Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NS szerint ki van rakva a Pool honlapjára, de nekem nem tölt be az oldal tehát megerõsíteni nem tudom.
REAL MADRID
De feladom, mert érthetetlen vagy.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Újpest-----> Brann (kölcsön)
ezen meglepõdtem...
PSV Eindhoven -> Nürnberg

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Galatasaray -> Real Zaragoza

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Palermo------>Napoli 17m€
Rosario Central -> Palermo

UNAM Pumas -> Celtic

Pool--->>>Viola
bár még nem hivatalos de a felek között megegyezés van már...úgyhogy jó úton halad a dolog....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
amúgy, ha te/ti nevezitek a Real-t annak, akkor, ha vki a City-re mondja ezt egy szavad nem lehet.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
#8126: ehhe,új fmbe várós lesz a leverkusen 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ne ijesztgess! 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Rennes -> AS Saint-Etienne
500.000 font

Dinamo Zagreb-->Wolfsburg(7 m)
Lyon -> West Ham United
1 millió font

Pumas de la UNAM -> West Ham United
4 millió font

#8110: igen,határozottan Tevez is elvan temetve,meg úgy az egész csapat egy temetõ,csak 5. lettek a PL-be :/
Mielõtt valaki hõbörögne a külföldiek miatt, több saját nevelésû magyar ifi is csatlakozott idén a felnõttcsapathoz.
Sadjo Haman: A 25 éves kameruni védõ 2007-ben vette kezébe a vándorbotot és meg sem állt Diósgyõrig. Fél év után Újpestre került, majd a szerzõdés lejárta után a lila-fehéreket kupameccsen megtréfáló FC Vaduzhoz igazolt. 2010 elején visszatért Diósgyõrbe, innen igazoltuk 3 évre. Sadjo 2008-ban egy alkalommal hazája válogatottjában is pályára lépett..
Jovica Stokiæ: A 24 éves bosnyák középpályás hazája U21-es válogatottjában többször is szerepelt. A bosnyák FK Modrièa csapatától került hozzánk. A felkészülési mérkõzéseken jó benyomást tett a szakvezetésre. Képes helyzetbe hozni a társai, és a kapu elõtt sem jön zavarba, amire a DAC és a Panionosz hálójába lõtt gólja a bizonyíték. Két évre írt alá szerzõdést.
Danilo Cirino de Oliveira: A brazil támadó 2006-ban a lengyel Pogoñ Szczecin csapatánál kezdte európai pályafutását, majd a cseh FK Pribram, tavaly pedig a szlovák Spartak Trnava gárdáját erõsítette. Danilo nem ismeretlen Morales mester számára, mert a nyurga csatár a cseh csapatnál már dolgozott együtt a brazil légióssal. A csatár 3 évre kötelezte el magát a Honvédhoz.
Alfi Lacalle Conteh: A sierra leonei apától, és spanyol anyától származó játékos Barcelonában született. Tiz éven át játszott a Barca különbözõ utánpótlás csapataiban. Többszörös spanyol és katalán utánpótlás válogatott. A Barcelona B csapatától családi okok miatt Sierra Leoneba ment, majd másfél év után a hellén Kavala csapatához igazolt. A jól induló görög karriert egy sérülés törte ketté. Sérülésébõl felépülve Magyarországra vezetett az útja. Nyíregyházán eltöltött fél év után érkezett próbajátékra a Honvédhoz. A ballábas játékosra csatárként számíthat Massimo Morales edzõ. A légióssal 2 éves szerzõdést kötött a Honvéd.
Karim Rouani: A marokkói származású labdarúgó a francia Lille városában született. A francia és belga alacsonyabb ligákban edzõdött játékos 2009-tõl volt a portugál GD Chaves játékosa. Elõzõ csapataiban két alkalommal is 20 gól felett teljesített egy szezonban.
A 28 éves csatárral 3 éves szerzõdést kötött a klub.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
meg van egy pár támadó a csapatnál
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
Lazio---> Manchester City
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa