Átigazolások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ja és a sport tv nem egy, hanem három csatornán nyomja kínálatát.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A mûholdas szolgáltatásuk pedig országos lefedettségû (1200Ft a legkisebb már DigiSport-ot is tartalmazó 16 csatornás Mini csomag havidíja; októbertõl max 2 TV-re rendelhetõ, és csak bérled az eszközöket, tehát ki sem kell fizetned, csak az egyszeri szerelési díjat, ami 5000 HUF; hûségidõ nincs)
Olasz foci szerelmeseinek meg ez a hétvége maga lesz a kánaán. 😊
ARSENAL - TOTTENHAM (ÉLÕ!)
BIRMINGHAM CITY - CHELSEA (ÉLÕ!)
AS ROMA - UDINESE (ÉLÕ!)
AC MILAN - FIORENTINA (ÉLÕ!)
TOULOUSE - MARSEILLE (FELV.)
STADE RENNAIS - BREST (FELV.)
GENOA - JUVENTUS (ÉLÕ!)
CHEIVO - INTER (ÉLÕ!)
FULHAM - MANCHESTER CITY (ÉLÕ!)
NAPOLI - BOLOGNA (ÉLÕ!)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Felõlem is. <#awink>#awink>
Bár nekem igazán mindegy, felõlem a barcelona azt meg úgy igazol, akit akar 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
én még egy doboz bon-bont is adnék Owen mellé, csak menjen már tõlünk!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Aston Villa: Djibril Cissé és Benzema is kiszemelt Birminghamben
Az angol élvonalbeli Aston Villa labdarúgócsapata a télen szeretné szerzõdtetni Djibril Cissét, a Panathinaikosz francia válogatott csatárát – számolt be róla a France Football.
Cissé szerzõdtetésére elsõsorban akkor van esély, ha a Pana a tavaszra már nem marad állva az európai porondon.
A Villa menedzsere, Gérard Houllier közben elismerte, szívesen kölcsönvenné Karim Benzemát a Real Madridtól, hogy több játéklehetõséget adjon a francia támadónak – az persze meglehetõsen kérdéses, hogy Benzema Birminghambe akar-e szerzõdni...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Pires október eleje óta korábbi klubjánál, az Arsenalnál edz, hogy formában tartsa magát, a birminghamiek érdeklõdése pedig azt jelentheti, hogy visszatérhet a Premier League-be.
/nso/
REAL MADRID
REAL MADRID