DVD-s kérdések.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tsunami dvd author
dvdlab.
ezekkel tudod megcsinálni.
a dvdlab-hoz elõször le kellene szedni vobedit-el.
legalábbis én így csinálom.
power mac g4 733 1Gb ram
Olyan gondom van, hogy a power dvd nem minden filmnél írja ki a feliratot.
Mi lehet ennek az oka?
Hol tudnám beállítani?
Paul161
Segítene valaki?
www.1899.hu
Honnan tudnám letölteni a DVD Shrink nevü progit?
www.1899.hu
Le lehet valahogy szedni dvd-rõl a chapter kiosztást, hogy ha újra ki akarom írni kisebb változtatásokkal (más felirat, hang) akkor ne keljen megint megcsinálni?
Kicsit lehet, hogy off a dolog, de nem találtam megfelelõ topicot.
A probléma a következõ: Újra kellett telepítenem a gépemet és az elõzõleg megvásárolt clon dvd2 progit is ujra kellet telepítenem. Az a gond, hogy a programot a neten vásároltam és emailben küldték a kulcsot. A kulcs szám megvan, de az eredeti email nincs. A program most csak idõkorlátos módban megy. Sehol nincs mód beleírni a kulcsot. Csak a vásárlás gomb van, ami elvisz az oldalukra, hogy vegyem meg. Mivel nem vagyok perfekt angolul, az oldalon sem találok olyat, hol lehetne újra azt az emailt elküldetni, ami aktiválná a progit.
Van ötletetek mit csináljak?
Mert pl. a Nero ShowTime kiírja rendesen hogy az audió az 6 sávos, le is játsza, de ez a progi nem rak ki feliratot avi-hoz, nem indítja a directvubsub -ot.
Más dvd lejátszó meg nem veszi észre, hogy ez 5.1-es, bár ezek (CyberLink PowerDVD,InterVideo WinDVD 7) meg indítják a feliratot.
Thát nekem egy olyan kellene, ami a feliratot is támogatja és 5.1 -et tud játszani.
Mert a BSplayer felirat van, de hiába állítom be az AC3 nát a 6 hangszórót, mégse lesz jó, pedig itt is kiírja hogy 6 audiósáv van, csak nem játsza le.
Valami ötlet???
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://www.taxierden.hu
a legújabb DVDFAB Decrypter sem boldogul vele....
http://www.taxierden.hu
Fákjúal!
Így jó ahogy van a dvd igy néz ki van egy audio ts meg egy video ts mappa.Fogod a nerot elindítod dvd video,és a fájlokat a video ty mappábol áthuzod a video ts mappéba és ennyi.
mit lehet tenni? miért van ez? nagyon kellene valami jó ötlet
van egy film,és ezt ki szeretném írni dvd-re.2 mappában van egy audio ts(ami üres),és egy video ts,amiben vob fájlok,ifo és bup fájlok vannak.szeretném ezeket ugy kiírni egy fájlba legye a film,nem széttagolva.lehet ilyet?
ha tudtok erre vlm jó prg-t akko lécci velem is osszátok meg!!!
Tdnátok ajánlani egy jó konverter progit, ami avi-ból csinál DVd-t? DVDSanta kivételével... Elõre is köszi
olyan problémám van hogy virtualdubbal égetek aviba sub feliratot és a felirat elmászik.légyszi segitsen valaki
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lenne 1 nagyon nagy kérdésem. Van 1 dvd filmem, aminek a végén a lemez hibás és nem tudom be olvastatni semmilyen olvasóval. 65% százaléknál áll le az olvasás. Na most az lenne a kérdésem, létezik olyan program, amit addig beolvasót, részt valami úton, módon meg tudjam menteni?
Köszönöm a segitséget.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
De nekem sincs kiskereskedõi üzletláncom, hanem megnéztem a szájbavert neten!
N0 TXT TLK PLZ!4!
Fákjúal!
A következõt szeretném:
Berak a meghajtóba a dvd film.
Elindít XXX progi.
Kiválasztani a film mellett felrippelendõ nyelvet és feliratot.
Hozzátársítani divx 6 vagy xvid codec-hez.
megadni a 700 megabájtos fájlkorlátot.
Elindítani.
A kérdés már csak az, hogy milyen progival?
Üdv:
DJviolin
A 4,7Gb-os lemezre fér el 4,4GB adat,vagy film.
Ja és 4,5GB nincs,csak 4,7GB-os.
abból gondolom, hogy egy 700 MB-os cd-re is felmegy 730-740 MB
(azért kérdezem, mert nincs dvd íróm, de szeretnék íratni)