Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
hivatalos!
Adriano az AS Roma játékosa lesz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

basszus, ez tuti nem normális :S
Matthew Prosac
bocsánat, kicsit fáradt vagyok. egész pontosan 63/50 gól az és a kép:

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Seydou Doumbia
Young Boys -> Cska Moscow
http://www.zerozerofootball.fr/img/jogadores/58/63758_seydou_doumbia.jpg
60meccs/50gól a svájci ligában nem rossz ajánlólevél...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
"Ivorian striker Aruna Dindane is set to continue his career in the Qatari top flight. The 29-year-old joins Lekhwiya after a one-year loan spell at relegated Premiership side Portsmouth."

Õ sem vitte túlzásba a további karrierépítést 😊

Matthew Prosac
nem maiak, de még nem voltak beírva:

Jeremain Lens (csatár)
Az Alkmaar - PSV Eindhoven

Dirk Marcellis (védõ)
PSV Eindhoven - Az Alkmaar

Matthew Prosac
Kasper Schmeichel (kapus)
Notts County -> Leeds United
még nem hivatalos, de már mindenben megegyeztek

Rudee
Stefano Cincotta
Eint. Frankfurt -> Offenbach
2012.06.30-ig írt alá az U19es válogatott védõ

Szar Bayern, szar Bayern :)

banok
Stieber Zoltán
Koblenz-» Aachen

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
Mourinho -> Real Madrid
kraawz
Nacho Novo

Rangers -> Sporting Gijón

Steven Reid

Blackburn -> West Brom

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

gabber_saviola
Domenico Di Carlo
Chievo->Samp

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oziris666
Most nyáron igazolják csak a francia Grenoble-bõl...

bakkerman
játszott õ egyáltalán? :S nem követtem a Valencia meccseit

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Oziris666
Sofiane Feghouli azért nemrossz játékos...

tudtam, hogy korán bekezd a Hoffenheim 😄
Rudee
Peniel Mlapa
1860 München -> Hoffenheim
2013.06.30-ig

Szar Bayern, szar Bayern :)

Matthew Prosac
majd igazolnak a Grenoble-tõl, ahogy ezen a nyáron már egyszer megtették a szerencsétlenek..

limperatore
remélem régi önmagát hozza

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

hedonist
Tényleg nincs csatáruk, na vajon mi lesz ott?😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
Armin Veh (edzõ)
-> Hamburg

Michel Preud'homme (edzõ)
Gent -> Twente

Gregorio Manzano (edzõ)
Mallorca -> Free Agent

Matthew Prosac
Hivatalosan még nem erõsítették meg, de brazil lapértesülések szerint szinte biztosan visszatér Olaszországba a Flamengóval szakító Adriano. Az Internazionale egykori csillaga ingyen igazolhat a Romához.

kraawz
támadó nélkül a valencia..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Forza Italia
Zigic
Valencia---->Birmingham 6m font

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
te am végülis érted a Chelsea dolgait? 😄DDDDD

azannya, tudsz valamit... 😄
szucsy89
te ezt most komolyan gondoltad?😄D
limperatore
asszem akkor már nem is kell válaszolnom 😄 eléggé árnyékon vagy itt pár témában 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Oziris666
te nagyon vakon vagy hallod😄
1.Grantet lehet fikázni de Bl döntõbe vitte a csapatot!
2.Scolarival meg minden nagytól kikaptunk(és nemis kicsit),Pool,ManU,Arsenal...
3.Hiddinknek szerzõdése volt az oroszokkal, hiába akart maradni a papír kötelez!
4.A Reál olyan edzõbuktató h a nem búkott edzõt is kibasszák mindig😛 (Capello)
Nézz már utána a dolgoknak mielött butaságokat írsz...

Tyler1
portugáloknál imádtam, nagyon jól vitte a csapatot. jó lenne ha újra visszatérne európa elitjébe.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

miilann04
bajnok lett a bunyodkorral.
és az hogy abramovics fél év után elküldte a chelseatõl nálam egyáltalán nem jelenti, hogy megbukott volna, ugye mindenki tudja, hogy az edzõk edzõjétõl, a méltán híres(not!) avram granttõl vette át a csapatot, ha maradhatott volna szezon végéig sztem még hosszabbítanak is vele.
amugy meg akkor hiddink is megbukott a chelseanél? mert akkor a chelsea edzõbuktatóbb csapat mint a real valaha volt vagy lesz.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

limperatore
bírtam scolarit nagyon a válogatottaknál mert ott nagyon értette a dolgát, de chelseanél megbukott meg ezek szerint itt is

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Szerintem a nyugdíját megkereste😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

limperatore
milyen eredményt ért el ott? van vmi hír róla?

gabber_saviola
Scolari lelépett Bunyodkorból <#vigyor1>

Matthew Prosac
Fran Mérida
Arsenal -> Atl. Madrid

Matthew Prosac
"Laurent Blanc will coach the French national team after the world cup"

arsnl
Blanc akkor válogatotté lesz?

Matthew Prosac
Jean Tigana (edzõ)
-> Bordeaux

Mouhamadou Dabo(23 éves,francia)
Saint-Étienne-->Sevilla

bakkerman
mármint fizetésbe

bakkerman
szerintem ennyit megadna a red bull ny is,és akkor inkább amcsiba menne Titi,bár kitudja...

Matthew Prosac
West Ham United are still waiting for Thierry Henry's reply after the club offered him a two-year deal worth around £75,000-a-week. The deal would make Henry the highest-paid player in the history of the club.

The former Arsenal striker wants to leave Barcelona and has been linked with a move to Major League Soccer side New York Red Bulls. But West Ham joint chairman David Sullivan would love to see Henry at Upton Park and has made a bid to lure the Frenchman.

Hmm, érdekes lenne 😊

SLICK
Villa nem örül túlságosan 😄

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

arsnl
Marouane Chamakh
Bordeaux -> Arsenal ingyér

Matthew Prosac
Gabriel Tamaº (26 - védõ - román)
Auxerre -> West Bromwich

Matthew Prosac
Friedhelm Funkel (edzõ)
Hertha -> Bochum