DVD-s kérdések.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szivesen

polak
k öszike szépen, müxik, tuti franko:)

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

A legegyszerübb legalábbis nekem ez jött be a DVD Shrink progi ha kell a magyar leírás amit csináltam hozzá küldj egy emilt

polak
milyen progival tudnék védelemmel ellátott DVD-t másolni?

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

smartripper
stream processing fülön enable stream processing bekatt, kívánt hangsávok bekatt (pontosabban a többi ki) + mellettük demux to extra file.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Imremagdi
bocs, lehet hogy nem jó helyen kérdezem, de nekem egy olyan progi kellene , amivel ki lehet szedni egy dvd-bõl az ac3-as hangsávot !

Melyik probival probálkozzak ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

fitutufi
a powerdvd volt a bûnõs reinstall és jó minden!! bocsi

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
figyuzzatok ez a probléma nálam most jelentkezett letöltöttem a getnot dvd-be és bemountoltam img kiterjesztésû volt és power dvd-be el akartam indítani de azt irta ki : DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders ,és más dvd-k-nél is ami iso-s és ez scak most jelentkezzett eddig nem volt !! szerintetek ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Vernoon
Ja, Vegas DVD vagy Adobe Encore-hoz

Vernoon
Nekem meg mozgo hatter mintak kellenenek a meuhoz.
Olyanok mint ezek:

meg a tobbi

Vernoon
VCD, SVCD, AudioCD, MP3 CD, Jpeg CD, Kodak Photo CD.
Attol fugg mit tud jatszani az asztali DVD lejatszo. Az Audio CD- alapbol mindegyiknek tudnia kell, de vannak olyan DVD lejatszok, amik semmi irott/ujrairott anyagot nem jatszanak le. Ezek min. 2 vagy tobb eves modellek. Pl SONY, Samsung, Thomson amit sajat boron tapasztaltam.

Sziasztok! Valaki tudja hogyan tudok úgy megírni egy CD-t sima CD-íróval hogy azt lejátsza a DVD? Ha valaki tud segíteni akkor légyszi írja meg nekem a [email protected]. Nagyon megköszönném. Sziasztok
cicai
Sziasztok!
Volna 1 kérdésem.
Mondjatok nekem egy olyan progit amivel darabolni lehetne
egy olyan felvételt ami MPG formában lett felvéve a vinyora.
Az egész felvétel 3,5GB.
köszi

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

sziasztok.
ismeritek az Adobe Encore DVD 1.0-t? magyar leírást vagy valami használati utmutatót keresek hozzá.
köszi
hali, nem tudjátok hogyan lehet a dvd2avi progival úgy átnyomatni egy dvd-t aviba, hogy a hangot ne külön fájlba mentse, hanem az aviba?....vagy ismertek-e vmi más progit, amivel meg lehet csinálni?
zakika
hat ami tudok es muxik

Celeron 533, 96 MB ram, TNT2 32 ram
DVD siman
Divx mar egy kicsit gond, mert a felbontastol es a bitrattol fugg, de 90 % simam megy

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

lck
Meetal!

Elvileg kb. ez a minimum, de függ processzor típustól, videokártyától és oprendszertõl is.

A régi gépem 500-as AMD K6-II-es volt 128 RAM-mal 16 Megás Nvidia Vanta videokártyával. 98 alatt kevésbé, XP alatt jobban szaggatta a DVD filmeket. ( De láttam 466-os intel processzoros gépet amin simán mentek ) A dolog leginkább sztem a processzortól függ. Legalább egy 800-as azért nem árt.
Egy ilyen gépen a divx-ekhez ezt ajánlom: Crystal player.

Hello! 1 kérdés!!
Mi a minimum konfig, hogy dvd-t és divx-et lehessen nézni egy gépen??
PIII 500MHZ? 128MBRam?

Sziasztok!

Az a kérdésem lenne, hogy ismeritek a DVDCOPY+ nevû progit. Olyat csinál, hogy két rétegû lemezt lehet két darab egyrétegû lemezre másolni. Az a probléma, hogy csak olyan crack-et találok, ami (szerintem) kipróbálási idõt szünteti meg, de sajna miután lementem az elsõ lemez imageét, és kezdeném a másodikét azt írja, hogy a trial változatban, csak az elsõ lemez menthetõ le :((( tud valaki segíteni????
Sziasztok
DVD-re szeretnék feliratot szerkeszteni. Szereztem is egy csomó progit, pl.:IfoEdit, SubtitleWorkshop, Sub2Sup, VobSub. De van egy pár gondom:
- SubtitleWorkshop2.51: WinXP alatt a vob lejátszása lassított felvételben megy, de szerintem nem a proci miatt, mert a mediaplayer lejátsza.
- Win98 alatt szépen fut a vob végig (30 perc), de 14 perc után a kijelzõ azt mutatja hogy nincs több, pedig fut tovább, és mutatja is a képet.Ez feliratnál gázos, mert 14 perc után nem tudok a feliratnak timecodot beállítani.
- IfoEdit-ben nem tudom mit jelent a Scene changes/Chapters.
- IfoEditben:Author DVD-nél beállítom IfoEditben az m2v fájlt, ami hangot is tartalmaz, így a hanghoz nem állítok be semmit. Feliratnak beállítom a Sub2Sup-pal elõállított feliratot. Scene changes/Chapters-be nem tettem semmit. Kimenetnek a wincseszterem egyik patrícióját állítottam. Elindítom, és WinXP alatt megfagy (not responding) a progi, Win98 alatt pedig azt írja ki, hogy "Couldn't read file to write", és nem csinál semmit.
Ha a hangnak a Wav-ot beraktam, akkor sem volt jó.
A háttértárnak mennyinek kell lennie egy 1 Gb méretû vob típusú fájlhoz?
A wincseszterre lehet vele DVD authoringot csinálni, vagy csak DVD lemezre írhat?
Bocs hogy ilyen sokat kérdeztem, de csak suli után tudok a könyvtárban netezni. ;)
Kérlek segítsetek. Köszi, Duc

Mav
Sziasztok!
Adott egy gyári DVD ami NTFS. Korábban többször is lejátszottam az asztali lejátszón (SONY) és minden rendben volt. Aztán egy ideje már csak fekete fehérben hajlandó lejátszani. Nem tudom, hogy mivel lehet a gond (lejátszó, erõsítõ, TV), de arra gondoltam, hogy átmásolom a lemezt. Igen ám, de fogalmam sincs, hogy kéne ebbõl PAL lemezt csinálni.
Tudna valaki segíteni?
SIKERULT:))))))))))))))))))))))))

igazan koszi a segitseget,probalkozom:)

sanzik
ize...
hogy erthetobb legyen neki,ugy gondoltam,hogy az igy ranezesre kozelebb all a negyzethez mint a 16:9-es tv :)
nyilvan nem negyzet ha az egyik oldala 4 a masik meg 3...:P

http://laslow.hu/blog

cSuwwi
azért a 4:3-as monitor még messze van a négyzet alaktól, szerencsére :D

shit happens

sanzik
Ha fekete csik van alul es felul az azert van mert 16:9-es keparanyu a film vagyis ilyen teglalap alaku tv-re van kitalalva. A monitoron meg a sima 4:3-as tv-n (negyzet alaku) nezve latszik ez a fekete sav.
Ezt el tudod tuntetni,ha szethuzod a kepet,de ettol a keparany nem fog valtozni, viszont nem latod majd teljes szelessegben a filmet,mert ilyenkor le van vagva a ket szele a filmnek,tehat nem latod majd ami ott tortenik.
A legtobb lejatszo progiban megvan ez a funkcio, pan-scan neven keresd a menuben.
hello!
azert szeretnem mert igy eleg rossz nezni teven keresztul a keperenyo egyharmadat.a masik dolog meg sajna nem baytagyunak szulettem ,ezert nem nagyon ismerem még a szamgepet de igyexem potolni hianyzo tudasomat.viszont nem szegyenlem hogy egy szamomra ismeretlen vilaggal ismerkedem.azt gondolom nem en vagyok az elso es nem is az utolso........
aki viszont epito jellegu segitseget tud adni annek ezt nagyon megkoszonom.tehat neked is MIKE ! koszi a segitseget.esetleg meg annyit ,melyik az a progi ami erre a legalkalmasabb?:))
koszi a segitseget !:) sziasztok!:)

Mike
meg ez így túl sok kérdés, kérdezz egyesével, nincs kedvem teljes ismertetõt irni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
konvertálni kell svcd vagy dvd formatumra

Mike
attól is függ, hogy anamorf-e vagy sem

Adi
16:9- ez a szélesvásznúság!:)
Ezen mér akarsz változtatni? Gondolom 4:9-be akarod vagy mibe..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

sziasztok!
kovetkezo lenne a kerdesem. azokat a filmeket ami a netrol van letoltve es a kepernyo also es felso szelen vastag feketev csik van el lehet e tuntetni? magyarul van e olyan progi vagy konvertalo ami teljeskepernyosse teszi a filmet, vagy kozel teljeskepernyosse?masik kerdesem ha cd-re kirakom a filmet ami avi formatumu azt a dvd lejatszo nem fogadja el ,ez hogyan oldhato meg hogy a netrol letoltott filmet dvd lejatszoval is nezheto legyen?
elore is koszonom ha valaki tud valéami segitseget!

koszi sziasztok!

Mike at home
tema megoldodott

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha image-e van, akkor nem kell huzigalni, csak siman burn image

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
powerdvd, windvd lejatszok

open dvd file on hard disk drive

shaba23
powerdvd rulez :)

kösz:)
shaba23
OK megnézem PowerDVD-vel
Punker
nem tom pontosan azt tudod hogy a 9-s media player nem akarta nekem lejátszani a dvd-ket, felraktam a powerDVD-t ami rakott fel codec-t magának azóta a média player is lejátsza a filmeket rendesen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

shaba23
WindowsMedia9Codecs ez van hozzá
vagy van valami hangkodek is?
Punker
ahoz nekem kellett "codec"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

shaba23
WindózMédiaPléjer:)

egyébként 9es
Punker
milyen média playered van?

shaba23
Lehet az a gond, hogy mondjuk a dvd-n 5.1 van, de a hangkari csak sztereo-t tud? Bár gondolom akkor is megkéne szólalnia
shaba23
De miért nincsen hang?
Punker
én Power DVD-t használok vagy simán média playert, a divx lejátszók nem feltétlenül ismerik fel a dvd formátum fájlait

Punker

shaba23
Milyen DVD lejátszó?
shaba23
egyenlõre maradjunk a megnézésnél :)