Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet még valahol igazolni éjfélig, vagy már zárták a piacot?
Matthew Prosac
sok lesz már az off...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ForzaInter
dehogynem, valahova általában a mûködõ szurkolói csoportok bevannak jegyezve.. én nem hiszem hogy megvan oldva, inkább azt mondanám visszaszorították valamennyire, de megoldva nincs, olyan ez mint a maffia felszámolni soha nem lehet, csak visszaszorítani, de most már tényleg befejezem mert Monoton bannol😄

Yo, Bitch!

Rockynhooo
ultrák hoolok 3.félidõbe gyertek már át 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hedonist
sose volt hivatalosan bejelentve, ez nem így van ismerik névrõl arcrõl ezeket az mebereket angliában, nem tudnak bemenni a meccsekre, nem lehet szezonbérletük, hidd el ez meg van oldva, stadionon kívûl és attól is kilóméterekre verik egymást össze, azzal nincs is baj, tegyék csak...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ForzaInter
ez is baromság, szal mindegy..

minden szurkolói rétegben vannak ilyenek, balhét az ultráknak kb 10% csinálja.. ez az angliában már megoldották meg egy nagy baromság, nyilván nagy a szigor, de a balhé megvan attól, csak nem a stadionban, sok huligánt is kitiltottak meg a csoportokat is betiltották de ettõl még jelen vannak a stadionba, és mûködnek a csoportok, csak annyi hogy pl chelsesek nem viszik a headhunters drapit, és nincs bejelentve hivatalosan a csoport mûködése... millwall-west ham balhéra ami nem rég volt gondolom emlékszel, olaszország stadionba ekkora balhé nem volt legalább 5 éve.. de ha valaki tud attól várom a példákat és a videokat, de pont multkor néztem egy videot asszem 2007-es vagy 08-as volt, de lényegtelen.. ahol a kapu mögött a 2 brigád összeverekedett, hull city volt az egyik tábor az tuti.. olaszországban a stadiononokban semmivel nincs több balhé mint angliában, amugy is nehéz lenne mert a 2 keménymag nagyon távol van egymástól, ha van is balhé az se a stadion közelében van.. csak a média felfújja az egészet..

Yo, Bitch!

válság van 😄
hedonist
részemrõl itt vége.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
borzasztóan halott a piac. pár éve ilyenkor jöttek a legdurvább átigazolások, tucatszám.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
azt tedd csak idézõjel közé, amit tényleg kimásolsz ugyanis nem azt írtam..

"irtanák a feketéket"

én feltételes módban írtam és még helyesírási hibát is bele írtál, mert az irt ige rövid "i"-vel van😊

limperatore
töri szak :AS:SAD:S_D?:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
Annak ellenére, hogy tisztába vagy a kettõ különbségével még is lenáciztad õket, mikor fasiszták..

"írtanak feketéket"

áááá, ez mindent visz geci😄DD azt hiszem itt abba is hagyhatjuk.. ugyis off

Yo, Bitch!

Ha lehet privátban folytassátok, Köszönöm.

REAL MADRID

hedonist
Mivel töri szakot végeztem teljességgel tisztában vagyok a kettõ közti különbséggel😊 köszönöm az oktatást, élmény ilyen gyerekektõl..

az igaz,h nem túl sokat foglalkozom az olasz helyzettel, de azt tudom, hogy hogyan viselkednek a kemény szurkolók, élnek Nápolyban barátaim, akik mesélik mindig, ha focimeccs van akkor a végén abban a pár órában inkább mindenki otthon marad, nem ritka, h késelgetik egymást a Laziosok az ellenfeleikkel, irtanák a feketéket, szóval azért szó se róla...

ForzaInter
Fogalmad sincs az olasz helyzetrõl inkább ne szólj bele..

Az ultrák nem vandálok és nem nácik olaszországban hanem fasiszták, hiába mossátok ti antifák egybe, attól még rohadtul nem ugyanaz a kettõ..

vandálkodni meg egyáltalán nem hagynak senkit, lassan már azért is ver a rendõr vkit mert ultra, tökmindegy hogy komcsi vagy fasiszta.. ultrát pedig ne tedd egyenlõvé a huligánnal, mert teljesen más a kettõ. csak az a baj legtöbb ember errõl okoskodik ugy hogy fogalma sincs a dolgokról, és csak azt hajtja amit a hazug média ír róluk.

Yo, Bitch!

Nem játszana ha maradna, pedig én is sajnálom.

REAL MADRID

hedonist
:o az nagyon nagy fogás a Spursnek, de Madrid hibát követ el sztem.

Van der Vaart átigazolásában megállapodott a Tottenham-al a Madrid. Minden a játékson múlik.

REAL MADRID

hedonist
miért is?

limperatore
<#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

hedonist
milyen matematikai mûvelet után jutottál arra a végkövetkeztetésre kedves elvakult antiszemita barátom, hogy 18 éves vagyok? ezzel a kommenteddel teljeséggel meggyõztél, h 0 infóból ítélkezel, így le vonható a következtetés, hogy ugyanígy alakult ki a véleményed az elõbbiekben foglaltakról.

ennyit rólad seggfej

ForzaInter
persze, hogy hagyják helyesen😊

Yo, Bitch!

hedonist
<#szomoru1> szegény..

Arsenal is rábaszott, h nem vett kapust...

limperatore
milyen butaságot? te az sg-n meg a chelsea meccsein kívül nem nézel körbe a világban?😄 mondjuk 18 évesen...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Matthew Prosac
Santa Cruz (Man.City) végül nem ment sehova. Egészségeseket fog szurkolni a lelátóról 😊

hedonist
pedig rájuk férne egy gyilkos befejezõ, ha pl a Bl-ben akarnak vmit.

Matthew Prosac
Martyn Waghorn
Sunderland -> Leicester (kb 3M)

hedonist
Azt nem tudtam, de azt igen,h a Chelsea Headhunters (a legkeményebb chelsea huligánbanda) szélsõjobbos rasszisták, mint a Lazio, meg az Inter és sok más szurkolótábor, de ilyenek mindenhol lehetnek, pl a headhunters egy az egyben ki van tiltva a Stamford Bridgerõl és tudtommal az összes európai stadionból, hát ilyen az angol hatóság, persze az olasz nácikat simán hagyják vandálkodni.

végülis nem lett belõle semmi.
Érdekes, hogy Spurs-t mennyi csatárral hozták összefüggésbe és nem lett belõle egy se.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ForzaInter
ugyse igazol oda már sztem
de ha odaigazol akkor meg sztem pont lefogják szarni mit csinált, mondjuk rómába már nem menjen vissza, mert meglincselik😄

azt tudod hogy chelsea és lazio keménymagja nagy barátok? sokszor vannnak kint chelseas drapik a curva nordba.. ha tudtad akkro nem szóltam😄

Yo, Bitch!

Matthew Prosac

hedonist
ne kezd megint a butaságaidat <#levele>

limperatore
már mindent azok alkotnak :s

hedonist
Árat te sem találtál sehol? csak annyi plusz info van, h 3 évre ment.

hedonist
Na az rohadt érdekes lesz, köztudott, h a Spurs "keménymagot" zsidók alkotják, a klubvezetõség zsidó, az alapítók zsidók voltak, Zárate meg amikor sérült volt vagy vmiért nem játszott a Lazio szélsõjobbos fasiszta keménymaggal karlendített...

Amúgy egyik kedvenc csatárom volt, amíg ez ki nem derült, nagyon szerettem volna, h esetleg hozzánk igazoljon a Birminghames féléve után.

hedonist
Ezt amúgy máig nem értem, már úgy volt akkor 2 éve, h hozzánk jön, de õ Manchesterben szállt le és oda írt alá, a Chelsea általában nem siet el semmit, de a honlapon már árulták a mezeket 1 napja, amikor kiderült,h beintett nekünk én azt hittem, h több pénzt kínáltak neki meg a Madridnak és ezért ment oda, úgy tudod,h ez a Real vezetõségének a hatására történt így?

áhh, azt hittem már nem megy el...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Matthew Prosac
Joseph Yobo Everton -> Fenerbahce kölcsön most lett hivatalos.

Matthew Prosac
Alberto Bueno
Valladolid -> Derby County (loan)

(Ex-Real Madridos)

bakkerman
õ is elkallódik...pedig jó volt am!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Matthew Prosac
Jermaine Pennant
Zaragoza -> Stoke City (loan)

Matthew Prosac
Franco Di Santo
Chelsea -> Wigan

jAsOn VoOrHeEs
Végül õ csak kölcsönben került a Roma-hoz.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

WuFraZselic
bazmeg, ez azért durva, tavaly kurvajó volt, most megjött Diego és kirakják =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
volt már, nem egyszer...

jAsOn VoOrHeEs
Zvjezdan Misimovic
Wolfsburg -> Galatasaray
€7.0 million
http://www.galatasaray.org

Armand Traoré

Arsenal - Juve ( kölcsön 400k Font )

Matthew Prosac
Royston Drenthe
Real Madrid -> Hercules (loan)

Official!

jAsOn VoOrHeEs

Matthew Prosac
Diego Perez
Monaco -> Bologna