18069
-
karajjj #11338 az Atletico Madrid most Diegora hajt, a Wolfsburg engedné is -
paly90 #11337 Londonban fog lakni és az Eurostarral jár át Lillebe:D:D -
#11336 - Zarate a Liverpoolban köthet ki
- Real Madrid - Inter párharc a Portós Guarínért -
#11335 ammilyen má...:DD -
karajjj #11334 Pedro León
Real Madrid >> Getafe (kölcsön)
link -
#11333 Joe Cole
Liverpool -> Lille kölcsön
link -
#11332 Oddo -> Lecce
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=60275 -
#11331 na Kjaer Romába szerződése most lett ufficsále -
#11330 Balotellit bazdmeg agyon fogják verni milánóban. -
#11329 hát még akkor kellett volna megvenni, amikor eljött Franciao.ból, most már ne jöjjön ennyi idősen.. amúgy meg kacsa.
Ja és nem egyszer láttam jól játszani csak az volt a legszignifikánsabb példa, amúgy meg sajnos sokat senki nem láthatta játszani, de nagyon jó Santon -
karajjj #11328 a Marseille ajánlatra készül Marco Borrielloért -
#11327 geci ebben a riberyben is mit látnak...34 misi omg... -
karajjj #11326 tavaly már nagyon szeretett volna Ibra mellett játszani -
geo91 #11325 milan drukker a lelkem, emlékszem még akkor nyilatkozta ezt mikor az interben nyomta :ASD -
#11324 Balotelli... OMG -
karajjj #11323 asszem most beleférnek a folyamatban lévő üzletek is:
- a Lyon elengedte Pjanicot az AS Romához tárgyalni
- Keisuke Honda az Arsenalhoz megy orvosira
- Balotelli a Milanhoz készül
- a Chelsea 34 millió eurót ajánlott Riberyért
- az Anzsi 28 millió fontot ajánlott Vidicért a MU-nak -
#11322 PSG várós lesz az új FM-ben -
karajjj #11321 -
karajjj #11320 percről percre az utolsó nap -
#11319 Jani basz -
kretyás #11318 Rob Elliot
Charlton-Newcastle
-
#11317 olyan erőszaktevő feje van...:DD -
#11316 -
#11315 Ireneusz Jelen
Auxerre > Lille
-
Hunor88 #11314 Michael Bradley
Borussia Mönchengladbach --> Chievo Verona
http://www.chievoverona.tv/it/news/michael-bradley-giallobl%C3%B9-stelle-e-strisce-0 -
Roy4l #11313 Mouhamadou DABOFC Seville --> O.Lyon -
#11312 már vártam hogy mikor igazol egy nagyobb csapatban, szerintem nagy tehetség. nagyon jó szélső -
#11311 juve szépen erősít csak legyen is belőle valami.... -
#11310 -
#11309 Eljero Elia
HSV->Juventus -
-
karajjj #11307 láttad egy meccsen jól játszani és megállapítottad, hogy mekkora király? :D -
#11306 Mindenki azzal a meccsel peldalozik. Ne ertsd felre, mert en is nagyra tartom santon-t, es szerintem is tehetseges, de mindenki azt mondja, hogy jaj hogy senki nem jatszatta az Interben, meg hogy mit jatszott Ronaldo ellen. De basszus, lehet hogy en is tudnek egyszer Ronaldo ellen nagyot jatszani, de akkor sem azt kene mindig emlegetni. Ahogy mar irta valaki elottem, nem veletlenul nem szamitott ra tobb edzo sem az Internel. Ugyes, ugyes, de nem akkora istencsaszar, mint ahogy sokan beallitjak. Talan majd ha jatszik 2-3 evet egy Newcastle-ben, akkor lehet hogy az lesz. -
#11305 talán pont ezért jó neki Anglia, mert ott számítanak a fiatalokra, Olaszországban nagyon nehéz bekerülni a kezdőbe, még a kisebb csapatoknál is (mondjuk azért ott többször értelemszerűen), pedig sok a tehetség... -
#11304 Sajnos sok tehetség a sérülései miatt nem jut szerephez, aztán meg már el is felejtik, hátha Angliában kibírja sérülés nélkül, bár nehezebb lesz, és fejlődhet tovább, mert iszonyú jó gyerek, emlékszem bl-ben pár éve mit játszott Ronaldo ellen.. -
#11303 már megint sikerült ostobaságot mondanod:) engedd meg, h gratuláljak. -
#11302 pedig korban és "árban" is megfelelt :D és talán a magassága is megvan, hogy ő legyen Mr. X :D -
#11301 Bazz, tényleg, már emlékszek a youtube-os dologra... nem is értem, hogy a Milan hogy nem csapott le rá :D -
#11300 csóri ember a youtube-on reklámozta magát, mert senkinek nem kell/kellett. a WBA-nál is volt orvosin, de a szerződés aláírásáig nem jutottak el. megragadja a maroknyi lehetőségét(főleg ha egy ekkora csapat még érdeklődik iránta), ebben semmi rossz nincs szvsz. -
#11299 Ő akart volna MU-ba maradni, akár ingyen is csakhogy kapjon egy esélyt, de nem kellett nekik.