Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valakinek van valami pontosabb információja a Forlan Juve ügylettel kapcsolatban?
Joe Cole --> Liverpool (4 évre)

NS szerint ki van rakva a Pool honlapjára, de nekem nem tölt be az oldal tehát megerõsíteni nem tudom.

REAL MADRID

gabber_saviola
Olaszországban csak akkor lesz hivatalos egy transzfer, hogy ha a FIGC-hez bármilyen formában beérkezik, és ez hétfõ reggelig nem történt meg. Mellékesen az Interrel nem is tárgyalt, sem Õ sem az ügynöke.

De feladom, mert érthetetlen vagy.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
eddig kb 4 oldalon is fennt volt a hír,már õ is nyilatkozott,hogy az Intert azért kosarazta ki,mert ott nem biztos a kezdõ 11-ben való szereplése. Szal szerintem ez már tény ez a transfer

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
Még mindig nem hivatalos Cavani átigazolása. Igaz, hogy már mindenben megegyezett mind három fél, de még senki nem írt alá, semmilyen hivatalos okmányt. Majd ha a Tuttomerkátón kint lesz, hogy "ufficsálé cavani frima napoli", majd akkor átigazolt.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
Korcsmár Zsolt
Újpest-----> Brann (kölcsön)

ezen meglepõdtem...

Matthew Prosac
Timmy Simons
PSV Eindhoven -> Nürnberg

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Leo Franco
Galatasaray -> Real Zaragoza

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

SLICK
elsõnek ránéztem, azt hittem Puyol

bakkerman
sokat ér a nagy stadion,ha eredmény meg nincs 😊 lsd Arsenal

lehet, h stadionra gyûjtenek 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Oziris666
A poolnak marad vajon játékosa szezonkezdésre?😛

Matthew Prosac

bakkerman
Edinson Cavani
Palermo------>Napoli 17m€

Matthew Prosac
Santiago Garcia
Rosario Central -> Palermo

Matthew Prosac
Efrain Juarez
UNAM Pumas -> Celtic

LasDen
Insúa
Pool--->>>Viola

bár még nem hivatalos de a felek között megegyezés van már...úgyhogy jó úton halad a dolog....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
no,erre nem is gondoltam!!!

na ebben már van logika. 😉
Matthew Prosac
azért, hogy ha csak egyikük is nagyon jól szerepel és esetleg külföldrõl le akarják majd igazolni, pénzt is lássanak belõle. gondold el, ha 1 éves szerzõdése van, akkor ingyen fog menni, ha viszont 3 éves, akkor ki kell vásárolni.

hedonist
végre vki aki észreveszi😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

zaki
Marek Heinz

Kapfenberg->Ferencváros 2 évre

SLICK
kár érte 😞

hedonist
ja...

amúgy, ha te/ti nevezitek a Real-t annak, akkor, ha vki a City-re mondja ezt egy szavad nem lehet.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
konrétan patkány feje van 😄

#8126: ehhe,új fmbe várós lesz a leverkusen 😄

LasDen
silva se az arcával hódít 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bazz amikor még csak a szöveget láttam, megállt a szívem egy pillanatra. :C
ne ijesztgess! 😄
jAsOn VoOrHeEs
A Barca pedig leigazolta Fabreagas-t. 😛

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs

<#wow2>
jAsOn VoOrHeEs

jAsOn VoOrHeEs
Carlos Bocanegra
Rennes -> AS Saint-Etienne
500.000 font

bakkerman
a wolf idén nyáron is keményen igazolgat,az autógyártó elég rendesen pumpálja oda a casht

Mario Mandzukic
Dinamo Zagreb-->Wolfsburg(7 m)

jAsOn VoOrHeEs
Frédéric Piquionne
Lyon -> West Ham United
1 millió font

jAsOn VoOrHeEs
Pablo Edson Barrera Acosta
Pumas de la UNAM -> West Ham United
4 millió font

passz.. lehet, hogy 1 éves szerzõdést meg nem fogadták volna el...
bakkerman
azt nem értem,hogyha 1 év múlva ebbõl legalább 2-õt szerzõdés bontással elküldenek(márpedig elfognak,magyar csapat a honvéd),akkor mi a faszért iratnak velük alá 2-3 éves szerzõdéseket,ha utána perkálhatják a végkielégitést????

#8110: igen,határozottan Tevez is elvan temetve,meg úgy az egész csapat egy temetõ,csak 5. lettek a PL-be :/

LasDen
nem szeretem az ilyen vándorjátékosokat....általában akkor velük van a baj...ez a barcelonás srác meg rédekes...de ha sérülése miatt került hondvédba akkor nemtom 😄

Öt új játékossal erõsített a Honvéd. 😊
Mielõtt valaki hõbörögne a külföldiek miatt, több saját nevelésû magyar ifi is csatlakozott idén a felnõttcsapathoz.

Sadjo Haman: A 25 éves kameruni védõ 2007-ben vette kezébe a vándorbotot és meg sem állt Diósgyõrig. Fél év után Újpestre került, majd a szerzõdés lejárta után a lila-fehéreket kupameccsen megtréfáló FC Vaduzhoz igazolt. 2010 elején visszatért Diósgyõrbe, innen igazoltuk 3 évre. Sadjo 2008-ban egy alkalommal hazája válogatottjában is pályára lépett..

Jovica Stokiæ: A 24 éves bosnyák középpályás hazája U21-es válogatottjában többször is szerepelt. A bosnyák FK Modrièa csapatától került hozzánk. A felkészülési mérkõzéseken jó benyomást tett a szakvezetésre. Képes helyzetbe hozni a társai, és a kapu elõtt sem jön zavarba, amire a DAC és a Panionosz hálójába lõtt gólja a bizonyíték. Két évre írt alá szerzõdést.

Danilo Cirino de Oliveira: A brazil támadó 2006-ban a lengyel Pogoñ Szczecin csapatánál kezdte európai pályafutását, majd a cseh FK Pribram, tavaly pedig a szlovák Spartak Trnava gárdáját erõsítette. Danilo nem ismeretlen Morales mester számára, mert a nyurga csatár a cseh csapatnál már dolgozott együtt a brazil légióssal. A csatár 3 évre kötelezte el magát a Honvédhoz.

Alfi Lacalle Conteh: A sierra leonei apától, és spanyol anyától származó játékos Barcelonában született. Tiz éven át játszott a Barca különbözõ utánpótlás csapataiban. Többszörös spanyol és katalán utánpótlás válogatott. A Barcelona B csapatától családi okok miatt Sierra Leoneba ment, majd másfél év után a hellén Kavala csapatához igazolt. A jól induló görög karriert egy sérülés törte ketté. Sérülésébõl felépülve Magyarországra vezetett az útja. Nyíregyházán eltöltött fél év után érkezett próbajátékra a Honvédhoz. A ballábas játékosra csatárként számíthat Massimo Morales edzõ. A légióssal 2 éves szerzõdést kötött a Honvéd.

Karim Rouani: A marokkói származású labdarúgó a francia Lille városában született. A francia és belga alacsonyabb ligákban edzõdött játékos 2009-tõl volt a portugál GD Chaves játékosa. Elõzõ csapataiban két alkalommal is 20 gól felett teljesített egy szezonban.
A 28 éves csatárral 3 éves szerzõdést kötött a klub.
zaki
<#falbav>
sry<#zavart1>

limperatore
8111 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

zaki
Adriano Correia

Sevilla->Barcelona

gabber_saviola
Holnap aláír a nápolyiakhoz.

limperatore
de be is bszna ha az Interbe jönne, ennyi pénzért drága lenne padoztatni!
meg van egy pár támadó a csapatnál

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

arsnl
Adriano Correia Claro
Sevilla -> Barcelona

hedonist
na még 1 a temetõbe.

De még nem hivatalos.

REAL MADRID

Forza Italia
Kolarov
Lazio---> Manchester City

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ahogy ibra fog villa mellé, pont úgy