DVD-s kérdések.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert DVD Shrinkel leszedtem az 1-es regi kódolással kiírtam és nem játszotta.
A kocsi elõzö tulaja azt mondta az 1-es az europai a 2-es az americai
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
In general, region codes don't apply to recordable DVDs. A DVD that you make on a PC with a DVD burner or in a home DVD video recorder will play in all regions (but don't forget NTSC vs. PAL differences, see 1.19). Region codes do not apply to DVD-Audio
N0 TXT TLK PLZ!4!
2: Japan, Europe, South Africa, and Middle East (including Egypt)
3: Southeast Asia and East Asia (including Hong Kong)
4: Australia, New Zealand, Pacific Islands, Central America, Mexico, South America, and the Caribbean
5: Eastern Europe (Former Soviet Union), Indian subcontinent, Africa, North Korea, and Mongolia
6: China
7: Reserved
8: Special international venues (airplanes, cruise ships, etc.)
N0 TXT TLK PLZ!4!
Ott melyik szám melyik???
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Olyan kérdésem lenne hogy mivel és hogyan lehet amerikai szabvány szerint filmet írni dvd-re, mert a kocsiba a dvd lejátszó CSAK olyat játszik le.
A problemam: kaptam egy DVD-t (biztonsagi masolat), de CSAK 6.1-es hang van rajta (angol es magyar). Kedves asztali lejatszom a maga kis 5.1-es kimenettel nem ad ki hangot rola.
Allitolag kikuszobolheto, ha hatul atdugdosom a kabeleket, de engem igazandibol mas megoldas erdekelne.
Lehet-e esetleg 5.1-re atkonvertalni vagy valahogy atalakitani a hangot?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
DVD 5-el, és azt csinálja, hogy a filmet
15-20percenként 3-4másodperces akadozás produkál,
nagyon idegesítõ<#falbav>#falbav>. Megtettem mindent (XP újra tel.,
tör'men') és érdekesképpen DivX-es filmeknél ezt
nem csinálja, rossz kódek kizárva. Hálás lennék
nagyon!!! THX!!<#worship>#worship>
Fákjúal!
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
helet hogy az oskorban valamikor 3-4 evvel ezelott amikor kiserleti stadiumba volt az egesz
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Remélem jó helyre rakom fel a kérdésem:
szeretnék veni 1 DVD írót és az lenne a kérdésem, hogy azzal ugye lehet írni CD-ket is. Elvileg bármelyik dvd író tud cd-t is írni?
Elõre is thx.
Bye
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Van egy olyan furcsa jelenség, hogy bármilyen módú DVD-lejátszáskor néha meg-megtorpan a lejátszás, akár lemezrõl, akár merevlemezrõl megy. Más egyéb formátumú videóknál nem fordul elõ.
A hardverhiba kilõve, mivel nemrég újítottam alaplapot, processzort és VGA-t is, és a régebbi konfignál is ugyanúgy elõfordult ez a jelenség.
A különbözõ (régebbi és újabb) ForceWare driverekkel is próbáltam, hátha valamelyikkel van a gond, de a jelenség mindegyiknél fennállt. Tehát ez is kilõve.
Próbáltam PowerDVD-vel (5 és 6) és WinDVD-vel is, sõt még a Médialejátszóval is, de mindegyiknél ugyanúgy akadozik néha a lejátszás.
Más lejátszók nincsenek telepítve, és egyedül csak a DivX Pro 5.2.1 van felrakva.
Mindezekbõl valami beállítási trükkre gyanakszom, de eddig még nem jöttem rá, hogy miért pont csak DVD-lejátszásnál jelentkezik a hiba.
Ha esetleg valaki már találkozott ezzel a problémával és tudja a megoldást, akkor légyszi, ne fogja vissza magát és írja le.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Fákjúal!
ez már elég pontos
felinstalaltam az Adobe Encoret es kicsit bonylultnak tunik.
tud valaki valami egyszeru leirast ra.
mar mindent beraktam, ami kellet, de a film lejaccaskor nem akar visszamenni a menube...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Fákjúal!
Menüt szerkesztettem. És ott van a szerkesztésnéla képen két segítõ vékony fehér szaggatott keret. Ez kicsit megtréfált engem. Mert én a kis chapter képeket pjn t a külsõ szlére állítottam, azt gondolván, hogy a TV-n majd meg lesz az a hely ami a külsõ kereten kivül esett. (Háttérként egy a kamerával készített képet tettem be. Normál méretben 1024 X valamennyi) De a kereten kivül már nem volt hely a TV-n visszanézve. Ez mit jelent? Hogy az a keret a TV-n látható kép határát jelenti? Ez meg azért furcsa mert a kereten kivül lógott a háttérkép az meg látszódott teljesen.. Nem értem....
reel DVDt hasznal valaki. arrol is jo lenne egy leiras
http://filmkonvertalo.hu
How much can you take,before you snap?
egy másik kérdésem az lenne, hogy szerkeszteni szeretnék egy eredeti dvd-t, úgy hogy ne legyenek benne meg extrák, hogy ráférjen egy sima dvdre. milyen progival kell? bocs de kezdõ vagyok ilyen téren
van itt aki vágja a ratDVD-t? hogy kell visszakonvertálni az eredetibe? vagy nem is kell, és ki lehet írni konvewrtálás nélkül is, és le is játsza a filmet?
Illetve akkor ezek szerint érdemes mx. 9000-el tömörítenem? Az még ugye szép minõség? Meg a lemez 4.7 Gigás ugyebár, egy elkészített menü is gondolom foglal valamennyi helyet, de gondolom azért az nem több 2-300 Megánál, ha egy 3 track-es menürõl beszélünk pl.
- en pegasys DVD autort hasznalok, nem biztos hogy neked menni fog, de probaltam mar reelDVDt es DVDlabot is (csak ugy futolag ismerkedtem veluk)
- altalaban a regebbiek ugy tudom csak 9000 kbps tudnak olvasni, tehat shrinkel erdemes lenne a projektet egy kicsit megnyirbalni vagy meg egyszer kiexportalni kevesebb bitrataval
- mostanaban a TVk mar felismerik az NTSC es a PAL normat is, regebbin legfeljebb nem lessz szin
remelem segitettem es nem tevedtem sokat
Tudtok -e nagyon egyszerû, okos és sokat tudó programot ajánlani amivel lehet egyszerû menüt is szerkeszteni, majd kiírni azt DVD-re?
Illetve mennyire érdemes állítani a bitrátát az mpeg kódolásnál (azt egy másik programom jól tudja csinálni...általában konstans bitrátát alkalmazok...). Van -e felsõ határ amit nem olvasnak e esetleg az asztali lejátszók, mert én nagyjából 9800-as használtam, sõt ha lehet még enél nagyobbat, hogy a minõség még jobb legyen.
Illetve, ha kiírom Pal formátumra és majd egyszer azt külföldön (NTSC rendszerû TV-n) nézném meg akkor is lejátszható lenne?
Köszi elõre is.
Van egy LG GSA4082B DVD-íróm A208 driverrel. (legújabb)
Valamint van egy Fujifilm DVD-R (4×) teljesen üres, új DVD-m.
Berakom a meghajtóba, a Windows azt írja ki, hogy foglalt terület 0 bájt, szabad terület 0 bájt.
Nero Burning ROM legújabb verziójával megnézem, az kiírja szépen, hogy van még 4490 MB szabad hely, és a lemez üres. Ennek ellenére mikor elkezdem írni, Writing error hiba miatt megszakad, és nem ír a lemezre semmit.