Átigazolások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
hát de a sport tv az több helyen bejön+vannak normálisabb kommentátorok és még mindig értelmesebb "stzakértõk" vannak benne mint az ilyen sportklubba vgy digisportba szokott lenni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
ha vissza megy sztem rosszul dönt mert nem hinném h sok lehetõséget kapna a realba.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

bakkerman
következõ Schmeichel?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sabcsee
nagyon helyes<#eljen>

kaka

Tyler1
Anders Lindegaard

Aalesunds FK --> Man Utd (3-4,5m?)

manutd.com

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Voyager5
Aaron Ramsey

Arsenal -> Notthingham Forest (kölcsön)

forrás
Elvileg januárban igényelheti az angol útlevelet, szal belefér az átig. szezonba.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

LasDen
2006-ban igazolt az arsenalhoz....viszont 99-06 között franciában volt...úgyhogy lehet neki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
hát fejbõl nem tom hány éve van angliába de ha jól emlékszem 5év kell hozzá angliába h megkapja

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

9csöves9
semmi,ha csak nincs eu-s útlevele

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bár nem tudom, hogy mennyi igaz belõle...
Adebayor
Man. City >> Juventus (kölcsönbe januártól)
link
gabber_saviola
<#eljen> jól mondod.

ja és a sport tv nem egy, hanem három csatornán nyomja kínálatát.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
a sporttvseknek meg marad a zenbéegy,a mezeket le,1-2 spanyol meccs,fos színvonalú skót foci stb...vagy gubbasztás a gép elõtt streamen,valami ótvar szar minõségû 320x240-es ablakban. Éljen a digisport én azt mondom!

gabber_saviola
ha meglesz d2 akkor már tárgytalan minden, amit írtam.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jAsOn VoOrHeEs
Hamarosan indul majd a DigiSport2 is.

A mûholdas szolgáltatásuk pedig országos lefedettségû (1200Ft a legkisebb már DigiSport-ot is tartalmazó 16 csatornás Mini csomag havidíja; októbertõl max 2 TV-re rendelhetõ, és csak bérled az eszközöket, tehát ki sem kell fizetned, csak az egyszeri szerelési díjat, ami 5000 HUF; hûségidõ nincs)

Olasz foci szerelmeseinek meg ez a hétvége maga lesz a kánaán. 😊

ARSENAL - TOTTENHAM (ÉLÕ!)
BIRMINGHAM CITY - CHELSEA (ÉLÕ!)
AS ROMA - UDINESE (ÉLÕ!)
AC MILAN - FIORENTINA (ÉLÕ!)
TOULOUSE - MARSEILLE (FELV.)
STADE RENNAIS - BREST (FELV.)
GENOA - JUVENTUS (ÉLÕ!)
CHEIVO - INTER (ÉLÕ!)
FULHAM - MANCHESTER CITY (ÉLÕ!)
NAPOLI - BOLOGNA (ÉLÕ!)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
csendesedjelgyorsan. <#vigyor1>

gabber_saviola
egy csatornához képest relatíve sok bajnokság, nem mindenhol fogható, kevés élõ mérkõzés/bajnokság.

Tyler1
kb. mindenhova betették/teszik már, persze csak a kicsikhez(upc, t-home esélytelen).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
😮O hova,melyik szolgáltató rakja be????

ne már 😄 másfél én után most sikerült kisírni a szolgáltatónál, hogy januártól betegyék
zaki
merthogy?

hedonist
kisfüleske😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

báttyó02
nemkéne :-}

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
:ASDsaddas

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bakkerman
+1...

gabber_saviola
megszûnhetne már ez a digisport

Voyager5
végre egy ok amiért örülhetek, hogy nincs digink. <#idiota>
banok
Szántó Dávid
MTV -» Digisport

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
többnyire két CM-el(fm buzik vagyunk 😄),egy DM,és két wingerrel játszik a csapat,ahogy én figyelem,de persze a szerkezet függ a meccs állástól,ellenféltõl stb...igaz,Iniesta többnyire picit fentebb van mint a göndör,de majdnem megegyezõ a posztjuk.

gabber_saviola
Pedro meg ST-W. <#vigyor1>

Felõlem is. <#awink>

gabber_saviola
Afellay posztjához legközelebb Iniesta áll, a maga AM posztjával. Xavi meg véletlenül sem pléjméker, hanem CM (Central Midfield).

Gunnersboy
Persze, ez nekem is tiszta, de eddig hogyha Busquets nem kezdett akkor mint õ volt a Xavi - Iniesta duo alternativája, és akkor Pedro-t még nem is említettük. 😊

Bár nekem igazán mindegy, felõlem a barcelona azt meg úgy igazol, akit akar 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

WuFraZselic
õ csak néha beáll színészkedni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gabber_saviola
Megint nem akarok beleokoskodni, de Afellay MF (pléjméker), Busquets pedig DMF (defenzív midfilder). Összefoglalva röviden, itt is más a két poszt.

Gunnersboy
Busquets akkor mire van? 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

bakkerman
*jó igazolás lesz

bakkerman
Realos pajtás rátapintott alattad 1-el a lényegre,hoszútávra jön,Xavi-Iniesta kettõsbõl kb 5 meccsenként valaki mindig kidõl,és helyükre ki van? Jonathan Dos Santos,vagy Thiago,vagy Keita...nem véletlenül jön már most télen,nyárig szépen beleszokik a környezetbe,játszik pár meccset kezdõként,és a 2011-2012-es szezonnak magabiztosan vág neki...jó igazolás én azt mondom! Persze örülök,hogy Dzsudzsi így nem távozik a PSV-bõl,a két legjobbjukat csak nem adják el.

Matthew Prosac
az kimaradt a hírbõl, hogy harmadik szándékból meg Michel Owent akarja.
én még egy doboz bon-bont is adnék Owen mellé, csak menjen már tõlünk!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ha már a villánál vagyunk:

Aston Villa: Djibril Cissé és Benzema is kiszemelt Birminghamben

Az angol élvonalbeli Aston Villa labdarúgócsapata a télen szeretné szerzõdtetni Djibril Cissét, a Panathinaikosz francia válogatott csatárát – számolt be róla a France Football.

Cissé szerzõdtetésére elsõsorban akkor van esély, ha a Pana a tavaszra már nem marad állva az európai porondon.

A Villa menedzsere, Gérard Houllier közben elismerte, szívesen kölcsönvenné Karim Benzemát a Real Madridtól, hogy több játéklehetõséget adjon a francia támadónak – az persze meglehetõsen kérdéses, hogy Benzema Birminghambe akar-e szerzõdni...
hedonist
Látják benne a potenciált, de valszeg csak akkor fog játszani, ha Iniesta vagy Xavi nem lesz vmilyen oknál fogva.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

sok sikert neki ott, hozzánk sajnos már nem igen férne be. 😞
A francia L'Équipe értesülései szerint Robert Pires napokon belül aláír az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplõ Aston Villához.
Pires október eleje óta korábbi klubjánál, az Arsenalnál edz, hogy formában tartsa magát, a birminghamiek érdeklõdése pedig azt jelentheti, hogy visszatérhet a Premier League-be.
/nso/

REAL MADRID

Múltkor csatárposzton játszott. Hát de nem mindegy, akkor majd Xavi-t szorítja ki 😄 Már megint beleokoskodsz itt a nagyok dolgába <#vigyor1>

REAL MADRID

fight<#vigyor1>
gabber_saviola
Nem akarok beleokoskodni, de szerintem Afellay MF (pléjméker), Villa és Messi meg ST-AM. <#smile>

ahhoz túl sok PSV meccset nézek mostanában 😄