Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jajj már, az meg sem fordult a fejetekben, hogy majd kiszorítja Villa-t vagy Messi-t? <#idiota>

REAL MADRID

Gunnersboy
Dzsudzsák testközelbõl végignézheti, hogy valaki a pénz miatt miért választja egy erõsebb csapat kispadját...reméljük okul belõle

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

naja
végül is még örülhetünk is, hogy nem Balázsunkat viszik el padozni
majd jövõre elviszi a frissen feljutó Hertha, azt annyi...
*egészen
egésze eddig szimpatikus pléja volt, ezzel most csúnyán elbaszta szerintem a karrierjét...
jAsOn VoOrHeEs
Gondolom Xavi-nak akarnak több pihenõt adni a gyakori sérülései miatt.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Kaplan
Nem igazán értem ezt az Affelay ügyet, nem láttam még soha Barcelona szintûen játszani..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

padozni?
jAsOn VoOrHeEs
Ibrahim Afellay
PSV -> Barcelona (a téli átigazolási idõszakban; a két klub megegyezett, már csak a játékossal kell dûlõre jutni)
http://www.psv.nl

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

hedonist
😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
aztakurvahidatrobbogatómindenit<#banplz>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

zaki
lol 😄

bakkerman
hogy lehetek ilyen balfasz...én se olvastam el xDDDDD <#falbav><#gun>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
tartalékoknál nyomta még mindig? 😮 nem hiszem,hogy a Moldeban kezdõ lenne,bár nem ismerem az északi focit

szucsy89
olvasd már el a cikket
Bulykin
jaa hogy õ még játszik? 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

solskjaer

man.u. tartalékok >>> molde

katt
hedonist
elviszik a Poolt

csakhogy...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

zaki
igaz bitch lett belõle

Voyager5
Sven-Göran Eriksson

->Leicester City
nincs ott szimpatikus csapat, így nem vagyok képes pártatlanként meccset nézni
pedig sok stadionban (amik igencsak modernek) telt ház van, a bajnokság minden évben kiszámíthatatlan és rengeteg fiatal, afrikai játékossal van tele...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

simán kezdõ lehetne, Van der Vaart kivételes tehetség akinek a Real Madrid szúrta el a karrierjét...Huntelaar is majdnem így járt õ is már azóta 2x váltott csapatot...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

francia bajnokság, ugyanmá 😄 nem nézem 😄
Del Bosque
A Lyon menedzsere volt még utána, de egy ideje már tényleg nem edzõsködött egyik klubnál sem.

Viva Espa&#241;a!

pool óta nem hallottam felõle 😮
hedonist
Gérard Houllier

Free Agent -> Aston Villa

Nem visszalépés O'Neil után.

Oziris666
Dehogy lenne kezdõ maradjmá...

hedonist
Robben azért ment el, mert Mourinho taktikájába nem fért bele, egy akkor még csak vonalszélsõt játszani tudó Robben és sajnos ezért kellett eladni.

Murder3
azért 1 vdv szintû játékosnak nehogymár az pláne legyen h pl-be kezdõ lesz😄
és nem egy komplett élcsapatba.
Chelsea-be is simán kezdõ tudna lenni.
Tipikus az az átigazolás lehetett h átment mert õk hívták real meg gyorsan meg akart tõle szabadulni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

bakkerman
de nem lesz eltékozolt idõ,miért lenne??? 1. premier league-ben lesz VÉLHETÕEN kezdõ 2. nem is akármilyen csapatban,amelyik BL fõtáblán lesz 3. ha BL-ben,és a PL-ben is jól tolja,akkor 1 év múlva megint sorban fognak állni érte a csapatok! Szerintem jó szezonja lesz,olyan 7-8 gól tippelek neki,meg vagy 15 gólpasszt,persze ezekhez folyamatosan játszania kell!

Murder3
Robbennek is kijött a real bukás után a lépés.
érdekes bl döntõt snejderrel egymás ellen vívták és a real nélkül😄

Azt se értem miért ment el chelseaból, amikor láttam játszani akkor kurva jó volt ott.

Murder3
Hát nem azért de vdv nehogy már ne tudják kezelni.
Amikor az Ajaxba volt már akkor is beférhetettt volna a nagy csapatokhoz, HSV-be ment ott mg mégjobban felhívta magára a figyelmet.
Most meg simán beférne, realról meg ne beszéljünk mikor ott c ronaldo,kaka meg ilyeneket vettek jó h pados...
Nincs bajom a spurshel, de itt csak eltékozolt idõ lesz neki.

hedonist
hát valakinek át kell venni a helyét <#ravasz1>

LasDen
azt te csak hiszed....ti elbuktok, addig a spurs felemelkedik....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

redknap lehet, hogy jó arcnak tûnik, de pár fuck off-al nem nyertek sem bl-t sem pl-t... 😄 mivel meg sem elõztök majd minket a tabellán. 😄
LasDen
beszarok ezeken az arsenalosokon 😄 de meglássák...fordulm még majd a kocka...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
amúgy van egy nagyon vicces dolog az Arsenalosoknál, ez egy "ünnepnap" a St. Totteringham's Day, nem meghatározott idõpontban van az évben, akkor jön el, amikor a Tottenham már matematikailag képtelen megelõzni az Arsenalt a Premier Leagueben.

😄

hedonist
Egyértelmû, h én melyik csapatnak szorítok, de mégis szimpatizálok, az elvileg városi rivális Spurs-szel is, mert szimpatikus a csapat és Redknappet mindig is bírtam a true pig face fejével együtt is😄

és sztem jó, h bejutottak a BL-be.

amúgy, ha a HSV-bõl minket választ sztem most kicsit feljebb sorolják és nálunk alapember lenne, lett volna Deco/Ballack helyett, de persze járhatott volna úgy is, mint robben mondjuk az is egy teljesen másik eset, hagyjuk is. lényeg a lényeg good luck Rafa!

Tyler1
persze az Arsenalosok azért utálják a Spurst, mert a bajnokság végére már fostak, h beelõzi õket<#nyes>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
ha így állunk, akkor minden utálatomat mostantól az arsenal felé fordítom...😄

arsnl
dehogynem😄

Rockynhooo
így van. pont ezért ment jó helyre. Mert szerintem a Real padról nem tudott volna egybõl egy Chelsea kezdõbe kerülni. Így meg jól járt mert PL-be ment egy olyan csapatba akik az elsõ négy helyért mennek ,ha itt mutat valamit jövõre simán viheti bárki.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
jólvan gunner fiam....csak me arsenalos vagy még nem kell utálni csakazér is a spurst....

hát mivel sose voltak BLben😄
számomra ez az év legrosszabb focihíre, hogy bejutottak
Murder3
jaja😊

LasDen
bérelt helye...hát persze...

Murder3
hát a spurst eddig nem nagyon láttam bl-be meg uefa-ba annyira vitézkedni.
Vdv egy élcsapatba való.Nem egy középcsapatba aminek bérelt helye van a nagyok mögött.