Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
tényleg? ja...!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

de most Tisza igazolt el, nem az említett focisták -.-
hedonist
mondjuk emiatt büszkék lehetünk Dzsudzsák az elsõ a goal.com szakírói szerint

off off

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
oké, de akkor ott van huszti, dzsudzsi, hajnal stb és a sok fiatal tehetség, pl a werder bremen ifjú titánja márkó😄

banok
Farkas II Balázs Dinamo Kijev -> Videoton (kölcsönbe)
Orosz Péter -> Lombard Pápa

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

azért mégis csak magyarok vagyunk... -.-
hedonist
jó sokat tudtok beszélni ilyen jelentéktelen focistákról😊 vagy csak én vagyok vele úgy,h ki a phast érdekel tisza tibor?😄

a DVTK-ban jól nyomta, meg még az elején az Újpestben is
LasDen
jó pár éve én aszittem több van benne szar játékosnál 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
na végre😄

chelseafan
Claudio Pizarro
Chelsea -> Werder Bremen

arsnl
Damien Duff
Newcastle -> Fulham

hát attól még Tisza is jobb... 😄
hedonist
Nemanja Matic (21 éves, Szerb válogatott középpályás)

Kosice -> Chelsea

£1.75 m

Rudee
A Debrecenbe igazolt Coulibaly-t fogja pótolni? Lõ vagy 6-8 gólt a szezonban, aztán csókolom. Bár nem is baj, legalább kikerül még a válogatott bõ keretébõl is. Remélem.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Gunnersboy
errõl beszélek, és õ az nb1 sztárja :|

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hát azért a steaua ellen szépen leégette magát
Gunnersboy
ez a realitás, túlvan sztárolva, de mégsem kell senkinek sem, "csak" egy Antwerpennek

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

galmat
így van, de a pepsifoci-n már kész tényként kezelték. Az NSO meg azt írja,hogy este ülnek le tárgyalni a szerzõdésrõl.

Saját véleményem: A Celtic érdeklõdésérõl is beszéltek már vele kapcsolatban, úgyhogy a belga 2. osztály hát..... még a holland 2.-nál is gyengébb. Oda szakmai fejlõdésért nemigen igazol,max több pénzért. Bár amilyen helyzetet kihagyott Bukarestben, hát jobb is hogy oda megy.

Több pénz, életszínvonal.

REAL MADRID

vmvr
belga másodosztály. abban mi a jó?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gunnersboy
még csak tesztelik én úgy tudom

galmat
Tisza Tibor
Újpest -> Antwerpen

arsnl
Stephen Hunt
Reading -> Hull
Kamel Ghilas
Celta Vigo -> Hull

hedonist
Michael Mancienne

Chelsea -> Wolverhampton

Kölcsön csak persze

Rockynhooo
egyre jobban csúszik lefele :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

zaki
Luis García

Atlético Madrid->Racing Santender

hedonist
tudtam, ez csak egy poén akart lenni, de ugy néz ki süket fülekre talált😄

5w0rdf15h

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hedonist
Nilmar? akkor hajrá villareal Sárgatengeralattjáró! 😄😄

A Fiorentina labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Cristiano Zanetti, a Juventus eddigi játékosa.

http://www.iq-teszt.hu/#19992 Európa legprofibb IQ tesztje!

Nalátod, én 10-15 meccs után kezdek atomszurkesz lenni😊 Addigra már eldöl ki lehet bajnok😊
De akár az utolsó fordulóba is lehet csapatot találni... 😛

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

5w0rdf15h
😄!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Nilmarért csengette a Villareal a története során a legtöbb pénzt
Fúbazmeg😄

naigen, a divatszurkolásnak is megvannak a hátrányai😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Gunnersboy
Nihat visszaigazolt a Besiktasba, viszont jött helyette Nilmar

ForzaInter
Botinelli

Samp-->San Lorenzo

Yo, Bitch!

Nihat, Rossi fixen elötte vannak.

Szóval megértem és még csak 20 év alatt van, szóval bármi lehet belõle.

hedonist
hát maximum a villarealt nem értem miért nem játszatták, kezd olyan lenni a foci,h nem adnak idõt kibontakozni senkinek, se edzõknek, se játékosoknak. de örülök,h a PL gazdagodik egy ilyen játékossal.a Hull meg tényleg baromi jól járt, altidore,meg legalabb kezdõ lesz.(ugye??? annak kell lennie😄)

Rockynhooo
ez egy olyan üzlet ahol mindenki jól járt😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hedonist
Jozy Altidore

Villareal -> Hull City on 1year Loan

De kemény, elég erõs lesz a Hull, jó kis playa ez a dzsozi.

ForzaInter
C. Zanetti

Juventus-->Fiorentina

Yo, Bitch!

íme a bizonyíték, hogy nyak nélkül is lehet focizni!

áááá tuti nem a pénz miatt... -.-
LasCar16
na a kólás hazatér

#acm

Matthew Prosac
nagyon szép catch! ez igen! (Bodnár)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

<#worship>

jah én is csak a Rangers meccsnél vettem észre h ott van 😊

banok
Bodnár László Salzburg -> Debrecen

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasCar16
RIP 😞(

de azért teszek be egy hírt: Rubinho, Genoa---->Palermo

#acm