18069
11516154541516784228.jpg
  • karajjj
    A Real Madrid hivatalos közleménye az ügyben.
    Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége.
  • Rockynhooo
    Meg is csapták az Arsenalt meg a Poolt. Jó kis csapat lesz ebből!
  • Darthmushroom
    Song
    Barca-->West Ham kölcsön

Victor Moses
    Chelsea-->West Ham kölcsön

Jelavic
    Hull-->West Ham

Nálam kérdés nélkül ők voltak a nyár győztesei a premier ligában. Egész nyáron jól erősítettek, nem csak a "hajrában".
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.09.01. 12:43:35
  • Rockynhooo
    Akkor minek vették meg Navast ? Örökre padra? Ismét egy ember akinek frankón elcseszik a karrierjét :D Volt egy iszonyat jó vb-je , amikor mehetett volna simán kezdőnek bárhova. Most, hogy elment Casillas, simán meg kellene kapnia az esélyt...
  • Darthmushroom
    am messze nem biztos h MU hibája, csak találgat a sajtó, van nem egy olyan hír is a Madrid hibája, sőt a legutóbbi hír is az h Madrid hibája, ők késtek a papírokkal .
  • szucsy89
    ebből még balhé lesz, mekkora troll az mu:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Darthmushroom
    szerintem nem kell aggódni, ha barca tud úgy igazolni h elvan tiltva azt a pár perc késést elfogják nézni és ma/holnap DG madrid játékos lesz
  • LasDen #17217
    De Gea ügy... AS are now reporting Manchester United DID send their documents on time but in a format that could not be opened in Spain!

erre szavak nincsenek :D
  • bakkerman
    Hihetetlen nagy fejlődésen ment át,szerintem akkor még a Chelseanél se láthatták az edzők meg a vezetők,hogy mi lesz belőle,szóval őket nem nagyon lehet okolni,én viszont féltem a srácot mert a City-nél ő is csak egy lesz a sok sztárocska között...még nem kellett volna váltania
  • zaki
    Jonny Evans

MU->WBA

Kingsley Coman

Juve->Bayern (kolcson 2 evre, veteli opcioval)

Dante

Bayern->Wolfsburg
    Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.08.30. 21:38:25
  • zaki
    Chelsea jo nagy barom volt anno...
  • bakkerman
    Kevin De Bruyne
    Wolfsburg -----> Manchester City
    75 millió €
  • Grove4
    Még a csapatbuszt is eladták. :DDDD
  • bakkerman
    Galliani Berlu helijével közlekedik, nincs penz csapat jet-re :D kell a penz Balo pszichologusara
  • limperatore
    legalább telik nem úgy mint gallianiéknak :D
  • szucsy89
    interéknél csak ilyenre telik :DDDDDD
  • LasDen #17208
    ez valami mini repülő? :D
  • limperatore
    Perisic -> Inter
  • ForzaInter
    Nekem nincs velemenyem, mint Marvin-nak.
  • smith09 #17205
    Köszi !! Ez a srác Hamburgban is a legjobb játékosnak számított. Sok sikert neki !!
  • LasDen #17204
    Tőzsér
    sehonnan--->>QPR
  • karajjj
    Igen, onnan ment a Leverkusenbe.
  • smith09 #17202
    Ez az a srác aki a hamburgban játszott korábban ??!
  • szucsy89
    ibra majd jövőre jön ingyen :)
  • karajjj
    jajmár, kicsinyes vagy, csíkszemű mindegyik! :D
  • bakkerman
    mondjuk ő dél koreai,de üsse kavics Amúgy igazad van,99% marketing szempontok alapján vették meg,szerintem nem is lesz stabil kezdő
  • karajjj
    Biztos isteni a szezámos csirkéje, más pozitívumot nem tudok felhozni. (Najó gondolom itt a kínai rajongókat vették meg, nem a játékos értéke ennyi.)
  • limperatore
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • bakkerman
    Son Heung-Min
    Leverkusen -----> Tottenham
    30 (!!!) millió €

• karajjj
  • bakkerman
    BL-ben kivi leszek rájuk,pont össze is kerültek a Juveval,na meg ott lesz még a $ity is
  • karajjj
    Fernando Llorente
    Juventus >> Sevilla
    gyakorlatilag ingyen
  • bakkerman
    Pedig tehetseges volt palyaja elejen,fizikuma is olyan volt hogy barhol megallja a helyet,csak agya nem volt,es ez latszik is a karrierjen. Milanbol kovetkezo allomas azsia lesz,vagy amerika.
  • limperatore
    tehetséges volt
  • Mor3llo
    tehetséges a lófaszt, jó volt a korosztályos válogatottban, bevágott néhány tizenegyest, utána meg rúgott 2 gólt a németek ellen. Ha Nikolicsot beállítjuk az olasz válogatottba, szerintem ő is összehoz néhány év alatt egy ilyan kifutott meccset
    Nála ezerszer tehetségesebb focisták rohangálnak manapság.
  • LasDen #17189
    ez mindig így van magasabban jegyzett játékosoknál. Egyre kisebb és kisebb csapatokhoz fog kerülni, ahogy nem teljesít. Bár a Milan nem akkora lelépés, mint amit vártam. A Milannál nem megy, akkor jöhet az említett usa, kína, kelet vonal. De ha nem jön össze, akkor a Genoa, Palermo fajta közép csapatotk fogják leigazolni. Utána meg már csak ilyen Catania, Cagliari féléknek fog kelleni csak. Azután meg kvázi bárhova...
    Pénze nem lesz, mert túl hülye ahhoz, hogy félre tegye. Szóval oda fog menni, ahol a pénz.

Amúgy nem mondanám, hogy nulla tudású. Tehetséges gyerek, csak fogta és elszarta a tehetségét...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.08.25. 11:11:26
  • Mor3llo
    hihetetlennek tartom, hogy erre a félnótás baromra még mindig van kereslet
    az utóbbi évek legnagyobb kóklere, nulla tudással
  • karajjj
    A csúcs a Honvéd lenne!
  • zaki
    Semmi problema. Ha nem valik be, meg ott van Oroszorszag, Kozel-Kelet, Kina, USA. Figyeljetek meg, vegig fogja jarni szinte mindegyik helyet rovid idon belul. Ha nagyon jol teljesit, 30 korul meg talan a Haladasba is eljuthat, hogy megkoronazza a karrierjet.
  • karajjj
    Szegény Mario nem focista, csak egy bohóc. Teljesen mindegy, hogy mit tud a labdával és mennyire tehetséges, amíg ekkora bohóc, semmire sem fogja vinni bárhova is igazol. Az első pár évben poén volt, csak azóta eltelt az idő és még mindig nem nyújtott a pályán semmi olyat, amivel kiemelkedne akár csak egy középcsapatból is.