

SLICK
kiváncsi leszek kik lesznek még azok a sztárok :|

Még nincs vége

Mark Hughes elmondta, hogy Kolo Touré érkezésével még nincs vége a bevásárlásnak, és még fog "sztárjátékos" érkezni az Eastlands-re.
Menyus489
Hivatalos:

Gabriel Heinze

Real Madrid -> Olympique Marseille (árat még nem tudni, csak fizetést, 1,5 millió euró évente 3 évre)

Bátor fiú...

Matthew Prosac
Kulcsár Tamás
MTK -> Polonia Warszawa (kb £200.000)

9csöves9
Elano-Galata
Bojinov-Parma

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Oziris666
15milla?pff<#wow3>

SLICK
eddig is az volt, alig játszott :|

zaki
Husztinak akkor annyi...

kraawz
Rosina

Torino -> Zenit 7.5M euro

lassan minden kulcsjátékost eladnak az ágyúsok :S
5w0rdf15h
Wenger megõrült....kellett az a kurva új stadion b+....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
azzal ellentétben hogy az Ajax a tavalyi szezont kivéve mindig a bajnokság végéig harcol a bajnoki címért, mi meg egyre kevésbé :S

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
egyrészt arra kell a pénz, másrészt meg nem tudom. de Wenger még tavaly mondta, hogy annyira nem rózsás a helyzet, mert a stadiontörlesztés nagyon sokba kerül, éppen ezért van többek között a fiatalok kinevelése, majd eladása. kezdünk hasonlítani az Ajaxra...

ForzaInter
Biztos nincs pénzük, másképp nem adnának el egy riválisnak két kulcsembert, mondjuk nem értem miért pont nekik, mert ha vkit a nagy négyesbõl kiszoríthat a City azaz Arsenal, nem hiszem hogy másnak nem kellett volna Adebayor vagy Toure..

Yo, Bitch!

zaki
Minden tiszteletem Wengeré, de ezeknek az eladásoknak mi értelme van?
Kell a pénz a stadion törlesztésére, vagy mi van?

arsnl
most már hivatalos lett
http://www.arsenal.com/news/news-archive/kolo-toure-signs-for-manchester-city<#rinya><#rinya>

Bulykin
én angol csapatra számítottam, de ez se rossz😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bafetimbi Gomis
St-Etiene --> O.Lyon 5évre
15M €

jajj tényleg, pedig este néztem a képet, csak elfelejtettem linkelni
WuFraZselic
akkor már tisztázzuk az üzlet másik felét is <#idiota>

amugy félhivatalos; de valszeg estére Hleb -> Stuttgart kölcsönbe

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kraawz
persze, félrecsúszott, VIP meg nincs<#worship>

Álvaro Arbeloa
kraawz
Alvaro Arbeola

Liverpool -> Real Madrid

5 évre

vmvr
nem hivatalos még, egyik csapat sem erõsítette meg.

kraawz
<#zavart1>

szucsy89
city city....egyre erõsebb
Kolo Abib Touré
Arsenal -> Manchester City
kraawz
<#worship><#worship><#worship>