Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt sem fog éhenhalni😄
bakkerman
ez mentalitás kérdése,VdV nem kurvult be,ezért inkább játszani akar mint pénzt keresni,arra ott van Dubai,meg a magyar parlament,ennyi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
én azér szívessen elüldögélnék a real kispadján azér a párezer €-ért....de hát ez egyértelmû 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
+1,inkább leszek kezdõként 6. a spurssel,mint néha játszogatok egy dobogós Real-ban...

hedonist
ja a real padjáról a spurs kezdõjébe visszalépés... hát én inkább játszanék a blackpoolban kezdõként, mint a realban ritka csereként 10 percekre, mondjuk ebben benne van az is,h ez a Premier League.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
pont az ,hogy kiugrási lehetõség neki a padról.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
Lineker, Hoddle, Campbell, Sheringham vagy Gascoigne télleg nem vitték sokra...süllyesztõ az apád ..... az....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Murder3
sokszor elõfordultak már h az iylen tehetségek nagyklubbokba befürödtek és mentek el török,orosz meg kis csapatokhoz.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
eddig a tottenhambe aki ment nem nagyon jutott sokra.
Valahogy nem nagyon van sok esélyük fõleg ha a city is összekapja magát.
És a tottenhem nem élcsapata.
realból ez neki visszalépés.

SLICK
na ez legalább feldobta a napomat (Y)

hedonist
volt már néhányszor😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Alexander Hleb
Barcelona -> Birmingham City
kölcsön<#wow1>
hedonist
láttad már egyáltalán játszani?

Voyager5
Mer' Robben meg Sneijder is ment, meg amúgyis menõ ezt mondani.
LasDen
már ugyan mé???

Murder3
oszt lehet ha 1 nagy klubba megy ott lefürdik.

Murder3
Õ is megy a süllyesztõbe:S

hedonist
semmi meglepõ nincs ebben, inkább az, h senki nem próbálta meg eligazolni eddig. nagy sztár lesz...

jAsOn VoOrHeEs
Rafael van der Vaart
Real Madrid -> Tottenham
€11 million
http://www.tottenhamhotspur.com

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Darthmushroom
hát ezen nincs mit csodálkozni egyik legnagyobb tehetség most eu.ban,rajta kívül még nem egy belga tehetség közel ilyen értékû. mivel most belgák "szarják" a tehetségeket. pár év múlva a válogatottjuk is igen erõs lesz.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
tudom hogy nem átigazolás,de ezen nem kicsit meglepõdtem 😮O a pléja piaci értékét nézzétek

Voyager5
Madridi részrõl itt a hivatalos álláspont.
Nem volt semmiféle ajánlat a Bayerntõl.
gabber_saviola
így igaz, ajánlatot nem tettek, csak érdeklõdtek iránta.

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=226756

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Grove4
nagyon nagy csoda kellene hozzá

1.Inter/Milan
2.Inter/Milan
3.Roma
4.Juve/Genoa

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Oké, én akkor is jobban hiszek a Madridnak mint a BBC-nek. 😊

REAL MADRID

hedonist
18 milláért, sztem Vaart nem akart menni.

de tett!

A Bayern nem tett ajánlatot.

REAL MADRID

hedonist
azért nem kell úgy elkeseredni, 2 hely meglehet😊

Grove4
"tekintve, hogy szinte csak szar játékosokat vettünk ..."

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bakkerman
5-6.-ok lesznek

hedonist
Krasic szar?

#9270: fogadok,h benne lesz.

Grove4
Valóban 😊

gercse
és ha jobban megnézed akkor az az ötödik negyedik hely 😄

Grove4
Nevetséges a Juve 5. helye, tekintve, hogy szinte csak szar játékosokat vettünk, most így hirtelen nem tudom, hogy Pepe+Martínez (12M)+ Rinaudo mennyibe került, de vagy 20 milla biztos volt összesen, ehhez képest Martínez az elsõ meccsén megsérült a kocogásban :S

De Diego és Gio ebbe a csapatba nem fért be :S

gondolom elfogadta a bajorok ajánlatát is, csak valamiért nem tudtak megegyezni a felek.

Murder3
Az am mi h vdv-ért bayer 18milliót nyomatott, spurs meg 8-at és a real a spursét fogadta el, dfe már az is idõn túli volt?😄

Voyager5
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
valenciát jó szétszedték elsõ 10-ben nem lesznek benne

bakkerman
Zenit egy kis Gazprom hátszéllel vagánykodott a nyáron 😊

LasDen
Top 5 buyers summer 2010/11 by gross spend
1. €146m - Manchester City
2. €81m - Real Madrid
3. €72m - Barcelona
5. €50m - Juventus
4. €48m - Zenit St. Petersburg

Top five summer transfers by price
1. €40m - David Villa ( Valencia - Barcelona)
2. €32m - David Silva ( Valencia - Man City)
3. €30m - James Milner ( Aston Villa - Man City)
4. €28m - Mario Balotelli ( Inter - Man City)
5. €25m - Angel di Maria ( Benfica - Real Madrid)

Top 5 sellers summer 2010/11 by gross spend
1. €84m - Valencia
2. €53m - Inter
3. €50m - Benfica
4. €45m - Barcelona
5. €38m - Liverpool

hedonist
Itt a sztori eddigi állása: VdV ért beajánlott a Bayern M. £18m-t, de valamiért az üzlet összeomlott, 2 órával a zárás elõtt £8m-at beajánlott a Spurs, amit a Madrid el is fogadott, az a kérdés, h idõben tették-e ezt.

Az FA szerdán dönt.

BBC

kedd, 23:52 - Az angol szövetség álláspontja szerint Van der Vaart átigazolása idõn túl ment végbe, így nem tekinthetõ érvényesnek. A FIFA ellenben mindent rendben talált.
/madridista/

REAL MADRID

Matthew Prosac
végülis csak 3 órával korábban írtam be, mint te 😛PPP

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
jólvanmán, tudom ám hogy utólag beszerkeszted õket, hogy aztán elmondhasd, hogy te már beraktad 😄

Matthew Prosac
1 évre

#9261: Pennant kölcsönét már beírtam, amúgy csak januárig szól.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

lol mikor ment el zaragozába?😄 ez nagyon kimaradt
Fabio Capello
Damien Plessis

Liverpool -> Panathinaikos

Jermaine Pennant

Zaragoza -> Stoke (kölcsön)

Teemu Tainio
Sunderland -> Ajax Amsterdam ingyen és azt nemtudom mennyi idõre

Matthew Prosac
Tchité
Racing Santander -> Standard Liege