18069
-
#9338 igaz bitch lett belőle -
#9337 Sven-Göran Eriksson
->Leicester City -
geo91 #9336 nincs ott szimpatikus csapat, így nem vagyok képes pártatlanként meccset nézni -
IXEMGabeo #9335 pedig sok stadionban (amik igencsak modernek) telt ház van, a bajnokság minden évben kiszámíthatatlan és rengeteg fiatal, afrikai játékossal van tele... -
IXEMGabeo #9334 simán kezdő lehetne, Van der Vaart kivételes tehetség akinek a Real Madrid szúrta el a karrierjét...Huntelaar is majdnem így járt ő is már azóta 2x váltott csapatot... -
geo91 #9333 francia bajnokság, ugyanmá :D nem nézem :D -
#9332 A Lyon menedzsere volt még utána, de egy ideje már tényleg nem edzősködött egyik klubnál sem. -
geo91 #9331 pool óta nem hallottam felőle :O -
#9330 Gérard Houllier
Free Agent -> Aston Villa
Nem visszalépés O'Neil után. -
#9329 Dehogy lenne kezdő maradjmá... -
#9328 Robben azért ment el, mert Mourinho taktikájába nem fért bele, egy akkor még csak vonalszélsőt játszani tudó Robben és sajnos ezért kellett eladni. -
#9327 azért 1 vdv szintű játékosnak nehogymár az pláne legyen h pl-be kezdő lesz:D
és nem egy komplett élcsapatba.
Chelsea-be is simán kezdő tudna lenni.
Tipikus az az átigazolás lehetett h átment mert ők hívták real meg gyorsan meg akart tőle szabadulni.
-
#9326 de nem lesz eltékozolt idő,miért lenne??? 1. premier league-ben lesz VÉLHETŐEN kezdő 2. nem is akármilyen csapatban,amelyik BL főtáblán lesz 3. ha BL-ben,és a PL-ben is jól tolja,akkor 1 év múlva megint sorban fognak állni érte a csapatok! Szerintem jó szezonja lesz,olyan 7-8 gól tippelek neki,meg vagy 15 gólpasszt,persze ezekhez folyamatosan játszania kell! -
#9325 Robbennek is kijött a real bukás után a lépés.
érdekes bl döntőt snejderrel egymás ellen vívták és a real nélkül:D
Azt se értem miért ment el chelseaból, amikor láttam játszani akkor kurva jó volt ott. -
#9324 Hát nem azért de vdv nehogy már ne tudják kezelni.
Amikor az Ajaxba volt már akkor is beférhetettt volna a nagy csapatokhoz, HSV-be ment ott mg mégjobban felhívta magára a figyelmet.
Most meg simán beférne, realról meg ne beszéljünk mikor ott c ronaldo,kaka meg ilyeneket vettek jó h pados...
Nincs bajom a spurshel, de itt csak eltékozolt idő lesz neki.
-
#9323 hát valakinek át kell venni a helyét -
#9322 azt te csak hiszed....ti elbuktok, addig a spurs felemelkedik....:D -
geo91 #9321 redknap lehet, hogy jó arcnak tűnik, de pár fuck off-al nem nyertek sem bl-t sem pl-t... :D mivel meg sem előztök majd minket a tabellán. :D -
#9320 beszarok ezeken az arsenalosokon :D de meglássák...fordulm még majd a kocka...:D -
#9319 amúgy van egy nagyon vicces dolog az Arsenalosoknál, ez egy "ünnepnap" a St. Totteringham's Day, nem meghatározott időpontban van az évben, akkor jön el, amikor a Tottenham már matematikailag képtelen megelőzni az Arsenalt a Premier Leagueben.
:D -
#9318 Egyértelmű, h én melyik csapatnak szorítok, de mégis szimpatizálok, az elvileg városi rivális Spurs-szel is, mert szimpatikus a csapat és Redknappet mindig is bírtam a true pig face fejével együtt is:D
és sztem jó, h bejutottak a BL-be.
amúgy, ha a HSV-ből minket választ sztem most kicsit feljebb sorolják és nálunk alapember lenne, lett volna Deco/Ballack helyett, de persze járhatott volna úgy is, mint robben mondjuk az is egy teljesen másik eset, hagyjuk is. lényeg a lényeg good luck Rafa! -
#9317 persze az Arsenalosok azért utálják a Spurst, mert a bajnokság végére már fostak, h beelőzi őket -
#9316 ha így állunk, akkor minden utálatomat mostantól az arsenal felé fordítom...:D -
#9315 dehogynem:D -
#9314 így van. pont ezért ment jó helyre. Mert szerintem a Real padról nem tudott volna egyből egy Chelsea kezdőbe kerülni. Így meg jól járt mert PL-be ment egy olyan csapatba akik az első négy helyért mennek ,ha itt mutat valamit jövőre simán viheti bárki. -
#9313 jólvan gunner fiam....csak me arsenalos vagy még nem kell utálni csakazér is a spurst.... -
Balázs 17 #9312 hát mivel sose voltak BLben:D
számomra ez az év legrosszabb focihíre, hogy bejutottak -
#9311 jaja:)
-
#9310 bérelt helye...hát persze... -
#9309 hát a spurst eddig nem nagyon láttam bl-be meg uefa-ba annyira vitézkedni.
Vdv egy élcsapatba való.Nem egy középcsapatba aminek bérelt helye van a nagyok mögött.
-
Balázs 17 #9308 itt sem fog éhenhalni:D -
#9307 ez mentalitás kérdése,VdV nem kurvult be,ezért inkább játszani akar mint pénzt keresni,arra ott van Dubai,meg a magyar parlament,ennyi -
#9306 én azér szívessen elüldögélnék a real kispadján azér a párezer €-ért....de hát ez egyértelmű :D -
#9305 +1,inkább leszek kezdőként 6. a spurssel,mint néha játszogatok egy dobogós Real-ban... -
#9304 ja a real padjáról a spurs kezdőjébe visszalépés... hát én inkább játszanék a blackpoolban kezdőként, mint a realban ritka csereként 10 percekre, mondjuk ebben benne van az is,h ez a Premier League. -
#9303 pont az ,hogy kiugrási lehetőség neki a padról. -
#9302 Lineker, Hoddle, Campbell, Sheringham vagy Gascoigne télleg nem vitték sokra...süllyesztő az apád ..... az....:D -
#9301 sokszor előfordultak már h az iylen tehetségek nagyklubbokba befürödtek és mentek el török,orosz meg kis csapatokhoz. -
#9300 eddig a tottenhambe aki ment nem nagyon jutott sokra.
Valahogy nem nagyon van sok esélyük főleg ha a city is összekapja magát.
És a tottenhem nem élcsapata.
realból ez neki visszalépés. -
#9299 na ez legalább feldobta a napomat (Y)