18069
-
#17264 Érdekes h egy német újság teljesen reálisan leírja h mennyire jól járt a Frankfurt hiszen jorábbi csapatában a hannoverben sk gólt lőtt igazai vezér volt.
a hazai lapok meg kb lehúzzák folyamatosan. menjenek a pi**ba. -
#17263 Huszti Szabolcs
Csangcsun Jatai -> Eintracht Frankfurt -
#17262 Hivatalos. Pep a szezon végén távozik. Carlo helyettesíti majd.
Utoljára szerkesztette: 6unn3r, 2015.12.20. 13:38:29 -
#17261 Es mindezek mellett TOVABBRA SINCS semmi hir arrol,hogy Pinyö merre folytatja a karrierjet...nonszensz a mai ujsagiras basszameg! -
#17260 mihajlovics
-
#17259 Olyan vicces. Mármint a média. Egyes vezető sportlapok meg vannak arról győződve, hogy a Chelsea már megállapodott Carlo Ancelottival, akinek a segédje Shevchenko lesz. Más vezető sportlapok viszont azt írják, hogy Carlo nem a Chelseavel, hanem a Bayernnel állapodott meg, mivel Pepnek szándékában áll az idény végén lelépni Münchenből, hogy kipróbálja magát a Manchester City edzőjeként a Premier League-ben. Mindezek mellett, belsős londoni forrás szerint már javában folynak a tárgyalások Abramovics és Juande Ramos között. Hogy a lista ne legyen hiányos, felmerült pletyka szintjén még néhány név: Simeone, Capello, Conte, Emery, Rogers.
Utoljára szerkesztette: 6unn3r, 2015.12.17. 23:15:43 -
#17258 Hiddink -
#17257 Mourinho off. Ki lesz az utódja? -
#17256 Na neki a golrekordjat senki se fogja megdonteni az biztos :D -
#17255 Nem nagyon esett szó róla, de időközben visszavonult Rogério Ceni is.
Ha hinni lehet a statisztikáknak, akkor 1231 (!) mérkőzésen lépett pályára és kapusként 131 gólt szerzett. Híres volt ugye nagy szabadrúgás góljairól. 42 évesen akasztotta szögre a csukát és a kesztyűt.
-
#17254 Ismerős.
Telik az a rohadt idő. .-)) -
#17253 Komoly hogy megy az idő,nem is olyan régen ezekkel a srácokkal még a CM-ben/FM-ben/FIFA-ban bohóckodtunk,most meg már edzők :D
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.12.04. 16:54:27 -
#17252 Jimmy Floyd Hasselbaink meg a QPR menedzsere lett.
-
#17251 Azta,az meg megnagyobb durvasag :D Neville brothers on tour Valencia :DD -
#17250 wtf. occse meg az asszisztense. -
karajjj #17249 Azt olvastam, hogy csak vasárnap este érkezik, addig a tesója helyettesíti. -
#17248 Én lefordultam a székről,és pont ellenünk kezd a hétvégén -
karajjj #17247 Pfúúú, az nem semmi! :D -
#17246 Gary Neville a Valencia új menedzsere a szezon hátralévő részében.
-
#17245 Klopp lesz -
#17244 Pinyö meg mindig szabad... -
#17243 Brendan Rodgers
Liverpool--->free agent -
#17242 Sajnos ez van...vagy igazodik hozza egy menedzser,klubtulaj,es azt mondja oke,ez van de kellenek a jo jatekosok es belenyul a tarcaba,vagy nem adja meg magat. Nincs aranyossagban az elkoltott penz az eredmenyekkel ez teny ( City ), de tobb olyan pelda van hogy amelyik csapat meg soherkedik,es nem igazodik a piachoz,az nem fog elerni semmit. -
#17241 hagyjuk az árakat. Évek óta ez van, felesleges rinyálni miatta.... -
#17240 Most őszintén. Sterling 60+ millió, De Bruyne 75 millió, Martial 50+ (?) millió....
Nem normális a világ ezekkel az árakkal. Alexis meg Özil ebben a tekintetben áron alul érkezett.
De mégis hova kellett volna még mezőnyjátékos? A vkp posztot elismerem, old story. Talán klasszikus csatár. Talán. De kit? Benzema? 90 milláért? LoL Bírom Benyát és el tudnám képzelni Londonban, de nem ennyiért. Akkor kit? Falcaot kölcsönbe? :D Mondjatok már olyan klasszikus csatárt, aki le is tett már valamit az asztalra, folyamatosan bizonyítja képességeit és nem egy egyszezonos csodajátékos és akit értelmes áron meg lehet szerezni! Szerintem a keret adott. Nem azt mondom, hogy nem lyukas, de tele van sokoldalú játékossal. Én személy szerint elégedett vagyok a kerettel, és ha tartósan meg tudnák tartani egyénileg és csapat szinten is a jó formájukat, akkor a világ legszebb futballt játszó csapatai közé tartozhat az Arsenal. Sőt, máris oda tartozik, csak a folytonosság, a stabilitás hiányzik. -
#17239 Es meg igy es behozza majd a bringat az elso 3ba, az lesz a vicc. -
#17238 biztos olyan, mint mamám volt. Koszos, alig jó, de működik, akkor minek újat venni.... -
#17237 jó...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#17236 http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-ibra-kiakadt-ibra-kiosztott-ibra-kivonult-video-2435871
klasszik ibra :D -
#17235 a semmire szobrot, az aztán a munka :D -
#17234 Ez a best kifogasa wengernek :D Ha egyszer szobrot kap a stadionjuk elott biztos ez lesz rairva :D -
#17233 utóbbi -
#17232 mert nem volt olyan játékos, aki elérhető lett volna és erősítést jelentett volna a csapatnak. Vagy csak idióták dolgoznak ott és nem találtak egyet se.... -
#17231 szegény szurkolók
h nem húzták még faszra? -
#17230 az arsenal meg nem igazolt mezőnyjátékost :DDDDD
wenger pro -
#17229 vicc hogy milyen pénzeket költ az mu 0 játékosokra :D -
#17228 legutóbb én már messze nem ilyen vad számokat olvastam, ezek az első hírek voltak még tegnap és azok se komoly forrásokból. Én ma már azt olvastam h még az 50m-t se most fizeti a klub hanem ennek is csak egy részét fizeti idén. a bónusz feltételek meg enyhén szólva erősek ami esetén fizetni kéne, gólkirályi cím (első három évben), legjobb fiatal (első három évben) aranylabda stb..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igazat talán soha nem tudjuk meg mert a United nem nagyon szokta reklámozni de az ilyen francia meg angol blikk híreket el kéne elfelejteni, meg vicc h "a legjobb" magyar sportújság is leragad ezeknél
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.09.01. 19:42:04 -
#17227 balfasz mu -
#17226 (50 millio kápé,ha teljesulnek bizonyos feltetelek akkor kapjak meg a plusz 30-at) -
#17225 Anthony Martial
AS Monaco -----> Manchester United
80 millio euro
Forras: MU hivatalos oldala