Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

majd amikor játszik egy szezonban 5meccset 😛

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

chelseafan
On August 5, 2009 it was confirmed the player would be joining Portsmouth on a season long loan.
On his Pompey Debut against Rangers at Fratton Park, he scored two goals in a two nil win.

Pompey - Piquionne??? mióta?

kraawz
😄DD

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

ez aztán nagy igazolás volt :S

hedonist
Mark Viduka

Newcastle -> Portsmouth

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ForzaInter
Palermo biztos visszavárja.😄

Yo, Bitch!

van még benne 1-2 jó év egy nagyobb csapatnál, aztán szerintem úgyis hazamegy valamelyik olasz középcsapathoz
meg igazából szerintem Toninál tökmindegy hányéves, mert szerintem nem fut egy meccsen 1,5 km-t😄

Igazi , tipikus befejezõcsatár. Megkapja labdát, lõ-fejel, gól vagy nemgól. Kb. ennyibõl áll. 😊

Bár ezt rohadt jól tudja.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ForzaInter
Az csak az hogy szerintük mennyit ér, ugysem annyiért kelne el, sztem 5-10 milka közt eladnák..

Yo, Bitch!

ForzaInter
Ja tényleg, azt hittem 76-os születésû, de 77-es.

Yo, Bitch!

3szémjegy😄

100 millió dollárról volt szó😄

Am Toni 32 éves😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

most néztem transfermarkton is annyit írnak rá, akkor lehet, hogy a kivásárlási ára ennyi
ForzaInter
Annyit kérnének? Jó játékos az oké, de már 33 éves, 16 millio pedig sok egy annyi idõs játékosért, akármilyen jó is, bár a Bayern szeret elriasztó árakat közöli, Riberynél is van 80 millio😄

Yo, Bitch!

16 millió az ára, ha jól olvastam és azért a fizetése sem két sóskifli naponta 😄
ForzaInter
Nem hinném hogy sokat kérnének érte.

Yo, Bitch!

na de a Westhamnek ennyi pénze van?
ForzaInter
Miért? Olasz edzõ van ott, és kiváló befejezõcsatár, mindehol ontotta eddig a gólokat, idei szezonja már nem volt vmi jó, de a környezetváltozás lehet jót tenne neki.

Yo, Bitch!

az eurosport szerint a Westham megkörnyékezte Luca Tonit, becsokiznék, ha odaigazolna...
volt már ha jól emlékszek, de nembiztos 😄
kraawz
berakom, mert nekem ez még új 😄

Pavel Pograbnyak

-> Stuttgart

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

szucsy89
ha tényleg igaz akkor <#eljen>
hedonist
Priskin Tamás

Watford -> Ipswich Town

állítólag £1,7 m

3 év + opciós jog további 12 hónapra

Legalább ide kezdõbe jön, Roy Keane lesz az új edzõje😊

hedonist
néha megesik, mint robinnyu a chelsea-é aztán manchesterben spanol már az arabokkal😊

😄DDDDDDDDDD
Matthew Prosac
"Szerintem már be lehet írni, ha azt nyilatkozza bármelyik vezetõ,h megegyeztek. "

rögtön az jutott eszembe hogy Mezei: Matthaus a Fehérvár edzõje xDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
Scott Sinclair
Chelsea -> Wigan on Loan

örülök, legalább játszik rendszeresen,és talán 1-2 év és beépülhet hozzánk. remélem nem hiú remények...

hedonist
Lehet,h még nem írták ki, mert fizikailag Hutnelaar nem írta még alá, mert nincs Milanóban. Szerintem már be lehet írni, ha azt nyilatkozza bármelyik vezetõ,h megegyeztek.

WuFraZselic
<#eljen>
remélem VdV lesz a következõ. vagy bármilyen irányító, csak ne Deco 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
Marko Arnautovic

Twente-->Inter kölcsönbe 1 évre, 9 millios opcioval.

Yo, Bitch!

Yulcsa
HIVATALOS: Az AC Milan bejelenti, hogy megállapodtak a Real Madriddal Klaas-Jan Huntelaar átigazolásáról.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

most ki kötözködik? én csak megnéztem mind a két csapat oldalát és még egyiken sem volt kint -.- fúúú de nagy kötekedés<#szomoru1>
5w0rdf15h
de mér pont oda....áh sokkal jobb csapatba is mehetne

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hedonist
kötözköthetsz,de ott lesz.

Galliani told Sky Italia: "The agreement has already been closed with Real Madrid. The Dutch player will be in Milan this evening (Thursday)."

szucsy89
persze ettõl még nem hivatalos tehát elvileg még nem kellett volna beírni
Rockynhooo
csak idõ kérdése, így vagy úgy én sajnálom nagyon.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
"Az üzlet megkötetett." - Galliani
egyik csapat oldalán sincs még hivatalos hír
Rockynhooo
Sajnálom hogy egy ilyen szintû játékosnak még az esélyt sem adtuk meg :| remélem sikeres lesz Milanoban <#wave>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hedonist
Klaas Jan Huntelaar

Real Madrid -> A.C. Milan

ForzaInter
Amelia

Palermo-->Genoa

Rubinho

Genoa-->Palermo

Yo, Bitch!

5w0rdf15h
csak kurvákra 😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Meghát Berlusconi, miniszterelnökként válság idején nem dobhat ki az ablakon 20-40 millió eurókat.

de ha nem hoznak el senkit, lásd pl cissokho, az is teljesítmégy?
LasCar16
csak üzletemberek... ha pl elhozzák Huntelaart 11 milláért , miközben 20at kértek elõször érte, akkor az már teljesítmény..

#acm

Matthew Prosac
idézem magamat, hogy értsd mennyi komolyság volt abban a megnyilvánulásomban, amire így reagáltál: post

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

miért baj, hogy rávilágítottam, h. más szemébe a szálkát...? 😊

Matthew Prosac
jobbulást

Paul Pogba